Szerzemények #31 | Feelunique, BOMB Cosmetics nyeremény

Még a Glamour-napok előtt költöttem némi pénzt, és mindenképpen meg akartam nektek mutatni, hogy miket szereztem, mert tudom, hogy szeretitek az ilyesmi bejegyzéseket. A poszt másik felében pedig olyasmit mutatok majd, amit én nyertem egy nyereményjátékon, mert ritkán esik meg, hogy engem sorsolnak, ráadásul igencsak aranyos termékekről van szó. 


Rendeltem a Feelunique-ról, amit egyébként is terveztem már, plusz néhány dolog éppen akciós volt a kinézett termékek közül. A NYX-től két új Lip Lingerie árnyalattal gazdagodtam: a világosabbik a 04 Ruffle Rim, a sötétebbik pedig a 05 Beauty Mark. A Liquid Suede rúzsok 10 Amethyst árnyalata is régóta kívánságlistás volt már, egyszerűen odavagyok érte. A jelenleg használt szemhéjalapom is a márkától van, de most egy másik fajtát vettem meg, méghozzá a Proof It-et, ami vízállóságot is ígér, és sok jót olvastam már róla. Sajnos körömlakkot és spray formátumú termékeket nem lehet Angliából rendelni hozzánk, ezért a Zoella Beauty Blissful Mistful illatot krémparfüm formájában vettem meg, és ezzel kapcsolatban egy meglepit is tartogatok, de erről majd a maga idejében. Ugyanilyen illatú a Wonder Hand kézkrém is, ezért egy ilyet is beszereztem. Ajándékba kaptam a rendeléshez egy Vichy Aqualia Thermal krémmintát, illetve egy szintén mintát az ikonikus Nars Laguna bronzosítóból. 
A Facebookon már említettem, hogy a vásárlásom után kaptam egy linket, amit IDE kattintva érhettek el, és amivel az első rendelésetekből 10 font kedvezményt kaptok. Sajnos csak 30 font / 40 euró felett ingyenes a szállítás, ezért érdemes lehet másokkal összefogni, bár mondjuk nekem sikerült egyedül is összehozni, annyi jó ajánlat van mindig az oldalon. 


A BOMB Cosmetics Facebook oldalán futott egy játék, amiben szavazni lehetett a legcukibb tavaszi fürdősütire, és valaki meg is nyerhette őket. A szerencse nekem kedvezett, így négy újdonsággal gazdagodtam, melyeknek neve: Paradicsomi madár, Rakéta, Ropogós alma és Égi madárka.

Azt hiszem, egy időre jól kivásároltam magam, ezért most igyekszem ráfeküdni inkább a termékek próbálgatására és a készleteim felélésére, de ettől függetlenül nagyon örülök mindennek, amit vettem, és szívesen használom őket. 

Megjegyzések

  1. Még nem használtam krémparfümöt. Nem furcsa, hogy elmarad az alkohol párolgása által okozott hűvös bőrérzet? Vagy annyira jó az illat, hogy ilyen apróságon könnyen túl lehet lépni? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem fura, inkább az zavar, hogy ruhára ugye nem lehet tenni belőle, én meg általában oda fújom a parfümöket. Ezáltal nem is annyira tartós, a fújós verziójával kombinálva biztos jobb lenne, de hát ugye azt nem lehet rendelni ide :/

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyereményjáték | Téli csomag - 2018

Nyereményjáték | Szülinapom alkalmából - LEZÁRULT!

Nyereményjáték | 500.000 oldalmegtekintéses köszönet