2017. április 10., hétfő

Teszt | Miss Sporty Really Me! kollekció

Néhány héttel ezelőtt érkezett hozzám egy csomag tele Miss Sporty termékekkel az új Really Me! kollekcióból, amelyik elsősorban a természetességet hivatott hangsúlyozni, ehhez hűen pedig tele van natúr árnyalatokkal, legyen szó szemceruzákról vagy szájfényekről. Szerintem már tudjátok, hogyha sminkről van szó, nem ijedek vissza szinte semmitől, simán felkenem a legextrémebb árnyalatokat is, de azért nem feltétlenül járkálok fekete rúzzsal és füstös szemekkel minden hétköznap, ráadásul az utóbbi években valahogy ritkán álltam meg a márka pultjai előtt, így érdekes volt ismét próbálgatni a termékeiket.


A szájfényekből három árnyalatot kaptam: 001 Really Nude, 002 Really Pink és 003 Really Apricot, és van még egy negyedik is. Személyes kedvencem a Really Apricot, mert valahogy ez a meleg barackos árnyalat áll a legjobban, bár egyébként felkenve egyiknek sincs erős színe, sőt, a Really Nude már-már átlátszó - a képeken elég vastagon kentem fel őket a kezemre. Sűrű, balzsamos az állaguk, és egyáltalán nem ragadnak, ezért még én is szívesen hordom őket, főleg azért, mert csillám sincs bennük. Ami furcsa, hogy órák múlva sem szívódnak fel, vagy tűnnek el az ajkakról, de persze azért egy ebédet nem bírnak ki. Az illatuk kellemes, enyhe gyümölcsös jellegű, de alig érezhető.
10,5 ml terméket tartalmaznak, és teljes áron 699 forintba kerülnek.



A szemceruzák kétvégűek, és két egymáshoz passzoló árnyalatot tartalmaznak. Mindkét általam próbált párosról elmondható, hogy pigmentáltak és krémesek. A sötétebb árnyalatok tökéletesek a felső szempillatőbe, illetve a vízvonalra, felső szemhéjon megfelelő alappal egész nap tartanak, vízvonalon közepesen tartósak. A világos színeket leginkább belső szemzugba ajánlanám, de vízvonalra is jók lehetnek, ha valaki szereti ott a csillámos árnyalatokat. Fából vannak, így könnyű őket hegyezni.
Összesen 4 párosításban kaphatók, és 900 forintba kerülnek.


Balról jobbra: 002 Really Dreamy, 004 Really Punky

A szempillaspirál nosztalgikus érzéseket ébresztett bennem, ugyanis az első spirálom is tőlük volt, valamelyik ősrégi vízálló változat. Ennek a keféje semmi extra, egyszerű szőrkefe, ami a hegye felé keskenyedik. Nem túl nagy méretű, ez nekem kifejezetten tetszik, mert a hatalmas darabokkal mindig összekenem magam. A végeredményt tekintve inkább hosszabbít, mint dúsít, és intenzív feketévé teszi a pillákat, és bár kicsit hajlamos tapasztani, szerintem nem vészes, és kiküszöbölhető. Ha nem vágyom drámai hatásra, mostanában ezt szoktam elővenni. Bár nem vízálló, meglepően tartós, nem pereg vagy maszatolódik nap közben.
5,7 ml terméket tartalmaz, és 999 forintba kerül.


Natúr pillák
Egy réteg spirál
(Még mielőtt valaki rákérdezne, nem tudom, mitől piros a szemem alatt, és nem, nincs szemgyulladásom, csak egyszerűen ilyen színű ott.)

A csomagban volt még egy stift kiszerelésű krémes alapozó, amire nagyon kíváncsi voltam, de sajnos számomra hordhatatlanul sötét és sárgás, valamint három körömlakk, de tudjátok, hogy nem szívesen csinálok körmös posztokat, mert egyáltalán nem értek hozzá, de gyorsszárító fedőlakkról azért beszámolok még majd valamilyen formában. 

Összességében elégedett vagyok, egyik termékre sem lehet panaszom, és valószínűleg innentől fogva jobban figyelem majd a Miss Sporty állványokat :) 

8 megjegyzés:

  1. Hát minden kell. :D Főleg a barack és pink szájfény, meg a Really Punky szemceruza. Na majd ha minden fontosabb dolgot megvettem, megnézem mire marad pénzem, bár amúgy sem olyan vészes az áruk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most néztem, itt nálunk a DM-ben ráadásul akciózzák is, pedig azt hinné az ember, hogy ezt már nem lehet hova :D

      Törlés
  2. Most valamiért lett egy ilyen kattanásom, hogy szeretnék egy nude (matt) szemceruzát a vízvonalamhoz. Tudnál valamit ajánlani? (A sötéteket általában percek alatt lekönnyezem, szóval nagyon fontos lenne a tartósság.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem használok, de azt hallottam, hogy a Rimmel Scandaleyes jó is, meg tartós is, szerintem azt nézd meg :)

      Törlés
  3. Azok a szájfények annyira cukik én is nagyon megszerettem őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk kifejezetten vicces ilyenekkel mászkálni, amikor a full fekete cuccaim mellől előhúzom a rózsaszín szájfényt :DDDD

      Törlés
  4. Azt hiszem eddig csak két spirált próbáltam a márkától. Most is a Studio lash dark lasher-t használom. Nagyon hasonlít a Lovely sárga spirálra,azért veszem ezt,ha az nincs a dm-ben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, néztem, hogy még kb. csomagolásra is ugyanolyanok :DD

      Törlés