2017. február 23., csütörtök

Kérdezz-felelek | Személyes és egyéb

A kérdezz-felelek bejegyzés ötlete kissé kudarcba fulladt, ugyanis bár az Instagram live alatt sokan írták, hogy jó lenne ilyesmi, mégis rendkívül kevés, összesen 4 darab kérdés érkezett, ami nem beauty témájú, az is egy-két embertől. Ettől függetlenül megválaszolgatom őket így külön, mert nagyon tetszenek, és remélem, hogy azért érdekesnek találjátok majd.

Random vízparti kép, csak mert szép. Saját fotó.
Mik a terveid a nyárra? Az utazás nagy valószínűséggel idén kimarad, maximum 1-2 napra fogok elmenni valamerre, de semmi konkrét nincs még. Dolgozni fogok, rengeteg koncert van tervben, megyek a Voltra és a Szigetre is, na meg a lányokkal fogunk programokat csinálni remélhetőleg. 

Ha kapnál egy repülőjegyet, és te választhatnád az úti célt bárhová a világon, melyik lenne az a hely ahová legszívesebben elmennél, és kit vinnél magaddal? Ha bárhova utazhatnék, akkor biztosan valami olyan messzi és nehezen megközelíthető helyet néznék meg, mint Új-Zéland vagy Grönland, de Kanada is érdekelne. Ha feltétlenül választani kéne valakit, akit magammal viszek, akkor anyukámat mondanám, mert általában ő a partnerem ilyesmikben, de egyébként egyedül is szívesen utazom, bár emiatt sokan csodálkozni szoktak. (Sőt, egyszer kifejezetten lehülyéztek, wtf?)

Hogyan látod magad és a blogodat 10 év múlva? Sajnos nem hiszem, hogy 10 év múlva is blogolni fogok, valahogy a jelenlegi viszonyok között nem elképzelhetőnek, hogy addig kitartanék emellett, de hát ugye sosem tudhatjuk. Szívesen dolgoznék a kozmetikai iparban, de ez nem hiszem, hogy megvalósul, úgyhogy ha minden jól megy, akkor vagy fotózni fogok, vagy a civil szférában dolgozom majd, és valószínűleg külföldön. Ja, és macskával! 

Hanyadéves vagy? Milyen mesteren gondolkodsz, ha akarsz továbbmenni? Másodéves vagyok - az egyetemen - és jelenleg úgy gondolom, hogy nem fogok mesterképzésre menni, de ha mégis, akkor valószínűleg gender studies-ra vagy politikatudományra jelentkezem majd.

Ez most csak ilyen rövidke lett volna, hamarosan érkezem a beauty szekcióval. 

10 megjegyzés:

  1. Éééén is szeretek egyedül utazni :D, pont holnap este indulok Nagykárolyba és Debrecenbe egyedül, ami innen 530 km-t. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legjobb dolog, Szegedre is mindig egyedül megyek, bár az már néha unalmas, mert tudom az utat kívülről :D

      Törlés
  2. Nincs semmi gond az egyedül utazással, csak ha már tényleg nagyon hosszú :) Köszönöm a válaszod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amerikába egyedül elmenni, hááááááááát, de amúgy bevállalnám :D

      Törlés
    2. Megjártam ;) Mondjuk már az itteni reptéren találkoztam magyarokkal, de máshol ültek, együtt szálltunk át, az egyikkel 1 hostelbe mentem. Onnantól a táborba random emberekkel jutottam el... :)

      Törlés
  3. Új-Zélandra én is mennék, már régóta tervben van, szerintem jó ideig terv is lesz csak, amilyen messze van. Egyedül utazni pedig jó, én kifejezetten szeretek, akkor szoktam a helyiekkel ismerkedni és a városok titkos helyeiről értesülni. Szóval dehogy vagy hülye! Vagy, akkor mind azok vagyunk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én megkaptam, hogy hát az unalmas, és mit csinálok én egyedül :DDD Na hát pont ilyesmiket :D

      Törlés
  4. Mi a baj az egyedül utazással, biztonságos helyen?
    Pont a napokban gondolkodtam, hogy egyre kevesebb időm van blogot olvasni, gondolom, másnak is, inkább csak telefonozok, talán ezért is a kevesebb kérdés. Ritkán van személyes poszt, emiatt nehéz is kérdezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem kifejezetten azt rótták fel, hogy de hát egyedül utazni unalmas, és kivel osztom meg az élményt :D Nem akartam mondani, hogy én nem függök más embertől, és nem kell állandóan mindent megosztanom másokkal :D
      Valószínűleg tényleg az az oka, hogy beauty fókuszú a blog, bár én nem is szeretném elvinni más irányba, csak ha abszolút nincs is érdeklődés ilyesmi iránt, akkor ne mondják már nekem az emberek, hogy azért nem olvas senki, mert nincs személyes tartalom :D Ha meg van, akkor meg azt nem olvassák. Amúgy beauty témában sem érkezett sokkal több kérdés.

      Törlés
    2. Na, ez eszembe sem jutott, hogy akkor nem jó, ha nincs kivel megosztani. Vannak utak, amire társasággal jó menni, meg van, amire egyedül. Ismerek egyedül nyaraló embert és egyedül túrázót is. Kell nekik, hogy szellőztessék a fejüket :) Olyankor nincs elvárás, csinálhatja, amit akar. Szerintem nehéz is olyan embert találni társnak, aki pont ugyanazt akarja, amit te és nem teher az alkalmazkodás.
      Szerintem írj, amiről akarsz :)

      Törlés