2018. március 27., kedd

Elfogytak #32.5

Ahogy ígértem, itt a hétvégi elfogyott termékes poszt kimaradt sminkes szekciója, ami nem tartalmaz túl sok mindent, de már az is kisebbfajta csoda, hogy például két rúzs is elfogyott, és remélem, hogy ez még csak a kezdet, pontosabban igyekezni fogok, hogy ez így legyen. 


Real Techniques Miracle Complexion szivacs: most épp az eredeti Beautyblendert próbálgatom, amiről hírt fogok majd adni, de továbbra is fenntartom, hogy ez egy tökéletes szivacs, tökéletes áron, ráadásul már némelyik Müllerben is van Real Techniques sport - a Corvinban tuti! -, így rendelgetni sem kell.
Újravenném? Abszolút, van is belőle tartalékom bőven. 

L'Oréal Infallible 24H Matte alapozó: na ez valóban matt! Az eddig általam próbált mattnak kikiáltott alapozók általában ezt a fajta ígéretüket nem váltották be, ez viszont egyrészt valóban gátolja a kifényesedést, másrészt nagyon tartós is, egy egész napot simán kibír. Ráadásul jópár éve megvan már, de csak nem akart elfogyni, úgyhogy én mindenhogy nagyon szeretem.
Újravenném? Igen. 

Catrice Prime & Fine Anti Shine Blur Stick: már kivonták, így sokat nem is írnék róla, mivel nem tudtok hozzájutni többé, de igazából teljesen átlagos volt. A pórusokat valóban kicsit feltöltötte, de sokkal tovább nem tartott vele a sminkem, mint egyébként.
Újravenném? Ha lehetne még kapni, akkor sem. 

Sleek Oh So Special paletta: nagy szerelmem volt, de egyrészt elég sok színt elhasználtam belőle, és rá kellett jönnöm, hogy amiatt a maradék néhány árnyalat miatt pedig, ami megmaradt és szeretem, nem éri meg a teljes palettát tartogatni, így kiműtöttem belőle a festékeket, és áttettem egy üres palettába. Körülbelül 2-3 olyan szín maradt benne, amit nem használok, így ezek mennek a kukába.
Újravenném? Igen. 

Essence Longlasting rúzsok - On The Catwalk és Come Naturally: ezeket sem lehet már kapni, de elfogytak!!! Mindkettőt rengeteget hordtam - nyilván -, a Come Naturally sokáig a tökéletes nude volt számomra. Azóta rájöttem, hogy sokkal inkább szeretem a matt formulákat a krémeseknél, de szép emlékek maradnak.
Újravenném? Ha még lehetne kapni, talán.

L'Oréal Mega Volume Miss Baby Roll szempillaspirál: sokan imádják, számomra azonban teljesen átlagos volt, kicsit tapasztott is, és számomra túl vizes volt az állaga, a keféről pedig a fura kialakítása miatt lehetetlen volt lehúzni a felesleges festéket.
Újravenném? Nem.

Avon mark. Big & Style szempillaspirál: abszolút természetes hatású volt rajtam, semmi drámaiság, de cserébe könnyű volt vele dolgozni, és nem volt pókláb hatása. Ami viszont negatívum, hogy meglepően korán, 1-2 hónap után elkezdte csípni a szemem, ez pedig rendszerint azt jelenti, hogy lejárt az ideje, úgyhogy nem is sikerült elfogyasztanom.
Újravenném? Nem. 

Carmex Original ajakbalzsam: egy szó: SZERELEM!
Újravenném? Igen, mint mindig.


Ennyi lett volna, és vélhetően nem kell sokat várni a következő részre...

6 megjegyzés:

  1. Végre van még valaki rajtam kívül akinek nem jött be a Baby Roll :D én egyenesen utálom, sok festéket visz fel, összeragad, minden bajom van vele :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig azt hinnéd hogy áááááhhh, nincs sok festék rajta, aztán jön a feketeleves :D

      Törlés
  2. A Baby Roll nekem se jött be, olyan száraz állagú volt a festék és pedánsan összetapasztotta a pilláimat.
    A Carmex imádatos! Az egyetlen működő ajakápoló rajtam.

    VálaszTörlés
  3. A RT szivacs nálam is állandó szereplő, nemrég vettem újra. A L'Oréal alapozót is nagyon szeretem, főleg ha melegebb az idő, ezt is többször újravettem már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egyszer úgy betáraztam az RT szivacsból, hogy még mindig van kettő, egy jó ideig nem kell szaladgálnom érte szerintem :D

      Törlés