2017. március 17., péntek

Teszt | Catrice Slim'matic Ultra Precise szemöldökceruza

Idejét sem tudom, mikor használtam utoljára szemöldökceruzát, ugyanis tavaly nyár óta szinte csak krémes termékekkel, azelőtt pedig sokáig porral formáztam a szemöldököm, Twitteren azonban annyian dicsérték a Catrice új ceruzáját, hogy muszáj volt kipróbálnom annak ellenére, hogy egyébként teljesen elégedett vagyok a jelenleg használt termékeimmel.


A csomagolás maga hihetetlen vékony, automata kialakítású - oda és vissza is lehet tekerni! -, a végén pedig egy kefe is található, ami mellesleg a legjobb, amivel eddig találkoztam. Az enyém a 02 Medium árnyalat.


A legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy a hegye hihetetlenül vékony, mindössze 1,5 mm átmérőjű, így szálazásra tökéletes. Viszonylag krémes, így tökéletesen befogja a hiányzó részeken a bőrt, de nem zsírkrétaszerű, és bár erőteljes végeredmény is elérhető vele, a hatás abszolút természetes marad. (Ezt nem örökítettem meg képeken, mert igazából mindenki másképp csinálja.) Pluszpont, hogy nagyon tartós, és valóban vízálló, a zuhany alatt teszteltem. Egyetlen, de elég nagy negatívuma, hogy roppant gyorsan fogy, maximum 10-12 használat után már vége is, és igazából nem tudok rá megoldást, hogy tovább kitartson, ennél finomabban már nem tudok rajzolgatni vele. 


Ennél azért vékonyabb vonalakat is lehet húzni vele, csak nekem nem sikerült.

5 árnyalatban kapható, amelyek között található nagyon világos, kifejezetten szőkéknek készült szín is. Mindössze 0,05 gramm terméket tartalmaz, és 995 forintba kerül a Catrice pulttal ellátott Rossmannokban, illetve Müllerekben. (Az egy méteres állványokon is van!)

Összességében imádom, a közel 1000 forintos ára egyáltalán nem nagy érvágás, ugyanakkor annak, aki minden nap sminkel, és nem túl vékonyak a szemöldökei, körülbelül két hétig tart ki. Már be is szereztem az utánpótlást, igyekszem spórolni vele, és nem minden nap használni, de szerintem sokan örülnénk egy olyan változatnak, amibe több festék fér, mert egyébként tényleg nem tudok rá rosszat mondani.

6 megjegyzés:

  1. Szerintem is szuper darab, de tényleg iszonyúan gyorsan fogy. Kb. két hét napi használat mellett és viszlát. Még szerencse, hogy ilyen olcsó, simán megéri akár kettőt venni belőle kapásból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ezzel nyugtatom magam, hogy nem 3-4 ezer forintot kérnek el érte :D Meg hálistennek azért bővelkedem szemöldökcuccokból, úgyhogy nem is minden nap használom.

      Törlés
  2. Én nem festem magam minden nap, na de azért ez akkor is gyorsan elfogyna. A Rimmel kefés cerkája régóta tart. Nekem az a bajom, hogy a legtöbb barna ceruzában van vörösség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, én meg már néha ponthogy nem találok elég vöröset :D A Maybelline-nel szemeztem még, de szerintem most abbahagyom a szemöldökcuccok próbálgatását, mert még a végén ezzel is úgy járok, mint az alapozóval, hogy lesz ötszáz féle :D

      Törlés
  3. Mostanában a Maybelline Color Tattoo Permanently Taupe-ot és az Essence Blonde szemöldökceruzát együtt használom, de az utóbbit már régóta szeretném lecserélni egy olyan darabra, amellyel szebben lehet szálazni. Azt hiszem, meggyőztél, még a pici mennyiség sem tántorít el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nézegettem a Color Tattoo-t, csak az meg úgy nézne ki a hajamhoz, mintha tényleg szürkével rajzoltam volna szemöldököt magamnak :D Na, hát végülis nem vesztesz sokat, és az Essence tényleg vastag ilyesmihez, azt is használtam.

      Törlés