2018. február 25., vasárnap

Anti-kívánságlista #5: termékek, amiket nem vennék meg

Ebben a posztban egy kivétellel olyan termékeket szedtem össze, amelyek már jó ideje nagy népszerűségnek örvendenek, és régóta tudok a létezésükről, mégsem vásárolnám meg őket.  Ismételten leszögezném,  hogy az alábbiakban bemutatott márkák egyikével sincsen problémám, szimplán csak minden cég kínálatában akadnak olyan termékek, amelyeknek előre tudom, hogy nem venném hasznát, nem keltették fel az érdeklődésem, vagy éppen nem győztek meg a teszterek alapján.

A NYX Total Control alapozót a megjelenésekor sokat nézegettem, azóta viszont annyi ellentétes véleményt olvastam, illetve hallottam róla, hogy elment a kedvem a megvásárlásától. A Makeup Revolution Conceal & Define korrektor újdonság, a sokat emlegetett Tarte Shape Tape korrektor hasonmása, viszont őszintén szólva nem hiszem, hogy a nyomába tudna érni, és ezért inkább még ha jóval drágább is, inkább az eredetit próbálnám ki, ha kipróbálom. Egyébként viszont abszolút nem vészes az ára, így ha valamelyikőtök használta már mindkettőt, akkor ne habozzon megírni nekem a tapasztalatait, mert ezzel a termékkel kapcsolatban vagyok a leginkább engedékeny. A Maybelline Master Strobing Sticket megswatcholtam már ezerszer a drogériákban, viszont úgy vettem észre, hogy nem dolgozható el annyira szépen, és túl kemény az állaga, viszont a folyékony változattal szemezek már egy ideje. A Tarte Amazonian Clay pirosítókért egy időben mindenki megőrült, de ez az a kategória, amire csak kivételes esetekben költenék többet 1-2 ezer forintnál, mivel drogériás viszonylatban is csodaszép, jó minőségű, kellően pigmentált pirosítókat lehet kapni millió féle árnyalatban. Nem vitatom, hogy valószínűleg szuperek, de én sajnálnám rá a pénzt.
A NYX Jumbo szemceruzákat a kezdetek óta ferde szemmel figyelem, eleve nagyon krémes az állaga, és amikor jó sok évvel ezelőtt egyet kipróbáltam egy ismerősömnél, pillanatok alatt begyűrődött a szemhéjráncomba, és borzasztóan nézett ki vele a sminkem. Igazából én sok értelmét nem látom, mert hiába teszi intenzívebbé a színeket, ha nem tartós, akkor már inkább veszek egy szemhéjalapozót. Ha pedig vízvonalra, vagy belső szemzugba akarnám használni, arra is inkább egy "rendes" szemceruzát szereznék be. A Benefit They're Real szempillaspirállal egyrészt ugyanaz a problémám, mint a NYX alapozóval, hogy van, akinek a legnagyobb kedvence, de sokan vannak, akik ki nem állhatják, emellett pedig bejön az is, hogy szempillaspirálra sem költenék ennyit. Már a 4-5 ezer forintos L'Oreal spirálok is határesetnek számítanak, azokra viszont legalább szokott lenni 50% kedvezmény a kuponos napokon, és eddig bármilyen magasabb árkategóriás / high-end szempillaspirált próbáltam, nem nyújtottak többet, mint a drogériásak. A NYX Butter Lipstick vonal felé érzett közömbösségem abból az egyszerű okból fakad, hogy nem szeretem a krémes rúzsokat, és számomra fontos, hogy egy ajaktermék viszonylag tartós legyen, itt viszont a formula miatt ez nem valósul meg. A Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő egy időben hihetetlenül népszerű dolog volt, mindenki imádta, viszont nekem szerencsére nincs / nem lenne rá szükségem.

Ezek lettek volna tehát azok a termékek, amelyeket nem vásárolnék meg, de ha bármelyikkel van tapasztalatotok, osszátok meg velem! :)

5 megjegyzés:

  1. Én erről a Makeup Revolution Conceal & Defineról nem hallottam még, de azt tudom, hogy Tati, aki imádja a Tarte Shape Tape-et, a legtöbb újabb videójában a Catrice folyékony korrektorát használja és minden alkalommal elmondja mennyire jó és mennyire dupe-ja a Tarte-nak. :) Én az utóbbit még nem próbáltam, mert nem is adnék ki rengeteg pénzt egy korrektorra, de a Catrice-ét imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom a Catrice-t, szóval ha tényleg olyan, mint a Shape Tape, akkor az nekem tuti nem kell tízszer annyiért :D Persze ha valaki megdobna vele, nem bánnám, de max. akkor fogom megvenni, ha nyerek a lottón, vagy nem tudom :D

      Törlés
  2. Szia!

    Szerintem a Scholl elektromos talpreszelője az egyik legjobb találmány evör :) Néhány éve nyúzzuk családilag, semmi baja, cserée viszont mindenki tappancsa pihe-puha. Könnyű használni, nem vágom meg magam a használata közben, nem tudsz magadnak fájdalmat okozni vele. Én nagyon szeretem.

    A NYX Jumbo ceruzáit szintén, bár én mindig szemhéjalapra rakom a cerkát is, mint mindent :)

    A pirosítóval kapcsolatban viszont osztom a véleményedet, drogériás viszonylatban csodálatos darabokat lehet találni, fillérekért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És szemhéjalapon nem csúszkál? Csak mert én eddig csak olyan véleményeken olvastam, hogy azon is összegyűlt egy csíkba, én mondjuk tuti lusta lennék szemhéjalapot használni, rá ezt, meg arra szemhéjpúdert...:D

      Törlés
    2. Nem vettem észre, hogy csúszkálna :)

      Törlés