2018. február 28., szerda

Februári kedvencek | 2018

Úgy érzem, sosem fogom megszokni, hogy február rövidebb, mint a többi hónap, minden évben szabályosan rácsodálkozom, hogy idén például 28-ával bezárul a dolog. Februárban mondhatni nem történt semmi, ellenben visszatértem az életbe - vagyis az egyetemre - a vizsgaidőszak után. 


A Duschdas Ich fühle mich... tusfürdői közül a zöldet már mutattam korábban, hogy mennyire szeretem, mostanában pedig elővettem a kéket is, amely szintén nem okozott csalódást. Kissé férfias, de mégis édes illata van, emiatt szerintem uniszex is lehet akár, és még senki sem panaszkodott rá a családból. (Ami nagy szó!) A Barnängen Glacier Breeze tusfürdőjét is szerettem, hihetetlenül frissítő, és én valóban elhinném, hogy ilyen egy gleccser illata. A Fa Island Vibes termékcsaládjának Bali Kiss dezodorját bár nem önmagában használom, hanem továbbra is a Perspirex-szel kombinálva, így viszont nincs problémám a hatásával, és ennek is az illata fogott meg leginkább. A Nivea Oil in Cream vaníliás-mandulaolajos kézkréme üdítő újdonság volt a sok intenzív illatú kézkrém után, mert bár az illatanyagok nálam - szerencsére - sosem okoztak még irritációt, viszont néha túl sok az orromnak. Ebben nagyon finoman, de megvan a tipikus Nivea illat, de a tégelyes krémeknél sokkal visszafogottabb formában, pillanatok alatt beszívódik, és nem hagy ragacsos érzetet, de ezt már az Instagramon is írtam nemrég. (Remélhetőleg mindenki, aki ezt olvassa, tudja ezt, de azért a biztonság kedvéért leírom: bár az Instagramra kikerült kép valóban reklámnak minősül, azonban ott is, és ebben a posztban azért van benne a termék, mert valóban minden nap használtam februárban, és fogom továbbra is, senki sem kért meg, hogy ismét említsem meg.)


A L'Oréal Infallible 24H Matte alapozót évek óta használom, azonban egy időre parkolópályára került, most viszont a nagy elhasználósdiban újra elővettem, és rájöttem, hogy még mindig mennyire szuper. A fedése erős, ám nem maszkszerű, valamint nagyon tartós, és bár egy ideig nem tervezem újravenni, mert szeretnék több újdonságot kipróbálni, mindenképp vissza fogok térni hozzá a jövőben. A Rimmel Magnif'eyes Colour Edition paletta gyorsan kedvenccé vált, bár nem minden árnyalatot sikerült egyelőre még kipróbálnom élesben, de amit viszont igen, azzal meg vagyok elégedve, és érkezik majd a teszt róla. Legnagyobb meglepetésemre hihetetlenül bejött a Pixiből származó MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash szempillaspirál minta kiszerelésben, pedig őszintén szólva nem sokat vártam tőle, mivel annyira nem olvastam pozitív véleményeket a MAC spirálokról korábban. Szépen szétválaszt, hosszít, igazi babaszerű lesz az eredmény, emellé pedig szinte lemoshatatlan. Ismét előkerültek a Lovely K-Lipsek, amiket egy ideig hanyagoltam. A Candy Shop árnyalat van a képen, de nem csak azt szerettem, és azt hiszem, nem kell ecsetelnem, hogy milyen jók. Az Essence Made To Sparkle highlighterpalettája zseniális, nehezen vettem rá magam, hogy mást is használjak, és bár az a kék árnyalat azért elég vad, de ha valahol még látjátok a boltok polcain - mert sajnos limitált -, mindenképpen nézzétek meg, ha szeretitek az ilyesmit. 

Februárban teljesen ráfüggtem a REACT nevű YouTube csatornára, aminek a koncepciója nem túl bonyolult: ahogy a nevéből is kitalálhattátok, emberek reagálnak mindenfélére. A kedvencem az a sorozat, amikor gyerekeknek mutatnak zenekarokat, előadókat, vagy zenei stílusokat, én totál meglepődtem, hogy amerikai általános iskolás gyerekek például megőrülnek a Queen-ért. Luca barátnőm is elindította a saját csatornáját Szabó Luca néven, nézzetek rá mindenképp, mert szerintem iszonyatosan színvonalas és jó minőségűek a videói már így rögtön az elején is. 


Aki követ Instagramon, annak valószínűleg nem újdonság, hogy olimpia lázban égtem az elmúlt másfél hétben, igyekeztem a lehető legtöbb közvetítést élőben nézni, a legboldogabb esemény pedig egyértelműen az volt, amikor a férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltónk aranyérmes lett. 
Hivatalosan is megvan a bérletem a Szigetre, valamint az egyik kedvenc zenekarom itthoni koncertjét is bejelentették, na meg igencsak elkezdődött a visszaszámlálás a szakdoga tekintetében is, ami azért nem feltétlenül a kedvencem, viszont kifejezetten jól állok vele, aminek örülök. 

Kedvenc zenék:

Előreláthatóan ha a márciust túlélem, akkor bármit, ugyanis hol interjúzni, hol kutatni, hol dolgozni fogok, és a szakdolgozatot is véglegesítenem kell a hónap végéig, úgyhogy fogalmam sincs, milyen gyakorisággal lesznek posztok, mert most sajnos nem a blog lesz a legfontosabb.

7 megjegyzés:

  1. Jól hangzik ez a Nívea kézkrém, bár már annyi kézkrémem van, hogy egy évig tuti elegendő lenne...
    Highlighter terén nálam a Catrice Caviar Gauche limitált tányérja visz most mindent, egyszerűen tökéletes.
    A MAC spirál hány alkalomra elég? Én még ki sem nyitottam, mert azt tervezem, hogy ha egy hónap múlva megyünk Brugesbe, akkor azt teszem a sminkes neszesszerbe (helytakarékosság okán - kézipoggyász rulez :D), de nem tudom, van-e benne 3 alkalomra elég?
    Egyébként éppen ma vettem át a postán a pure by pixiboxomat, még nem bontottam ki, de már nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is annyi kézkrémem van jelenleg, hogy fürödhetnék is benne akár :D
      Bőőőven elég 3 alkalomra, szerintem én legalább a hónap felében minden nap ezt használtam, és még mindig nem úgy tűnik, mint ami el akar fogyni.

      Törlés
    2. Hát ez nagyon szuper, köszi!

      Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm a megemlítést! ^^ ♥

    VálaszTörlés
  3. Épp néztem az egyik boltban ezt a kézkrémet, pont a te hatásodra, de most épp nekem is van itthon pár felbontott darab, úgyhogy egyenlőre csak kívánságlistámon van. A Rimmel paletta tesztjét már várom, elég izgi. Amúgy a Wet'n'wild végül hogy tetszik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tetszik, és bár főleg a duochrome szín miatt vettem meg, az összeset tudom és szoktam is használni, úgyhogy még jobb :D

      Törlés