2023. június 4., vasárnap

Májusi kedvencek | 2023

Vannak azok a termékek, amik ha előkerülnek, akkor tudom, hogy tényleg közeleg a nyár. Ilyen a többszörösen újravett hidratálóm, ami szerintem már senki számára sem lesz újdonság, de mindig meg kell említenem, hátha valaki mégsem ismeri, azon kívül pedig egy visszatérő kedvenc és régi-új sminkek voltak a fókuszban májusban. 

Nagyon boldog vagyok, hogy visszatért a polcokra a Dove Macadamia & Rice Milk testradír, ráadásul úgy érzem - bár lehet, hogy csak beképzelem -, hogy a korábbi változathoz képest ez még jobban radíroz. A jó idővel szinte már menetrendszerűen elővettem a Neutrogena Hydro Boost Water Gel hidratálót is, ez még mindig a legjobb arckrém, amit valaha használtam. Mondjuk Krémmánián azt olvastam, hogy valamit változtattak a formulán, de én még tavaly betáraztam belőle, szóval nem tudom, hogy tényleg másabb-e, amit most lehet kapni. 

Az Essence Fix & Last 14H porpúder akkora mennyiség, hogy valószínűleg életem végéig elég lesz, és ennek az elején annyira nem örültem, mert az első néhány használat után nem gondoltam volna, hogy egyszer a kedvencek közé kerül. Egyrészt a csomagolás szörnyű, valahogy a tető menete nagyon bénán van megoldva és össze-vissza kell tekergetni minden alkalommal, hogy rendesen be lehessen zárni, illetve bár áttetszőnek hirdetik, kicsit lemeszeli az embert. Cserébe viszont nagyon jól mattít, tényleg van némi pórusminimalizáló hatása és egyébként a száraz részeket sem emeli ki látványosan. A Huda Beauty Neon Orange Obsession palettát Glambotról rendeltem nemrég, amióta csak megjelent, vágytam rá, és májusban rengeteget is nyúltam hozzá. Sajnos már nem lehet kapni, amit egyébként nem értek, mert nagyon jó minőségű, a pinkre is fáj még a fogam. A Catrice The Jungle Book duokróm szemceruzáról egészen addig nem is tudtam, hogy létezik, amíg be nem mentem egyszer a DM-be, és nagyon megörültem neki, hogy itthon is lehet találni néha duokróm/multikróm sminkeket, úgyhogy gondolkodás nélkül meg is vettem,  Szerencsére nem csak a csomagolásban, hanem szemen is látványos a duokróm effekt, nagyon remélem, hogy gyárt majd még hasonlót a Catrice más árnyalatokban is. 


Nemrég fedeztem fel Matt és Julia csatornáját YouTube-on, rengeteg vlogot megnéztem már tőlük és leginkább az tetszik, hogy olyan helyekre is elutaznak, ami elsőre nem annyira turistacsalogató, például Szíria, Libanon, Kazahsztán, Bulgária, Oroszország vidéki részei...

Kedvenc dalok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése