2024. július 14., vasárnap

Zsákbamacska | Mi volt a 2. Krémmánia L'Oréal Beauty Boxban?

Nem kellett sokat várni a következő Krémmánia Beauty Boxra, amelybe ezúttal 9 darab teljes kiszerelésű, nagyrészt arcápolási termék került a L'Oréal, Garnier és Mixa termékek kínálatából. Ezt most nem magamnak rendeltem, hanem a Krémmánia csapata küldte el nekem. 🩷


Az előző L'Oréal monobox sokak szerint a legjobb eddigi összeállítás volt, ez is közrejátszhatott abban, hogy ez konkrétan három perc alatt elfogyott. 


A pattanásokkal, mitesszerekkel és/vagy egyenetlen bőrfelszínnel küzdők különösen örülhetnek, mert több hámlasztó hatású termék is lapult a dobozban. A Mixa tökéletlenségek elleni szérum aktív hatóanyagai a szalicilsav és niacinamid, a L'Oréal Bright Reveal sötét foltok elleni hámlasztó AHA, BHA és PHA savval segít kezelni a bőrproblémákat, a Garnier Pure Active mattító arckrémben pedig ugyancsak AHA és BHA sav, niacinamid és aktív szén található. Én sajnos ezek közül egyiket sem tudom kipróbálni a szalicilsav miatt, pedig a krémre különösen kíváncsi lennék.

A L'Oréal Revitalift Filler szemkörnyékápolót használtam már korábban, egy nagyon könnyed, géles állagú termék, és az applikátora is különleges kialakítású. Ami viszont meglepő lehet, hogy még sosem használtam, az a Garnier micellás víz. Mindig a Bioderma Sensibiót veszem újra, annyira bevált, és az ára ellenére úgy éreztem, hogy nem találok nála jobbat, úgyhogy most majd kiderül, hogy igazam volt-e. Két arcra való fényvédőt is kaptunk, a L'Oréal Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+ tavaly jelent meg és gyorsan nagyon népszerű lett, a Garnier Vitamin C Daily UV SPF50+ glow verziója pedig színezett, és már próbáltam is, ezért el tudom róla mondani, hogy sajnos az olyan fehér bőrtől, mint például az enyém, eléggé elüt a színe, pedig egyébként nagyon kellemes állaga és finishe van. 

Az arcápolókon kívül egy Mixa Allantoin Restore kézkrém is került a dobozba, illetve az új L'Oréal Panorama szempillaspirál, amit már ismerek, most is van kibontva egy és amelynek tényleg látványos a dúsító hatása, nem csak hosszabbít. 

Függetlenül a személyes összetevő érzékenységemtől, én nem csalódtam a box tartalmában, esetleg még valamilyen géles lemosó kerülhetett volna bele, mert abban is elég erősek a közreműködő márkák. 

2024. július 9., kedd

Májusi és júniusi kedvencek | 2024

Májusban és júniusban nem csak szépségápolási kedvenceim voltak, hanem azon kívül is történtek említésre méltó dolgok az életemben, ezek közül is említek majd párat röviden. 

A Shaveology Lilu új, uniszex, tudatos bőrápolási márkája, amelynek kínálatában borotválkozáshoz és a borotválkozással kapcsolatos bőrproblémák kezelésére kifejlesztett terméket találunk. Személyes kedvencem a borotválkozó krém, ami egy nagyon selymes állagú termék, könnyen siklik rajta a borotva és nem hagy semmilyen maradványt a pengéken, és ritkábban vágom meg a lábam, amióta ezt használom. 
A Pantene Extra Volume sampon régóta létezik, nekem mégis csak az elmúlt hónapokban jutott eszembe kipróbálni, miután annyit hallottam Abbey Yung tartalmaiban, hogy ez az egyik legjobb mélytisztító sampon, amit csak próbált, még ha nem is annak hirdetik. Megerősíthetem, hogy tényleg nagyon jól tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a hajat és a fejbőrt. A got2b Got Gloss Shine Primer hajformázó krémet azonnal megvettem, ahogy elérhetővé vált, mert éppen nagy hővédő keresésben voltam, és milyen jól tettem! Érezhetően könnyebb vele a hajformázás, főleg a vasalás, és összességében rendezettebb kinézetű hajat eredményez, bár a nevével ellentétben a fényességében sok különbséget nem vettem észre ahhoz képest, mint amikor nem használom.
A Pem Delian Phoenix szérum az első C-vitaminos szérum, amit szívesen használok, általában az illatuk és/vagy az állaguk nem szokott tetszeni, ez viszont vízszerű, nem hagy maga után ragacsos érzetet és a hidratálóimmal is jól működik. Mostanra már változtattak a csomagolásán - ahogy a márka összes terméke is új külsőt kapott nemrég -, de én még a régit használom. Megszerettem az Elyn's Lab Caffeine Eye Filler szemkörnyékápolót is, mert a géles állagnak köszönhetően pillanatok alatt beszívódik, lehet rá sminkelni, és abban is segít, hogy a korrektor kevésbé gyűljön össze a szem alatti apró ráncokban. 


A L'Oréal Infallible More Than Concealer korrektorból nem az elsőt használom már, és mivel van összehasonlítási alapom, abszolút megközelíti a Tarte Shape Tape korrektort mind fedésben, mint tartósságban. Ennek ellenére nem emeli ki a száraz részeket és kifejezetten természetes hatása van, sokszor használom a teljes arcomra is alapozó gyanánt. Az Eveline Cosmetics Wonder Match 4in1 Velour Lip & Cheek Color Balmot 02 árnyalatban én folyékony pirosítóként használom. Annak ellenére, hogy rendkívül pigmentált, álom eldolgozni, nagyjából hasonló minőséget és hatást vártam volna a Rare Beauty folyékony pirosítójától, amit végül ebben a bejegyzésben leírom, hogy miért nem vettem meg. A NYX Pro Fix Stick zöld árnyalatban van meg nekem és stiftes korrektorhoz képest egyáltalán nem száraz és vastag a bőrön, sőt, viszont szuperül fed. A Bell Hypoallergenic Volumizer szájfényt 07 Coral színben kipróbálásra kaptam, és egyelőre még nem láttam sem a Rossmann, sem a Notino kínálatában ezt a vonalat, de remélem, hogy hamarosan behozzák majd, mert tőlem meglepő módon csak ajánlani tudom. Rengeteg árnyalatban elérhető, intenzíven pigmentált, könnyed, balzsamos állagú és nem ragad. Az egyetlen dolog, ami néhány embert zavarhat, az erős dinnyés íze. 


Május közepén egy céges útnak köszönhetően életemben először eljutottam Párizsba, ami amúgy sosem volt igazán a top úticéljaim között, bár egy ideig terveztem, hogy az olimpia alatt elmegyek, de irreálisan drága lett volna. Végül ha nem is az olimpia alatt, de az olimpia évében kikötöttem ott, és sokkal jobban tetszett, mint amennyire számítottam rá, Instagramon highlightba ki is tettem egy mini élménybeszámolót. 


A szülinapomon voltam Coldplay koncerten, ami még úgy is elmondhatatlanul csodálatos volt, hogy 2016-ban már láttam egyszer őket élőben Berlinben - és arról az útról még beszámolót is írtam akkor!

Kedvenc dalok: