2016. március 31., csütörtök

Márciusi kedvencek

Ez a hónap mintha nem is lett volna. Rövidnek tűnt, és úgy érzem, mintha semmi mást nem csináltam volna végig, csak az egyetemen ültem, és aztán hazajöttem aludni. Érdekes módon viszont a termékeket nem volt nehéz összeszednem, mert egész sok újdonságot próbáltam ki, és igyekeztem variálni a mindennapi sminkrutinom darabjait is. 


A Balea Cool Blossom tusfürdővel a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy anya egy ugyanebbe a termékcsaládba tartozó sampont vett magának, aminek annyira megtetszett az illata, hogy én pedig megvettem a tusfürdőt. Egy az egyben narancsos PEZ cukor...Két Ziaja termékkel is szorosabbra fűztem a viszonyt márciusban, az egyik egy enzim peeling, ami régóta megvan már, de mostanában jó szolgálatot tett, mert eléggé kiszáradt a bőröm, a másik pedig a narancsos tusfürdő-bőrradír, amiről néhány napja olvashattatok tesztet. Muszáj megemlítenem a Vitalcare Natural Bio sampont is, erről szintén nemrég olvashattatok, és tényleg megváltás, csakúgy, mint a Balea világos hajra való szárazsampon, ami a Batiste egy olcsóbb alternatívája - körülbelül 600 forintba kerül -, és a sajnos már kivont Trend It Up jó helyettesítője. Ugyan létezik belőle sötét hajra való is, de amikor vettem, éppen nem volt belőle, és számomra ez sem okoz problémát, tökéletesen beledolgozható a hajba.


Ismét visszatértem a Collection Lasting Perfection korrektorhoz - igen, az az, aminek ilyen csodásan lekopott minden a csomagolásáról -, mert az utóbbi időben érthetetlen okok miatt minden sötét rajtam, pedig szerintem nem lett világosabb a bőröm. Továbbra is veri a Catrice Camouflage Cream-et, csak sajnos itthonról sokkal drágábban lehet beszerezni, mint amennyibe egyébként Angliában kerül. Az Essence új szortimentjéből egyértelműen a szemöldökformázó gél érdekelt legjobban, amint megláttam, rögtön került a kosaramba. Fogok róla részletesen írni, de elöljáróban annyit, hogy aki teheti, csapjon le rá, mert az utóbbi idők legjobb vételének tartom. Időről-időre visszatérnek a kedvencek közé Lioele krémpirosítói, amiket két árnyalatban birtoklok, márciusban a sötétebbik, 01-es árnyalatot használtam rengeteget. Ha nem volt kedvem tusvonalat húzni, általában az Yves Rocher Color Végétale szemceruza 07-es zöldeskék árnyalatát vetettem be, mert kellően krémes, és nagyon tartós. Ajakra egyértelműen az új Avon matt rúzsok közül a Berry Blast volt a befutó - erről szintén írtam már -, és az Essence Longlasting szájceruzák 07 plum cake árnyalata is gyakran volt rajtam. Régebben eszembe sem jutott volna szimplán szájceruzát használni, de annyira bejöttek, főleg az Essence darabjai, hogy valószínűleg többet is be fogok szerezni belőlük. 

Március nem csak hogy gyorsan, de eléggé unalmasan telt el. Igazából ha visszaemlékezem, egyedül azt a napot tudom felidézni, amikor a hosszúhétvégén a lányokkal Raminál aludtunk. És ha számít, a múlt hétvégét a szabadulós játékkal és a koncerttel, amiről Facebookon már tudósítottam. Egyébként végre valahára kiderültek az ösztöndíj eredmények, és szerencsére átlag fölött vagyok, úgyhogy legalább némi gyümölcse is van annak, hogy az első félévet eléggé megtoltam. A mostaniról nem biztos, hogy ugyanez mondható majd el, főleg a tárgyaink jellegéből fakadóan. (Egy szó: matek.) 

Kedvenc zenék:
Rhodes - Close Your Eyes

Április már most izgalmasabbnak ígérkezik, kezdve rögtön a Glamour napokkal, plusz most, hogy végre itt a jó idő, és nem ötkor sötétedik, többet szeretnék fotózni menni is majd. 
Nektek is ugyanilyen semmilyen volt az elmúlt hónap?

12 megjegyzés:

  1. Rohanok a dm-be a szárazsamponért:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor úgy tűnik, hogy meggyőző voltam :DDDD

      Törlés
  2. Nem hagy nyomot a színezett száraz sampon? Szemeztem már vele, de pont a színezettsége miatt nem mertem megvenni :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ettől féltem, de abszolút nem szerencsére :)

      Törlés
  3. Nekem is ez a száraz samponom van csak sötét hajra (vééégre)én is nagyon szeretem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fog be mindent? Szemeztem azzal is, de féltem, hogy olyan lesz, mint a Batiste, mert arra gyakran panaszkodnak emiatt.

      Törlés
  4. Azt a Balea tusit be kell szereznem! :)

    VálaszTörlés
  5. A Balea tusi és a Ziaja tusradír nekem is nagy kedvenc olt. Már egyikből sincs. :D

    VálaszTörlés
  6. A március nálam a semmilyen konyháról szólt :D Én naív azt gondoltam, hogy 1 hét alatt kipakolunk, leromboljuk, majd felépítjük az új elemeket - hát erősen tévedtem :)
    A Ziaja narancsvajas testradírral szemben én elfogult vagyok, nagyon de nagyon megszerettem és amint lehet, visszatérek hozzá!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen :DDDDD Ez sosem így megy, várom már, ha majd valaha egyszer mi is felújítunk :D
      Én is annyi testradírt szedtem össze mostanában, hogy csuhaj, de ez újravásárlós :D

      Törlés