2022. december 3., szombat

Újdonságok egy percben #7

Több mint másfél éve nem készült ilyen bejegyzés, de ideje feléleszteni ezt a sorozatot, úgyhogy ismét néhány olyan termékről lesz szó, amiket gyakran használok az utóbbi időben, de egy komplett tesztet azért nem szeretnék szentelni nekik. (Nem mintha mostanában túl sok termékteszt készült volna...)

Batiste Overnight Light Cleanse szárazsampon: ezt a fajta Batiste szárazsampont direkt arra találták ki, hogy lefekvés előtt felfújja az ember, beledolgozza a hajába és reggel már lehessen is indulni anélkül, hogy ezzel kellene szórakozni. Egyrészt semmilyen fehér réteget hagy a hajon, másrészt nekem az összes Batiste szárazsampon közül ennek tetszik a legjobban az illata, és nyilván jól is működik. Egyelőre csak Notinón és a Rossmannban láttam, hogy kapható. 

The Inkey List Omega Water Cream hidratáló: nagyon furcsa állaga van, eldolgozáskor tényleg vizes állaga van, viszont eléggé nehéz, csúszós érzetet hagy a bőrön, ráadásul én úgy vettem észre, hogy szárít, legalábbis ha több napig használtam egymás után, akkor hámló részek jelentek meg a bőrömön, ami egyébként egyáltalán nem jellemző. 

Catrice Clean ID 24H Hyper Hydro Skin Tint: mire ez a bejegyzés kikerül, ezt a terméket már el is használtam. A legvilágosabb, 002 Neutral Ivory árnyalatot vettem meg belőle, ami minimálisan sötétetebb a bőrömnél, de mivel nagyon vékonya a fedése, ezért annyira nem volt észrevehető. Olyan érzésem volt tőle, mintha egy hidratáló krémet összekevertem volna alapozóval, és csak azoknak ajánlom, akik szeretik a ragyogó hatású arcra való termékeket mert bár csillám szerencsére nincs benne, de nem mattul le. 

Urban Decay All Nighter Face Primer: ezt a mini kiszerelést kereskedelmi forgalomban is lehet kapni, én Glambotról szereztem. Állagra olyan, mint egy szilikonos primer, de egyáltalán nincs szilikonos érzete, inkább gélesnek mondanám. Nem sok mindent csinál, talán egy kicsit egységesíti a bőrt, de abszolút lehet nélküle élni.

Geek & Gorgeous 101 Stress Less szérum: én csak cicás szérumnak hívom, a beta-glucan mellett madecassoside a hatóanyaga, ami miatt például a La Roche-Posay Cicaplastot is cicának hívják. ("Szika" a kiejtése egyébként. :D) Amellett, hogy tényleg nyugtatja a bőrt, maradéktalanul beszívódik, semmilyen krémes, nehéz bőrérzet nem marad utána, és emiatt a hidratálók sem kukacosodnak rajta, ami sajnos elég sok szérumomnál probléma szokott lenni. 

2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy ez a catrice termék csak Müllerben kapható, egyébként nem mertem megvenni- de ha jó kis BB-krém helyettesítőnek tartod akkor megveszem 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy BB krémnél ennek szerintem gyengébb a fedése, szinte nincs is, csak minimálisan egységesít.

      Törlés