2016. március 25., péntek

Elfogytak #17

Az év elején valamikor végigmentem az összes szépségápolási termékemen, és kiszortíroztam mindent, ami régi, alig van már az alján termék, vagy nem használom. Ezutóbbiak blogger csereberére kerültek, előbbieket pedig vagy megpróbáltam elhasználni, vagy ha már tényleg használhatatlanok voltak, akkor az elfogytak közé kerültek. Így történt, hogy ismét rengeteg dolgot mutathatok meg most nektek. 


Balea Frozen Breeze & Frost Flower tusfürdő: talán az idei őszi tusfürdők tetszettek eddig a legkevésbé. Nem voltak rosszak, de előbb meguntam az illatukat, mint a korábbiakét. A Flost Flower elvileg rózsás volt, azt szerencsére nem éreztem, viszont helyette elég férfiasnak tűnt, a Frozen Breeze pedig málnás, az jobban tetszett.
Újravenném? Nem.

Palmolive Feel The Massage tusfürdő: imádtam! Annyira frissítő, mégis kellemes és nyugtató illata volt, mint semmi másnak, és bőrradírként is egész jól bevált. Ráadásul tartósan megmaradt a bőrön, egész este éreztem. 
Újravenném? Igen.

Adidas Soft Honey tusfürdő: attól függetlenül, hogy utálok mindent, ami mézes, ez volt a legnagyobb kedvencem az elhasznált tusfürdők közül. Egyébként is kellemesek az Adidas termékek, de ez különösen.
Újravenném? Igen.

Duschdas lime & menta tusfürdő: szokatlan ilyesmit télen használni, de említettem, hogy ráfüggtem a citrusos illatokra. A csomagolásáért pluszpont jár, mert a nyílás kialakítása miatt csak nyomásra adagolható, egyébként nem folyik mindenfelé.
Újravenném? Igen, főleg nyárra.

Rexona Maximum Protection Stress Control dezodor: hatásában nem különbözik a társaitól, de az illata talán ennek a legkellemesebb. Annyiszor láthattátok már, hogy nem is mondok róla többet.
Újravenném? Igen.

Alverde Wasserliebe testápolóspray: kicsit melléfogtam vele, mert csak itthon vettem észre, hogy bizony tartalmaz denaturált alkoholt, ami egy testápoló esetében nem túl szerencsés, és nem is hidratált tartósan. Egyébként könnyen beszívódott, kellemes, zöld illata volt, de kár benne az alkoholért.
Újravenném? Az összetevői miatt nem.

Bioderma Sensibio H2O micellás víz: kell bármit is mondanom róla?!
Újravenném? Többszörösen is megtörtént.

Isana körömlakklemosó: ár/érték arányban a legjobb, amit találni lehet. Az acetonmenteset még nem próbáltam belőle, de lehet, hogy az lesz a következő áldozatom, bár ezzel sem volt különösebb problémám.
Újravenném? Igen.

Fürdősóból viszonylag keveset használtam most, pedig van a szekrényben egy csomó ismét. Mind a Balea Seelenmagie, az Isana Zeit zum glücklich sein és a Dresdner Essenz Winterbad nagy kedvenceim voltak, mindhármat újravenném. 


Dove Advanced Hair Series Dry Oil balzsam: szerettem, mert tényleg hidratált, ráadásul amikor ezt használtam, többen meg is jegyezték, hogy milyen jó illatú a hajam. Sűrű állagú, nem kellett belőle sok, így megéri az árát akkor is, ha kicsit többe kerül, mint az "átlag" drogériás kondícionálók.
Újravenném? Igen.

Lisap Ultimate hővédő spray: sajnos ebben is van alkohol, pedig egyébként bevált, könnyebbé tette a hajvasalást, ráadásul hatalmas kiszerelés. Hadilábon állok vele...
Újravenném? Talán.

Dove szárazsampon: tudhatjátok, hogy sokáig nagy kedvencem volt, de a Batiste kiütötte, ráadásul az utóbbi hónapokban már nem is működött olyan jól nálam. 
Újravenném? Talán, mert régen nagyon bejött.

Balea Trend It Up szárazsampon: ezen kívül még egy flakon van a szekrényben, amit kincsként őrzök, és alig merek használni. Fej-fej mellett halad a Batiste és ez, hatalmas szomorúság, hogy kivonták, pedig verhetetlen volt. 
Újravenném? Igen. (Hozzátok vissza, légyszi!)

Charles Worthington Straight & Smooth hajegyenesítő balzsam: még Londonban vettem ezt a mini kiszerelésű darabot, be is vált, ráadásul hővédőt is tartalmazott, de nem tapasztaltam semmi extrát. Az illata nagyon furcsa, műanyagos volt, ez nem tetszett benne.
Újravenném? Nem.


Alverde szempillaápoló szérum: többet elhasználtam már belőle, és nagyon hatásos volt mind a szempillám, mind a szemöldököm esetében,  ráadásul megmaradt a hatása azután is, hogy abbahagytam a használatát. Éjszakára kentem fel mindig, így az olajos érzete sem zavart.
Újravenném? Igen. 

Bourjois Healthy Mix Serum alapozó: talán ez volt a legrégebbi alapozóm itthon, így ideje volt már, hogy elfogyasszam. Kicsit túl sárgás volt az árnyalata, de hol teljesen passzolt, hol pedig világosítanom kellett rajta. Főként télen használtam a fényvisszaverő pigmentek miatt, de egyébként egész tartósnak bizonyult. Ja, és nagyon finom gyümölcsös az illata, ami különösen tetszett. Vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, néha szerettem, néha nem.
Újravenném? Talán.

Rimmel Wake Me Up korrektor: Skóciában vettem, itt olvashattok róla tesztet. Viszonylag rendszeres használattal is sokáig kitartott, meg is lepődtem.
Újravenném? Talán.

Catrice Eyebrow Filler szemöldökformázó: ezt a terméket tényleg elmondhatatlanul régóta volt meg, és most is csak ezért került az elfogytak közé, pedig még volt benne termék. Nem is értem, hogyan, pedig minden nap ezzel formáztam a szemöldököm. Sietős napokon önmagában is megállta a helyét, de leginkább porral való kitöltés után alkalmaztam fixálásra.
Újravenném? Igen.

Etude House Proof 10 szemhéjalap: csoda, hogy még nincs róla teszt, mert a legjobb szemhéjalap, amit valaha használtam. Tényleg fantasztikus, amire képes. Ha nem mosnám le a sminkem, szerintem napokon át tökéletes maradna ezzel. az ára pedig nevetséges, körülbelül 1600 forintért kapható eBayen. A csomagolása viszont botrány, körülbelül a fele benne marad, és még csak ketté sem lehet vágni, maximum fűrésszel...
Újravenném? Igen.

L'oreal Superliner So Couture szemhéjtus: ennél hisztisebb sminktermékem még sosem volt. Körülbelül két alkalommal tudtam mindkét szememre használni, utána akárhányszor elővettem, néhány húzás után bemondta az unalmast. Eltettem néhány hétre a fiók mélyére, majd amikor újra megtaláltam, ismét csodaszépen fogott, de kis idő után ismét eljátszotta, amit azelőtt. Féláron vettem, így csak 1000 forintba került, de arra gyanakszom, hogy hiába néztem meg alaposan az üzletben, hogy nem volt-e kibontva, valakinek mégis sikerült, vagy csak szimplán hibás darabot fogtam ki. 
Újravenném? Glamour napokkor ismét be fogok próbálkozni vele, mert amíg fogott, addig imádtam.

Catrice Longlasting szemceruza: sajnos ezzel is az történt, mint a fekete társával, egy idő után megkeményedett, és már nem fogott sehova. 
Újravenném? Nem.

Max Factor Lipfinity Lip Tint ajakfilc: ez is főként azért került a kidobandók dobozába, mert nagyon régóta tartogatom már. Egyébként szerettem, nagyon élénk korallos-piros árnyalata volt, és alaposan megfogta az ajkakat. 
Újravenném? Igen, de azt hiszem, már nem lehet kapni.

Mexx Summer Edition parfüm: Mea egyik nyereményjátékán nyertem még két éve, és azonnal az egyik kedvencemmé vált. Télen és nyáron is hordtam, rengetegszer szerepelt a blogon is, de mostanra már nem lehet kapni a boltokban, én csak Iparfümérián láttam, és jelenleg ott sincs készleten. Nagyon remélem hogy találok még belőle valahol, mert tényleg nagyon szerettem. 
Újravenném? Igen.

Ti szoktatok az év elején szortírozni a sminkjeitek között? :)

12 megjegyzés:

  1. A szemhéjtusnál nálam bevált módszer , hogyha kiveszem a 'filc' részt és megcserélem:D Így mintha új lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt már én is hallottam, csak mindig megfeledkezem róla, mondjuk ennél szerintem nem működött volna, mert olyan furcsa ecsetes vége volt, nem is filces, de a többivel majd akkor kipróbálom :) Köszi a tippet!

      Törlés
  2. Jajjj már alig várom, hogy legyenek új limitált balea tusik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj ne is mondd :DDDD Épphogy kezdenek elfogyni a tusfürdőim, jön a többi :D

      Törlés
  3. Mennyi minden. *-* Nekem az utóbbi időben semmi sem akar elfogyni. :D
    Amúgy hol lehet olyan Rexona dezodort venni? Múltkor kerestem csak kíváncsiságból (nem vagyok veszélyesen izzadós), de sehol sámli.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. DM, Müller, Rossmann, de még a Tesco is árulja :D Papírdobozban van alapból, lehet hogy azért nem vetted észre.

      Törlés
  4. Ah, úgy szeretem a sok termékből álló elfogytak posztokat! *-* :)
    A szemhéjalapot megnézem majd, mert ez így most felkeltette az érdeklődésemet, kellene egy jó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És én még azt hittem, hogy ezeket nem olvassa senki végig :D
      Nekem is ideje lesz újravenni, hogy Szigetre legyen mit használni :D

      Törlés
  5. A Balea szárazsampont lehet kapni ,csak nem Trend it up néven , hanem Spray on trocken sampon néven. Én úgy tudom ,hogy ugyanaz a kettő! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor szerintem én azt vettem meg nemrég, ha az az, amiből barna meg szőke hajra való is van :) Furcsa is volt, hogy milyen jó :D

      Törlés
  6. Nem arra gondoltam ,amire én gondoltam az is ilyen zöldes színű! :) De örülök ,hogy a másik is bevált! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt még nem láttam itt egyik boltban sem, csak a német bloggereknél :(

      Törlés