2016. március 11., péntek

Új termékek a hajápolásomban #5

Legutóbb is említettem, hogy rengeteg hajápolási termék gyűlt fel az idők során a szekrényben, főleg, mivel azt az elvet követem, hogy nem tartok kibontva több ugyanolyan típusú dolgot egyszerre, hanem mindig maximum kettő van használatban, és akkor cserélek, amikor az egyik (vagy mindkettő) elfogy. Szerencsére lassan, de biztosan haladok afelé, hogy a nagy részüket feléljem, ezért ismét megmutatom, hogy miket használok mostanában újonnan. 


Aussie Miracle Shine termékcsalád: karácsony utáni féláras akcióban jutottam hozzá csomagban, aminek rettentően örültem, mert régóta ki szerettem volna próbálni őket. Mindháromnak barackos-gyümölcsös illata van, ami még napok múlva is érezhető, főleg, ha együtt használjuk őket. Azt kell mondjam, hogy az ígéretét teljes mértékben beváltja, olyan fényes lett tőlük a hajam, mint még soha semmitől, cserébe viszont nem annyira puha, hogy szinte kifolyik az ember ujjai közül, hanem ad egy kis tartást. Annak ellenére, hogy a sampon is tartalmaz szilikont, nem zsírosított jobban, mint bármelyik másik samponom. A balzsamnak és a pakolásnak egyébként majdnem megegyezik az állaga, ezért nem vagyok benne biztos, hogy túl sokban különböznek. Nem merem minden alkalommal ezeket használni, mert azt hallottam, hogy az Aussie termékek hosszútávon szárítanak, bár megnéztem, ebben csak zsíralkoholok vannak, és mindössze az összetevőlista utolsó néhány eleme között jelenik meg a denaturált alkohol. 

Gliss Kur Total Repair hajpakolás: azért vettem meg, mert Krémmánián az egyik legjobb drogériás pakolásnak kiáltották ki, bár a márka nem a kedvencem. Valóban hatásos, plusz az illata egyszerűen isteni, de nem tud többet, mint a Pantene balzsamom, ráadásul elég gyorsan fogy is - bár nincs rövid hajam, ezért elég nagy mennyiséget felteszek rá egy alkalommal. Teljes áron ezek után nem is venném meg, de szerencsére 50%-os kuponnal jutottam hozzá anno. Ha jól vettem ki, ez sem tartalmaz szárító összetevőket, ami plusz pont.

Got2b Smooth & Chic Anti Frizz Lotion: régebben használtam már, és be is vált, de egy idő után eltűnt a legtöbb drogéria polcairól, és mostmár csak a Müllerben, az Intersparban és különböző ázsiai üzletekben fellelhető - én is ezutóbbiban vettem a Vámház körúton mindössze 900 forintért. Nedves hajra használom szárítás és formázás előtt, és valóban segíti az egyenesség megtartását, és könnyebben, gyorsabban megy a vasalás, ha ezt használom. Egyedül azt sajnálom, hogy nem hővédős, pedig úgy lenne igazán tuti. A legtöbb általam próbált got2b termék nem nagyon vált be, ezzel viszont elégedett vagyok.

Próbáltátok valamelyiket ezek közül?

2 megjegyzés:

  1. Hogy ez a kép milyen szép :)
    A húgom használja ezt a got2be terméket, szereti ő is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, köszi, én is örültem a fejemnek, hogy milyen jó beállítást találtam :D
      Na, akkor nem csak nálam működik :D

      Törlés