2018. március 6., kedd

Kívánságlista #11 | Trend It Up tavaszi-nyári szortimentfrissítés 2018

Biztosan hallottatok már róla, hogy az elmúlt hetekben a Trend It Up háza táján is elkezdődött a kifuttatás, hamarosan pedig érkeznek az új termékek, amiket szerencsére a német DM oldalán már meg is lehet nézni. Ezek között is találtam néhány dolgot, ami felkeltette az érdeklődésem, és mindenképpen meg szeretném majd őket nézni az üzletekben, ezeket szedtem most össze.
A Holo Face Base primer - ami tudom, a csomagolás alapján nem holo, de ezt a témát jegeljük, ha lehet, mert kicsit idegesít már, hogy állandóan odaírják emberek mindenhova tízszer - elsősorban nem azért fogott meg, mert sminkalapként használnám, vagy alapozóba keverve, hanem mert highlighterként szép lehet. A Matte Beauty Perfection alapozó ígérete szerint hosszantartó, a flakon miatt pedig azt tippelem, hogy viszonylag könnyű, vizes állagú lesz, így ezt is mindenképpen megnézem majd magamnak. A Soft Crystal szemhéjpúderek csodaszép, élénk színekben érkeznek majd, az Ultra Matte filces szemhéjtus pedig remélem, hogy valóban matt lesz.
A Holo szájceruzákat leginkább topperként tudom elképzelni, sőt, talán arcra krémes highlighterként is jók lehetnek, kíváncsi leszek a pigmentáltságukra. A Liquid Chrome folyékony rúzsok elsősorban a képen látható narancsos árnyalat miatt keltették fel az érdeklődésem, és bár az ilyen metálos jellegű ajaktermékek nem állnak nekem a legjobban, ha élőben is ennyire tetszik a szín, valószínűleg beszerzem majd. A Waterdrop Lip és Color Protect Lip Stylo rúzsceruzák nem ígérnek semmi különöset, és valószínűleg a swatchok alapján fogom eldönteni, hogy ki szeretném-e őket próbálni, de a képek alapján tetszenek a színek, amikben kijönnek majd. 

A kifutó termékek annyira nem csigáztak fel, mindössze egy matt rúzst vettem, az újdonságokra viszont annál kíváncsibb vagyok, úgyhogy remélem, hogy nálunk is hamarosan a polcokra kerülnek :)

7 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ennek a rúzsnak a színe:
    https://www.dm.de/trend-it-up-lipgloss-ultra-matte-lipcream-037-p4010355381521.html

    Viszont elég szkeptikus vagyok, nem hiszem, hogy annyira szuper minőségű, hogy több órát fent maradjon terhelést bírva. Meg szinte biztos vagyok benne, hogy élőben a színe sem ilyen, pedig valami nagyon hasonló világos pirosat keresek, ami élénk, de nem neon, meg nem narancs, meg nem mit tudom én mi, és nem 5000+ forintba kerül. Kényes vagyok, de megszokhattuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezekről egyébként kifejezetten jókat olvastam, én mondjuk nem vettem, mert nem volt olyan szín, ami különösen tetszett volna.

      Törlés
    2. Na akkor bár a tesztert kipróbálom, ki tudja. :)

      Törlés
  2. Nekem ezek most nem keltették fel az érdeklődésem, aztán majd meglátjuk. Viszont ma szembe jött velem a Catrice Genderless trendkiadás és végre valahára találtam nem barna szemöldökport. Barnám van, de valahogy elüt a szemöldökömtől, viszont úgy találtam, hogy ezek a szürkés taupe-os árnyalatok talán jók lesznek. Van benne kiemelő is, de igazából azt meg sem néztem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én amikor még port használtam, mindig random szemhéjpúdereket vettem elő, most pl. tuti csak valami totál téglaszín lenne jó, mert világosvöröset nem gyártanak...drogériában legalábbis :D Szinte az összes régi szemöldöktermékemtől meg kell válnom most, mert mind sötét.

      Törlés
  3. Megnézegetem majd őket, de egyelőre semmi sem hozott lázba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hatalmas wow, kérdésnélkülkell dolog nálam sincs most, de valahol azért örülök neki :D

      Törlés