2018. április 23., hétfő

Tényleg megéri?! | Beautyblender Pro sminkszivacs

Még a Black Friday akciók alatt rendeltem ezt a szivacsot, méghozzá a Pro változatot, ugyanis azt hallottam, hogy ez még a sima verziónál is jobb. Nagyon meg vagyok elégedve a Real Techniques Miracle Complexion szivaccsal, ugyanakkor nem hagyott nyugodni, hogy annyian dicsérik az eredeti Beautyblendert, akciósan pedig úgy gondoltam, hogy beruházok rá. 



Tetszik, hogy a csomagolás nincs túlgondolva, egyetlen henger alakú műanyag dobozban érkezik a szivacs, nincs hozzá papírdoboz, vagy hasonló felesleges dolog.


A termék maga meglepően picike, nem gondoltam, hogy száraz állapotában ekkora lesz, és még inkább meglepett az, hogy benedvesítve mennyire megnő - ezt képekkel is illusztrálom később, bár élőben jóval látványosabb a méretkülönbség. Sokkal ruganyosabb, habosabb állagú, mint például a Real Techniques szivacs, és talán még puhább is annál. Végeredményben igazából nem látok túl sok különbséget, ugyanolyan jól eldolgozható vele az összes folyékony, vagy krémes termék, de én már púdert is vittem fel a segítségével, azzal is megbirkózott. Ami furcsa számomra, hogy rendkívül gyorsan szárad, mire befejezem a sminkemet, már csak épphogy nedves. Körülbelül négy hónapja használom napi szinten, számtalanszor kimostam már, és nincs rajta egy szakadás, vagy repedés sem. A mosásához mindenképpen valami jó sampont ajánlanék, mert nem a legegyszerűbb dolog. Kapható hozzá szappan is, amivel biztosan jobban működik, de azt nem próbáltam, mindenesetre egyébként maradéktalanul eltávolítható belőle minden, csak rá kell szánni az időt, és jól kinyomkodni. Hallottam már sok helyen, hogy miután teljesen elhasználódott, sokan szétvágják, hogy megnézzék, mennyi terméket szívott fel az idők során, ezt lehet, hogy én is meg fogom tenni, ha kíváncsiak vagytok rá, akkor jelezzétek, és akkor megörökítem majd.
Az összetétele egyébként latexmentes, így az arra érzékenyek is használhatják, valamint azok is, akik állatkísérletmentesen és / vagy vegán termékeket használnak, ráadásul a szivacsok 100%-ig újrahasznosíthatók.

Szárazon
Nedvesen

Megrendelhető Beauty Bay-ről, ahonnan az enyém is van, ott teljes áron 17.50 euróba kerül (~5300 Ft), itthon pedig a Szépleszel.hu webshop árulja 5600 forintos áron. 

Összességében én azt mondom, hogy bár majdnem duplaannyiba kerül, mint a Real Techniques szivacsa, de ha kétszer annyi ideig is bírja, mint az, akkor megérheti. Nálam az általában 4-5 hónap után válik olyan állapotúvá, hogy már nem szívesen használom, ennek pedig 4 hónap után még semmi baja, így kíváncsi vagyok, mikor kell majd megválnom tőle. Ettől függetlenül én nem fogok rohanni újravenni, viszont akcióban máskor is szívesen megvenném - úgy egyébként 14 eurót fizettem érte anno, ami körülbelül 4200 forint. 

6 megjegyzés:

  1. Kíváncsi lennék a belsejére :D. Én egy oriflame-s szivacskát használok, nekem bevált. Igaz, hogy mostanság nem használhatom, mivel alapozómentes napokat tartok :D.

    VálaszTörlés
  2. A belsejére én is kíváncsi leszek. :D Én valahogy sajnálom rá a pénzt.. Eddig az Avon terméke volt a kedvencem, de rájöttem, hogy a Rossmannban kapható szinte ugyanolyan. Ezek is jól megnőnek, de simább a felületük, bár biztosan ismered őket. Persze lehet, ha ezt kipróbálnám meglepődnék..? Egyébként mindig ezeket használom púderhez is. Ami viszont jó lehet, hogy olyan hamar szárad, ezek a dupe-ok nagyon lassan..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én miután elhasználtam egyet a DM sajátmárkásból, és elkezdtem használni a Real Techniques-t, rájöttem, hogy az Ebelin KŐKEMÉNY ahhoz képest :D

      Törlés
  3. Én is Real Techniques-t használom, de szeretném majd kipróbálni a BB-t is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel kapcsolatban végre tényleg azt tudom mondani, hogy nem alaptalan a hype körülötte :D

      Törlés