2024. szeptember 26., csütörtök

Elfogytak #63 | Újravenném vagy nem?

Ismét egy jó adag kozmetikumot sikerült elhasználnom a nyár folyamán, úgyhogy bele is vágok és mondom, mi a véleményem róluk. 


Állandó kedvencek, amiket mindig újraveszek
 

Ezeket a dolgokat már többször mutattam, és valószínűleg újra és újra fel fognak bukkanni nálam, úgyhogy nem is húznám velük az időt. 

Termékek, amiket újravennék


A Pantene Extra Volume sampont Abbey Yung-nál láttam, szerinte ez az egyik legjobb drogériás mélytisztító sampon, még ha ez így konkrétan nem is állítja magáról, és valóban nagyon friss és tiszta érzetű lesz utána a haj anélkül, hogy kiszárítaná. A L'Oréal Elseve Glycolic Gloss sampont és balzsamot is szerettem, a balzsamot talán egy kicsit jobban, hidratálóbbnak éreztem ezeket, mind a Hyaluron Plump termékcsaládot, pedig azt is szereti a hajam. A Garnier Fructis SOS Repair 10-in-1 hajban hagyható ápoló egy örökkévalóságig elég volt, mert nagyon kevés is elég volt belőle. A balzsamos állagának köszönhetően könnyen el lehetett oszlatni a hajhosszon, szerettem használni, bár mostanában jobban szeretem a fújós termékeket. 

Nem próbáltam sok sminklemosó olajat, de a Pem Delian So Simple olajos arctisztítónál számomra nem kell több, már újra is vettem. Illatmentes, és nincs furcsa olajos szaga sem, nem hagy az arcon semmilyen réteget és persze tökéletesen lehoz mindent, a sminket is beleértve. (Azóta megújult a csomagolása, így elméletileg az a probléma is megoldódott, hogy sokaknál nem zárt rendesen a képen látható típus.) A Bioderma Sensibio Defensive szérum nagyon kellemes volt, sokszor önmagában, hidratáló nélkül is elégnek éreztem, de teljes áron azért kicsit húzós az ára, úgyhogy maximum valamilyen akcióban vagy kuponnal szerezném be újra. 

A Kneipp Cheerful Mind tusfürdő egy igazi nyári darab, inkább a mangó dominál benne, mint a maracuja. A The Body Shop Hemp kézkrémet télen és nyáron is szívesen használtam, mert ahhoz képest, hogy kifejezetten sűrű állagú, egészen könnyen beszívódik. Az illata megosztó lehet, de nem érezhető sokáig. 

Ami nem lett kedvenc, de talán újravenném


A Batiste 24H Active szárazsampont Lookfantasticról rendeltem, itthon sehol sem láttam, de nem kell rohannotok leadni egy rendelést, mert átlag Batiste minőség, bár az illata jobb és semlegesebb volt, mint azoknak, amiket a drogériákban kapni. A Joico Defy Damage balzsamból egy utazó méretet vettem, hogy kipróbáljam, egész jó, de nem kiemelkedő. A Syoss Intense Plex balzsam nem volt rossz, de szerintem nem másabb bármelyik átlag drogériás balzsamnál. Az Elizavecca Cer-100 Collagen Coating Protein Ion Injection hajápolót szerettem, a könnyű állaga miatt nem nehezítette el a hajat és sokáig elég is volt. Sok helyen lehet kapni már itthon is, de egyértelműen Stylevanáról javaslom, hogy megrendelje, akit érdekel. A Wella Professionals Color Fresh hajszínező maszkot Copper Glow árnyalatban használtam, nagyon szép árnyalata volt, és egészen sokáig is tartott a hatása. A csomagolása viszont egyáltalán nem praktikus, sokkal jobban szeretem a tégelyes vagy pumpás hajszínezőket. 

A Pem Delian The Patron hidratálót a hidegebb időben használtam főleg, és igazából semmi rosszat nem tudok rá mondani, de kiemelkedő sem volt. A Supergoop Unseen Sunscreen fényvédő állaga először nagyon meglepett, olyan, mint egy szilikonos primer (teljesen színtelen is), és féltem is, hogy a megfelelő mennyiségben nem fogom elviselni az arcomon, de meglepően jól működik, sminkelni is jól lehetett rá. Kíváncsi lettem a márka többi fényvédőjére is ezek után. 

Végül pedig az Oral-B ProScience Advanced Enamel Regeneration fogkrém került ide, mostanában leggyakrabban Oral-B fogkrémeket veszek, szeretem kipróbálni az újdonságokat. 

Ami nem volt kiemelkedő, nem venném újra


A Dontodent Care & Protect szájvíz helyett inkább a Sensitive verziót fogom megvenni innentől, sokkal jobb íze van. A Balea Pink Grapefruit tusfürdőnek kifejezetten kellemetlen illata volt, mert igaz, hogy a graprefruit kesernyés, de ez inkább valamilyen gyógyszerre emlékeztetett.

A Kevin Murphy Angel.Rinse balzsamból csak egy utazó kiszerelésem volt, ami 2-3 hajmosásra volt elég, de semmi extrát nem vettem észre a használata után, még egy drogériás balzsam is többet tud szerintem. A Garnier Fructis Pineapple Hair Food hajmaszk kapcsán jöttem rá, hogy nálam nem működnek a szilikonmentes hajápolók, nem fogok többet próbálkozni velük, ahogy a Color Wow Dream Coat Supernatural Spray-jel sem, több utazó kiszerelést elhasználtam ebből és az extra erős verziójából is, de nem igazán vettem észre változást, ráadásul képtelen vagyok kefével kihúzkodni a hajam szárítás közben, ami állítólag szükséges ahhoz, hogy megfelelően működjön. 

A The Inkey List Omega Water Cream hidratáló csalódások között is szerepelt már, egy ideig azt hittem, hogy nem is fogom tudni elhasználni, végül a kezemre és a lábaimra kenegettem el. Felkenés és eldolgozás után egy fura, viaszos érzetet hagy a bőrön, és nem is szívódik be rendesen még órák múlva sem, számomra teljesen használhatatlan volt arckrémként. A Revox Just Niacinamide 10% szérum sajnos nagyon ragadt, bármilyen keveset is vittem fel belőle, és ezt már más niacinamid szérumnál is tapasztaltam. 

A PUPA Pupa Crema Solare Multifunzione SPF50 naptejet ebben a formájában már nem is lehet kapni, az illatát imádtam, és a hatásával is elégedett voltam, sosem égtem le mellette, de elég csúszós, zsíros érzetet hagyott maga után, amit nap közben is érezni lehetett. 

Egyetlen sminkterméket sikerült elhasználnom nyáron, a Catrice Colour & Fix szemöldökformázó zselét, aminek egyrészt túl nagy volt a keféje, másrészt vannak hasonló drogériás termékek, amelyek sokkal jobban fixálják a szálakat. 

3 megjegyzés:

  1. Szia, éppen jókor jött a poszt így glamour elott 😊 Szemoldokgelt keresek drogerias arkategoriaban, melyiket ajanlanad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Maybelline Brow Fast Sculpt, szerintem a legjobb, hajlok rá, hogy nem is fogok már másikkal próbálkozni. :)

      Törlés
  2. Köszi, ránéztem és van belőle színtelen is 🙂

    VálaszTörlés