2014. április 5., szombat

Bits & Pieces - Átalakítás #2

Ahogy már a múlt heti postban írtam, ma került sor Dalma átalakítós nyereményjátékának második nyertesére, Rékára, akinek egyébként blogja is van, amit ide kattintva érhettek el. Zsófi ezúttal nem tudott jönni, de hősiesen álltuk a sarat ketten is. Rékának ez egyfajta ajándék volt, ugyanis a napokban lesz a születésnapja. A menetrend a múlt hetihez hasonló volt, tízre érkeztünk, smink, haj, ebéd - életemben először ettem párolt káposztát - és ezúttal körmöt is festettünk (én is!) majd elindultunk a Margitszigetre fotózni, habár féltünk kicsit az időjárástól, de végül minden úgy ment, ahogy szerettük volna. Most is több helyszínen készítettük a képeket, a természet segítségével többnyire, na meg persze rengeteg emberrel a háttérben szokás szerint. Az instruálási technikáim még mindig nem a legjobbak, valószínűleg azért, mert én magam is pocsékul pózolok..
Kiváltottam én is még reggel a DM 50 pontos Dekor dobozát, a hajbalzsamot használtam is már délután, amikor megmostam a hajam, kiváncsi leszek. Hazafelé bementem a Mammutba menta lakkot vadászni, mivel a legutóbbi vásárlásom kudarcba fulladt, az NYC 320-as Blue Sky árnyalata neonvilágoskékké változott a körmeimen, pedig az üvegben amúgy ugyanolyan, mint ami most a körmeimen van... ki érti ezt?! Végül az Essence Justin Bieberes trendkiadásából vásároltam meg a világoskék színt egy Lovely fehér lakk társaságában. Úgy néz ki, hogy kiöregedtem már a plázákból, először is eltévedtem a szintek között, aztán a mosdót nem találtam, káosz az egész...a négyes metró még mindig hatalmas élmény számomra és nem mellesleg sokkal jobb mint akármelyik busz vagy villamos. 


Szokásosan...

Dekor dobozos termékek (a bal oldali egy korrektor)
Borzasztóan lakkozok, tudom




Mindent összevetve nagyon élveztem ezeket a csajos szombatokat, feldobták az egész hetemet, köszönöm Dalmának, Zsófinak és mindkét nyertes lánynak!

4 megjegyzés:

  1. nagyon szépek lettek a képek :) a dm-es dobozt én is beszerzem jövő héten, ha még lesz az üzletben. köszönöm neked is a mai napot :)!

    VálaszTörlés