2021. november 24., szerda

Elfogytak #51

Régen volt már elfogyott termékekről szóló bejegyzés, pedig anyag van bőven, megint kicsit túl sokáig vártam vele. Ebben a bejegyzésben most csak sminktermékek lesznek, ugyanis a korábbiakhoz képest elég sok mindent használtam el egyszerre. 


A Smashbox Photo Finish Hydrating primer a zselés állagával nyáron tök jó volt, őszre és télre viszont nem hidratál eléggé, úgyhogy jó is, hogy most fogyott el. Nem vettem észre, hogy különösebben sok pluszt tett volna hozzá a sminkemhez, teljes kiszerelésben nem venném meg. A Jeffree Star Cosmetics Magic Star púdert Translucent árnyalatban nem is tudom, hány évig használtam napi szinten, tényleg azt hittem, hogy soha nem fogom elhasználni. Nagyon szerettem, nem tudok rá rosszat mondani, és csak azért nem veszem újra, mert szeretnék más púderekkel is kísérletezni. 
Az Essence Tiny Tip Liner szemhéjtussal hiába ígéri, hogy a rövid hegyének köszönhetően egyszerűbb vele dolgozni, én ezt nem tapasztaltam, ráadásul nem csúszott rendesen a szemhéjon, ezért a vonal sem lett szép egyenes vele. A Catrice Brush Ink Tattoo Liner tus nem volt rossz, itt a nevéhez hűen egy mini hegyes ecsettel kellett dolgozni, ami azonban sokszor túl sok festéket vett fel, és nehéz volt úgy használni, hogy ne folyjon szét, ha pedig felfelé tartva tároltam, akkor nem jutott a hegyébe elég anyag. Ebben a kategóriában a Maybelline Hyper Easy tus volt a kedvencem, ami szintén ecsetes hegyű, azonban sosem folyt meg, viszont fényesebb végeredményt hagyott, mint a Catrice. 

Az Essence Tiny Tip Precise Brow Pen szemöldökfilcet nagyon szerettem, a legvilágosabb árnyalat pont tökéletesen passzolt a szemöldökömhöz. Ténylegesen szemöldökszálhoz hasonló vonalakat lehet húzni vele, természetes hatású és egész nap kitart, nem zöldül be vagy színeződik el a nap folyamán. A Wander Beauty Frame Your Face Micro Brow Pencil szemöldökceruza itthon elég nehezen beszerezhető, és bár szívesen használtam, de gyakorlatilag ugyanolyan, mint bármelyik drogériás ultravékony ceruza. Az It Cosmetics Brow Power Universal szemöldökceruzából még ezt a mini kiszerelést is legalább fél évig tudtam használni, igazán természetes hatása van, nem túl puha, nem is karcol, a végére viszont elkezdett megkeményedni kicsit a benne levő termék. 

A tarte Lights, Camera, Lashes szempillaspirállal tettem egy újabb próbát, hogy hátha csak én fogtam ki egy hibás darabot legutóbb, de sajnos másodjára is pont ugyanolyan száraz, darabos és borzasztó volt, konkrétan használhatatlan. A Maybelline Sky High szempillaspirállal összességében elégedett voltam, szép szempillákat csinált, de van nála jobb is, mint például a Maybelline The Falsies Lash Lift Extra Black, ami amellett, hogy tényleg extra fekete, még a legapróbb szálakat is befogja, és látványosan szétválasztja a szempillákat. A PUPA Vamp! Sexy Lashes spirált is szerettem, jól dúsított, nem keményítette meg a szempillákat, ugyanakkor a krémes állaga miatt néhány hónap alatt annyira besűrűsödött, hogy már nem lehetett szépen dolgozni vele. A L'Oréal Volume Million Lashes spirállal elégedett voltam, idővel viszont azt vettem észre, hogy lemosás után jó ideig égett a szemem, és csak akkor éreztem ezt, ha ezt használtam, úgyhogy akinek érzékeny a szeme, annak nem ajánlom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése