2016. október 23., vasárnap

Smink | Vámpír (nem csak) Halloweenre

Nem vagyok a beöltözős események rajongója, visszagondolva gyerekként a farsangot is inkább nyűgként éltem meg. Ebből következik, hogy a Halloween sem kifejezetten az én világom, de amióta rendszeresen sminkelek, azért évről évre figyelemmel követem a különféle arcfestéseket. A baráti körömben nem szokatlan, ha vámpírnak hívnak, mert a bőrszínemmel igencsak hajazok egyre, plusz szeretek is ráerősíteni egy-egy durva színű rúzzsal vagy szemfestéssel, ráadásul állítólag hasonlítok Kristen Stewartra, aki ugyebár az Alkonyat trilógiából készült filmsorozatban Bellát alakítja. Így jutott eszembe, hogy szívesen készítenék egy vámpírsminket, de olyat, ami a bevállalósabbaknak akár utcára is megállja a helyét, a többiek számára pedig látványos, mégsem annyira durva. Az ajkakra két opciót hoztam, egy "sima" vöröset, valamint egy metálos kéket, mondhatni szórakozásból, mert amióta kipróbáltam ezt a technikát, állandóan ilyenekkel kísérletezem. Ezutóbbi elkészítése egyébként meglehetősen egyszerű, mindössze egy krémes fekete rúzsra, és valamilyen sötétkék csillámos vagy metálfényű szemhéjpúderre van szükség, amit beleütögetünk, de a színeket kedvünkre kombinálhatjuk is.
A termékek igazából most nem is lényegesek, de ha kíváncsiak vagytok valamire, nyugodtan kérdezzetek kommentben! 





Remélem tetszik, úgyis régen volt már kifejezett sminkes bejegyzés :)
Terveztek valamit Halloweenre, vagy hidegen hagy titeket ez az ünnep?

14 megjegyzés:

  1. A kék rúzsos verzió nagyon bejön. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az tetszik jobban, pedig alapvetően egyáltalán nem illik hozzá :DDD

      Törlés
  2. Mindkét ajakfestés nagyon ütős, de nekem a pirosas jön be a legjobban, az nagyon modern vámpíros :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Direkt nem akartam valami durva lilát, mert az olyan "alap", úgyhogy felújítottam kicsit :D

      Törlés
  3. Nekem most az első verzió jobban tetszik, hihetetlen jól áll neked ez a smink! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, jó ezt olvasni, mert igazából próba is volt, hogy hogyan áll a bordós szemsmink, mert abban a hitben éltem, hogy úgy fogok vele kinézni, mint akinek begyulladt a szeme :DD Viszont feketével nem rossz :D

      Törlés
  4. Azta! Nagyon szuper let. Nekem a vöröses ajak verzió jobban tetszik de a kékes is brutál jó :)) Áruld el kérlek a hajadat mivel/milyen festékkel fested? Annyira szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most jelenleg a L'oreal Casting Creme Gloss chilis csoki és fahéj árnyalatának a kikopott keveréke, plusz szoktam néhanapján használni a Syoss Color Refresher hajszínező habból a vörös árnyalatot, attól lesz nagyjából ilyen :D De képeken amúgy mindig vörösebbnek tűnik, mint élőben :D

      Törlés
  5. Mindkettő nagyon tetszik, az elsőt még simán hordanám is. A kék rúzsra nem állok készen, de meg kell hagyni, hogy neked még az is jól áll :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, bár azért én sem feltétlenül mászkálnék ezzel, bár el tudom képzelni azért viccből :DD

      Törlés
  6. Nagyon jó!! Kísértetszínem van nekem is, főleg, ha fekete felsőt veszek fel, a hajam is sötét, nagyon már nem kell ráerősíteni. Nem készülök Halloweenre, max. csinálok egy egyszerű pókos körmöt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen, én is direkt provokálom akkor már, ha nem tudok mit csinálni ellene :DD

      Törlés
  7. Nagyon jól állnak! :) Az elsőt én is simán hordanám és hordok is hasonlókat. Kár, hogy nem írtál terméklistát, a rúzsok és szemhéjpúderek is érdekelnének.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó, leírom én :) A szememen középen a MUR Girls On Film palettájából a Polaroid Heaven van, a Sleek Ultra Mattes V2-ből a Maple árnyalattal satíroztam, azt vittem az alsó szempillatőbe is, plusz a Sleek Oh So Special-ből a feketét tettem a külső v-be. A vörös rúzs az eBay-es kémcsöves folyékony rúzsok közül a 33-mas árnyalat, a kéknél pedig egy fekete Essence rúzsra a L'oreal Colour Infallible szemhéjpúderek közül a 006 All Night Blue árnyalatot ütögettem fel :)

      Törlés