2021. június 22., kedd

Új termékek a hajápolásomban #25

Az utóbbi hónapokban ismét beszereztem és kipróbáltam néhány hajápolási terméket, ráadásul a háromból kettő drogériás, pénztárcabarát újdonság. 

TRESemmé Purify & Hydrate fejbőrradír: volt már szerencsém fejbőrradírokhoz, legutóbb a Briogeo hasonló termékét próbálgattam, de azon az áron nem igazán voltam elájulva tőle. Ezt viszont nagyon tudom ajánlani, igazán frissítő érzés a használata, kicsit bizserget is, és érezhetően könnyedebbé, tisztábbá teszi a fejbőrömet. Általában heti egyszer szoktam használni. 

Herbal Essences Pure Aloe + Avocado Oil sampon: teljesen véletlenszerűen választottam ki, amikor új sampont kerestem, nem is olvastam utána. Annak ellenére, hogy szulfátmentes, nagyon durván felhabzik, a fás jellegű illata pedig nagyon emlékeztet valamire, de nem tudom megmondani, hogy mire. Nagyon elégedett vagyok vele, mert jól tisztít, egyáltalán nem irritálja a fejbőrömet, amióta ezt használom, nem is volt szükség arra, hogy bevessem a Bioderma Nodé DS+ sampont viszketés vagy korpa ellen.

L'Oréal Elseve Dream Long 8 Second Wonder Water: ez egy eléggé nehezen behatárolható termék, mert samponozás és balzsamozás után, nedves hajra kell felvinni a haj teljes hosszára, várni 8 másodpercet, majd leöblíteni – innen kapta a nevét is. Használat közben felmelegszik, a lényege pedig az, hogy fényesebbé és simább tapintásúvá teszi a hajat, ami valóban észrevehető. Legutóbb samponozás után, balzsam helyett is kipróbáltam, de azért nem helyettesíti a balzsamot vagy pakolást. A flakon oldalán mutatják, hogy egyszerre mennyit kellene belőle használni, így összesen 10 alkalomra lenne elég, de én jóval kevesebbet használok egyszerre. 

Schwarzkopf Professional Chroma ID színező pakolás – 7-77 árnyalat: mostanában több színezőt is kipróbáltam, hogy két festés között kicsit élénkebbé tegyem a hajam színét. Ez olyan, mint egy sűrűbb pakolás, nedves hajba kell belemasszírozni, igénytől függően 10-30 percig fent hagyni, és lemosni. Én ha hétvégén használom, akkor még kesztyűt sem szoktam használni hozzá, mert rendszeres kézmosás mellett nagyjából egy nap alatt lekopik a kezemről. A végeredmény nagyon szép élénk, és anélkül is foltmentes, hogy túlzottan precíz lennék. Állítólag 12 mosást is kibír, ez nálam inkább 5-6, viszont egyenletesen kopik, és két mosás között még nedvesség hatására sem engedi a színét. Nem szükséges utána balzsamot használni, mert a színezés mellett ápol is.

Ritka alkalmak egyike, de most az összes bemutatott terméket bátran ajánlom nektek is, de ha egyet kellene választanom, az a fejbőrradír lenne. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése