2018. április 20., péntek

Zsákbamacska | Mi volt a Krémmánia Beauty Boxban? #3

Az előző magyar kiadású Krémmánia Beauty Box sikerén felbuzdulva idén tavasszal ismét egy ilyen összeállítással jelentkeztek Éviék, és voltak olyan aranyosak, hogy küldtek belőle egyet nekem. Rólam tudni kell, és töredelmesen bevallom, hogy nem kifejezetten tud megmozgat egy márka sem csak azért, mert magyar, és alapvetően úgy gondolom, hogy a hazai vállalkozások túlságosan ráálltak a natúr vonalra - ami számomra több okból sem izgalmas, az az igazság -, emiatt pedig rengeteg hasonló profilú kis cég van, és kevés az igazán érdekes és figyelemfelkeltő elgondolás. Erről a témáról elég sok gondolatom van még, de a lényeg annyi, hogy éppen ezért kevés magyar márkát ismerek közelről, de ezen kiadás segítségével betekintést nyújthattam kicsit a kínálatba. 



Először is megemlíteném a grafikát, ami szerintem csodaszép, pedig ezek abszolút nem az én színeim. A márkák - mint mindig - most is köztudottak voltak, és némi segítséget is kaptunk annak kapcsán, hogy milyen jellegű termékre számíthatunk majd, de azért alapvetően meglepetés volt a dolog. 7 teljes méretű, és 3 utazó kiszerelésű kozmetikumról beszélünk egyébként.


Aminek különösen örülök, hogy az Ilcsitől a híres-neves ichtiolos korrektor került bele, ami az oldalon rendkívül nagy népszerűségnek örvend. A Yamuna hidratáló arctej is izgalmasnak hangzik, korábban még semmit sem próbáltam tőlük, ahogy a Pom-Pom-tól sem - ellenben sokat hallottam az arcápolóikról -, ők egy epres ajakápolóval képviseltették magukat. A Helia-D márka nem ismeretlen számomra, évekkel ezelőtt én is használtam a bb krémüket, most viszont egy intenzív hidratáló kézkrém és egy micellás sminklemosó kendő lapult tőlük a dobozban, előbbire szükségem is van, mert hiába tavaszodik, a kezeim sajnos még mindig katasztrofális állapotban vannak. Az Aromaxot leginkább az illóolajairól ismertem eddig, viszont egy ideje vannak már bőrápolóik is, a liposzómás hyaluron szérum pedig a leírás alapján szintén sokak kedvence, és én is kíváncsi vagyok rá, mert mostanában igencsak rákaptam a szérumokra. A Biola, Dr. Hazi és Happyskin márkákról most hallottam először, előbbi kettőtől két arcápolót, egy bio mandulás peeling-maszkot, és egy Ageless Beauty Vitality oleogélt kaptunk, utóbbi esetében pedig egy bőrnyugtató aloés testápolót találtunk a dobozban, ami szerintem nyárra lesz tökéletes, ugyanis nagyon könnyű állagú. Végezetül pedig az egyetlen sminktermék egy Prokop Kata Sminkakadémia por állagú szemfesték volt, ami egyébként annyira új, hogy még nem is kapható, viszont univerzális darab. Én mivel nem használok ilyen világos árnyalatokat a szememre, szerintem highlighterként fogom bevetni, hátha úgy is működik.



Összességében tehát elmondható, hogy főként az arc- és testápolás szerelmesei értékelhették igazán ezt a dobozt, de mivel abszolút nem vagyok otthon a témában, nem tudom megítélni, hogy jó, vagy rossz volt-e ez a kiadás - meg hát ugye ez teljesen egyéni preferencia is. Amit viszont el tudok mondani, hogy a termékek nagy részére kíváncsi vagyok, és úgy gondolom, hogy ki fogom tudni őket használni. 

6 megjegyzés:

  1. A micellás kendőt én szerettem régen, nagyon hatékony a sminkeltávolításban, csak az INCI annyira nem tetszett. A Biola maszk és az Ilcsi korrektor izginek tűnik, remélem írsz majd róluk, kíváncsi vagyok :) Az arclemosó tej is érdekesnek tűnik, a többi meg annyira nem hoz lázba. Nagyon gondolkoztam, hogy megrendeljem-e, de végül csak azért nem tettem, mert annyi mindenem van itthon, hogy fölöslegesnek éreztem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sokszor én is azért gondolkodom, hogy megrendeljek-e egy-egy ilyen dobozt, mert már amúgy is rengeteg dolgom van itthon...:D

      Törlés
  2. Én kissé sajnálom, hogy nem rendeltem meg, de én is úgy vagyok vele, hogy olyan sok termék van itthon.... Én a micellás kendőt nem tudtam volna csak elhasználni ezek közül, egyszer a Pixibag-ben volt egy ilyen, végül kidobásra került, nem szerettem. Én kedvelem ezt a natúr vonalat, de abban egyet értek Veled, hogy sok ilyen nagyon hasonló magyar márka van. Azért van néhány kedvencem, pl. Esszencia Natúr márkájú sampon, gyönyörű INCI, és sokkal jobb, mint egynéhány nagy külföldi márka. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy vagyok vele, hogyha nem válnak be az arcomra, akkor swatchok letörölgetéséhez még mindig el tudom használni, legalább nem a sminklemosóimat pazarlom :D De azért majd kipróbálom az eredeti funkciójára is, aztán kiderül. Erről a samponról még sose hallottam, de ránézek, mert mindig elkél egy jó darab :D

      Törlés
  3. Én nagyon örülök ennek a doboznak, a testápolón kívül minden érdekes számomra. Testápolót nem használok, bár azért szokott otthon lenni, arra egy ilyen kiszerelés pont megfelelő.
    A szemfesték pornak nálam rosszul volt rajta a teteje, emiatt minden csillámlott a dobozban, de azért még így is maradt a tégelyben rengeteg. Egyébként a honlapon szemöldökcsontra, pirosító fölé és rúzsra topperként ajánlják. Mielőtt elolvastam róla, hogy micsoda, már azelőtt nekem inkább highlighternek tűnt, szerintem annak is fogom használni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk én ezekkel a porállagú dolgokkal baromi rosszul bánok, állandóan úszik minden bennük :D

      Törlés