2023. november 16., csütörtök

Teszt | Kevin Murphy PLUMPING.RINSE hajbalzsam

Egy pár évvel ezelőtti kívánságlistás bejegyzésben már említettem, hogy szemezek a Kevin Murphy hajápolókkal, de aztán újdonságok jöttek és mentek, valahogy mindig elfelejtődött. Néhány héttel ezelőtt azonban az iqonhair.hu jóvoltából lehetőségem nyílt kipróbálni egy általam választott terméket, úgyhogy egy ideje már intenzíven tesztelem a PLUMPING.RINSE hajbalzsamot. Időnként kikacsintok a professzionális márkák felé is, de azért a rutinom alapvetően drogériás termékekből áll, úgyhogy a bejegyzés végére kiderül, hogy tapasztaltam-e érezhető különbséget.


Több termékcsalád is szóba jött, de végül azért kötöttem ki a PLUMPING.RINSE mellett, mert ígérete szerint van némi dúsító, hajvastagító hatása is, bár ezt főleg a sampon esetében lehetne igazán megfigyelni. 
Az illata egy az egyben az AVON My Attitude parfümjére hasonlít, amit pár éve lehetett kapni, kicsit uniszex, fűszeres jellegű, és egészen sokáig megmarad a hajban, én a hajmosás utáni napon is érzem kicsit. 


Az állaga kellően sűrű és krémes, nem az a fajta, ami körülbelül azonnal le is folyik a hajról. A flakonon található utasítás alapján 1-2 percig érdemes fent hagyni, néhány alkalommal hosszabb ideig is a hajamon hagytam, de nem adott különösebb pluszt, ezért azóta maradok az eredeti hatóidőnél. 
Szárítás és formázás után puha, hidratált és könnyen kezelhető lett a hajam, és ami feltűnt, hogy több nappal később, a következő mosásig meg is maradt ez a puhaság, ami nem minden balzsam vagy pakolás esetében áll fenn sajnos, és igazából ez az, amit mostanában keresek egy hajápolóban. Az őszi-téli sálas időszakban mindig probléma nálam, hogy hátul teljesen összecsomósodik a hajam, de ennek a hatásnak köszönhetően ez mostanában kevésbé fordul elő. 

Mint már említettem, az iqonhair.hu-tól kaptam kipróbálásra, ahonnan magánszemélyként lehet vásárolni a webshopon keresztül, Budapesten a szalonjukbanban ráadásul személyesen átvehető a rendelés. Ennek a balzsamnak a 250 ml-s kiszerelése 10199 forintba kerül jelenleg, de a legtöbb termékből kapható kis méretű is.

Elégedett vagyok ezzel a balzsammal, a tartós hidratáló hatás abszolút mellette szól és továbbra is kíváncsi vagyok még más termékekre is a márkától. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése