2017. február 25., szombat

Kérdezz-felelek | Beauty

Beauty témában is kérdezhettetek, ahol szintén kevés, de annál érdekesebb kérdések jöttek. Ezeket egyébként meglepő módon sokszor nehezebben válaszolom meg, főleg, ha ajánlásra irányul, vagy hogy válasszam ki a kedvenceimet, de sikerült teljesíteni a kihívást, nézzük!

Sacc/kb hány db sminkterméked van? Őszintén szólva félek megtippelni, bár én személy szerint úgy gondolom, hogy maximum ajaktermékekből és alapozókból van irreálisan sok, a többi élhető mennyiség, de ha az összes mono szemhéjpúdert, meg minden egyebet beleszámolunk, akkor mondjuk talán 500 darab?! (Ez nekem élhető...) De egyszer esküszöm megszámolom, és elmondom a végeredményt!
UPDATE: megszámoltam, és a vége 376 darab lett azok nélkül, amik kallódnak a szobában meg a táskámban, vagy nem találtam meg. Nem egészen 500, de közel van. 

Mikor vetted az első sminktermékedet? Az első sminktermékemet szerintem nem is én vettem, hanem kaptam, és az egy Miss Sporty So Matte kőpúder vagy egy Miss Sporty Just Clear átlátszó szempillaspirál volt. Egyébként az én korosztályomban ez általános, sokaktól hallottam már, hogy ugyanezek voltak az első termékeik. Én magam szerintem talán valami fekete szemceruzát vettem, de őszintén szólva gőzöm sincs. 


Mik a kedvenc Balea termékeid? Rengeteg mindent szeretek a Baleától, a tusfürdőiket, a testápolókat - különös tekintettel a Spray On fújósra -, a samponjaikat, a világos hajra való szárazsampont, a fürdősókat, valamint a kézmosóikat. Biztosan kihagytam valamit, de ezek jutottak hirtelen eszembe. 

Megtaláltad már a tökéletes ajakápolót? Meg bizony, nálam örök kedvenc a Carmex Original tégelyes ajakbalzsam. Rengeteg másfajtát kipróbáltam már az évek során, de semmi sem vált be úgy, mint az, és szerencsére nálam nem okozott hosszútávon sem problémát. 

Kedvenc rúzsok? A fél kollekciómat felsorolhatnám végülis, de amiket az örök kedvencek posztban említettem, azok a legnagyobb favoritok. 


Tegyük fel, hogy meg kellene válnod a rúzsaidtól, és csak hármat tarthatsz meg: egy vöröset, egy lilás/bogyósat és egy nude árnyalatot. Melyikek lennének ezek? Többféle variáció is eszembe jutott, de a legvalószínűbb az alábbi hármas: nude vonalon az Essence Velvet Stick rúzsceruza 02 peony star árnyalatban, lilásak közül az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 026 royal diva árnyalatban, vörösekből pedig egyértelműen a Catrice Ultimate Stay rúzs 080 Passion Red színe. Ezutóbbit ugyan már sajnos kivonták az üzletekből, de Notinon még esetleg beszerezhető. 

Remélem, hogy azért páran ezt is érdekesnek tartottátok, bár szerintem nem árultam zsákbamacskát néhány válasszal, kiszámítható vagyok, bocsi :D

11 megjegyzés:

  1. 500 db?? 😱 Huh, nekem alig van sminkem ehhez képest

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán túlbecsültem, de mostmár tényleg meg fogom számolni :D

      Törlés
  2. Mondjuk az 500 db tényleg durván hangzik 😀. Lakkokból sem volt ennyim szerintem. Kemény:D Mondjuk nekem nincs bajom azzal akinek valamiből sok van, de ez a szám meglepett 😉.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lakkokból is simán tartok valami 120-150 darabnál, és nem is használom már őket :DDDDD

      Törlés
  3. Sminkekből nem nehéz sokat összehozni. :D Én múltkor teljesen meglepődtem népszámláláskor, mert ahhoz képest, hogy csak egy normál méretű íróasztal fiókot, meg az íróasztalomon csak egy akriltárolót és egy kisebb kosarat tömtem meg, kb. 100-120 közt van a termékek száma. :D Ennek is fele rúzs. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és amúgy nem is foglalnak sok helyet, szóval nem is feltűnő, hogy mennyi van :D

      Törlés
    2. Holnap én is megszámolom a készletet:)

      Törlés
  4. Köszi hogy válaszoltál. Ez igen. Gratulálok a gyűjteményedhez. 300 és annyi darab se semmi. Nem félsz hogy esetleg megromlanak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nálam sok év alatt még semmi sem romlott meg, hiába vannak 3-4 éves rúzsaim meg egyéb dolgaim is, annyira nem könnyű ezeket azért tönkretenni. Másrészt a termékek nagy része púder, az pedig alapból kb. lehetetlen, hogy megromoljon, szóval nem. Elég nagy részét rendszeresen használom, szóval nem csak állnak a fiókban.

      Törlés
  5. De durva, nekem szerintem még a 100-at sem üti meg, sőt... :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mentségemre legyen, hogy a sminkeken kívül "csak" sportcipőgyűjteményem van!! :DDD

      Törlés