2024. július 14., vasárnap

Zsákbamacska | Mi volt a 2. Krémmánia L'Oréal Beauty Boxban?

Nem kellett sokat várni a következő Krémmánia Beauty Boxra, amelybe ezúttal 9 darab teljes kiszerelésű, nagyrészt arcápolási termék került a L'Oréal, Garnier és Mixa termékek kínálatából. Ezt most nem magamnak rendeltem, hanem a Krémmánia csapata küldte el nekem. 🩷


Az előző L'Oréal monobox sokak szerint a legjobb eddigi összeállítás volt, ez is közrejátszhatott abban, hogy ez konkrétan három perc alatt elfogyott. 


A pattanásokkal, mitesszerekkel és/vagy egyenetlen bőrfelszínnel küzdők különösen örülhetnek, mert több hámlasztó hatású termék is lapult a dobozban. A Mixa tökéletlenségek elleni szérum aktív hatóanyagai a szalicilsav és niacinamid, a L'Oréal Bright Reveal sötét foltok elleni hámlasztó AHA, BHA és PHA savval segít kezelni a bőrproblémákat, a Garnier Pure Active mattító arckrémben pedig ugyancsak AHA és BHA sav, niacinamid és aktív szén található. Én sajnos ezek közül egyiket sem tudom kipróbálni a szalicilsav miatt, pedig a krémre különösen kíváncsi lennék.

A L'Oréal Revitalift Filler szemkörnyékápolót használtam már korábban, egy nagyon könnyed, géles állagú termék, és az applikátora is különleges kialakítású. Ami viszont meglepő lehet, hogy még sosem használtam, az a Garnier micellás víz. Mindig a Bioderma Sensibiót veszem újra, annyira bevált, és az ára ellenére úgy éreztem, hogy nem találok nála jobbat, úgyhogy most majd kiderül, hogy igazam volt-e. Két arcra való fényvédőt is kaptunk, a L'Oréal Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+ tavaly jelent meg és gyorsan nagyon népszerű lett, a Garnier Vitamin C Daily UV SPF50+ glow verziója pedig színezett, és már próbáltam is, ezért el tudom róla mondani, hogy sajnos az olyan fehér bőrtől, mint például az enyém, eléggé elüt a színe, pedig egyébként nagyon kellemes állaga és finishe van. 

Az arcápolókon kívül egy Mixa Allantoin Restore kézkrém is került a dobozba, illetve az új L'Oréal Panorama szempillaspirál, amit már ismerek, most is van kibontva egy és amelynek tényleg látványos a dúsító hatása, nem csak hosszabbít. 

Függetlenül a személyes összetevő érzékenységemtől, én nem csalódtam a box tartalmában, esetleg még valamilyen géles lemosó kerülhetett volna bele, mert abban is elég erősek a közreműködő márkák. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése