2018. február 14., szerda

Kívánságlista #10 | Essence tavaszi-nyári szortimentfrissítés 2018

Egy ideje már zajlik az Essence termékek kiárusítása is a drogériákban, ezzel egyetemben pedig a hivatalos oldalon a hamarosan érkező újdonságokba is betekintést kaphatunk. Elég sok minden felkeltette az érdeklődésemet, így ezek közül néhányat most megmutatok, aztán úgyis lesz még szó az új szortimentről akkor, amikor már élőben is lesz lehetőségem megnézegetni és megtapogatni őket...na meg persze bevásárolni belőlük.
Nagyon érdekel, hogy mit tudhat a Prime+ Studio HD Hydra primer spray, valamint a You Better Work! sminkalap, mivel mostanában nagyon rákaptam az ilyesmi termékekre, és az Essence fixáló permeteit például kifejezetten szeretem. Új ecsetek is érkeznek, amelyek közül főleg az arcra valókat szeretném majd beszerezni. Ugyan megvan a NYX glitter primere, de szeretném kipróbálni a Get Your Glitter On! szemhéjalapot - ezek általában sima szemhéjpúder alá is működnek -, mivel drogériás viszonylatban még nem találtam olyat, amivel elégedett lettem volna, és örülnék, ha ez beválna.
A Glow Like A Mermaid highlighter lehet, hogy élőben nem fog tetszeni, de így elsőre érdekes, hogy több színből áll, kíváncsi leszek, hogy milyen összekeverve, illetve hogy lehet-e használni őket külön-külön is. A Tint & Colour Shot ajakszínezőről azt gyanítom, hogy nagyon könnyű, vizes állagú lesz, és hosszantartó, ha pedig így van, akkor biztosan szeretni fogom. Mostanában teljesen rá vagyok kattanva az irizáló, duochrome színekre, ezért a Crystal Crush szemhéjtusok abszolút nekem valók, remélem, elég pigmentáltak lesznek. A My Only 1 szemhéjpúder palettát pedig ha nem is feltétlenül szerzem be - mert rengeteg palettát vettem mostanában -, mindenképpen megswatcholom majd, ugyanis kezdőknek tökéletes lehet.

Remélem, hogy minél előbb a polcokra kerülnek az újdonságok, ti pedig írjátok meg, hogy mely termékek keltették fel az érdeklődéseteket, vagy egyáltalán szoktatok-e szemezgetni a márka kínálatából :)

8 megjegyzés:

  1. Engem csak az ecsetek érdekelnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hálistennek abból is lesz elég, nem mintha amúgy szükségem lenne többre :D

      Törlés
  2. Én is nagyon kíváncsi vagyok az új szortimentre. :) Főleg az ecsetekre, mert a satírecsetből kettő is van és lepipálnak minden mást. Illetve az essence szemhéjpúderei....hát azok valami álom! Ugyan mattot még nem próbáltam, de több régi palettám is van, amik vagy selyemfényűek vagy csillámos és szinte bármelyik palettámnál jobb! Ha meg lágy és viszonylag natúr sminket szeretnék készíteni, akkor náluk nincs is tökéletesebb választás! Ebben a My Only1-ban pedig az tetszik hogy végre egy drogériás paletta, amiben vannak élénk színek. (mondjuk pár kivételével annyira nem izgalmas a színvilága, de majd élőben meglátjuk...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szinte csak a márka satírozóecseteit használom, és nem is nagyon szeretném őket leváltani :D Igen, én is pont ezt néztem ebben a palettában, hogy vannak benne világos színek, sötét színek, de azért néhány élénk is, úgyhogy ha valaki nincs annyira oda a szemsminkekért, de mégis szeretne valamit, annak pont jó választás lehet :)

      Törlés
  3. Én utána néztem ennek a highlighternek, és semmi extra, nem igazán van se lilás se kékes beütése, inkább olyan, mint egy tipikus pezsgő highlighter, de lehet csak a fotókon látszott így, de megnézem. Engem csak az ajakceruzák érdekelnek, főleg a Draw the line! instant colour lipliner 12, meg szerintem a többit is megveszem, az Essence ceruzák szuperek, újabban pedig egyenesen hiánypótlóak az árnyalataik. Mondjuk hozzánk ezekből se jön be mind. :/

    Az ecsetek tetszenének, de nálunk csak egy applikátor lesz. Hát nem kell köszi. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez a highlighter dolog akkor annyira nem jó hír :/ Igen, a ceruzákat én is néztem, és nagyon szeretem is a meglevőeket, úgyhogy tuti veszek még majd párat, ha lesznek izgi színek :D

      Törlés
  4. Én pl. az ecsetvédőnek örülök, mert így tárolom őket, és pont nemrég mondtam a férjemnek, hogy majd nemsoká rendelni kell ebayről. :) Kíváncsi vagyok még a szilikon ecsetekre, hogy milyenek, és a hagyományos ecsetek is ígéretesnek tűnnek (nem mintha nem lenne egy halom ecsetem). Illetve kép alapján a folyékony szemhéjfestékek tetszenek. Bár az is igaz, hogy van egy-két hasonló termékem (H&M és Yves Rocher), de valahogy mégsem nyúlok értük...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is azt veszem észre, hogy inkább porokat használok szemre, mint ilyen krémes vagy folyékony dolgokat...pedig van nekem is belőlük bőven.

      Törlés