2014. április 21., hétfő

Új termékek a hajápolásomban

Pár hete írtam egy átfogó postot arról, hogy mi mindent csinálok a hajammal, azonban azóta bekerült a képbe pár új termék, amit még eddig nem mutattam.


got2b Rockin' It szárazsampon: a Müllerben kapható 1200 forint környékén, én a Glamour napok alkalmával vettem kedvezményesen. A kedvencem a Dove szárazsamponja, de gondoltam, hogy kipróbálok valamit az olcsóbb árkategóriából is. Az illata nekem személy szerint nem tetszik, eléggé fura, kicsit fűszeres és férfias, anyáék idegrohamot is kapnak itthon, ha ezt szétfújkálom, de egy idő után már nem érezni. Használat után a "fehérség" könnyen eltávolítható kifésüléssel, esetleg törölköző segítségével, nem marad olyan a hajam, mintha őszülnék. Kicsit mintha dúsítana is és nem érzem azt a tipikus ragacsos, poros érzést a használata után, ami mindenképpen pozitív. Nekem bejött, de mindenképpen ajánlom megszagolni megvétel előtt.

Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair hajpakolás: ezt az új vonalat mostmár minden drogériában lehet kapni, a szokásosnál valamivel magasabb áron, de jelenleg is sok helyen akciósak, valamint a Joy-napok keretein belül is lesz kupon rájuk. Ahogy gyakran emlegetem, igyekszem kerülni a szilikonos termékeket, ebben van, igaz, az összetevőlista vége felé, de nem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam. Valahol olvastam, hogy a hajpakolásokat érdemes hajmosás előtt, még száraz hajra használni, én is így alkalmazom legtöbbször. Az illata édes, kicsi vaníliás és hajmosás után is érezni még, de nekem nagyon tetszik. Használat után puha és fényes lesz a hajam, ha valaki nem ódzkodik a "mesterségesebb" hajápoló termékektől, az szerintem szeretni fogja ezt a vonalat.

Aromax mandulaolaj: a Rossmannban szereztem be 1000 forint környékén, de szinte minden bioboltban lehet kapni mandulaolajat különböző márkáktól és kiszerelésben. Alapból egy ilyen cseppentős fejjel jön, de én kiszedtem belőle, hogy egyszerűbben tudjam adagolni. Körülbelül egy tenyérnyi mennyiséget oszlatok el a hajam teljes hosszán hajmosás előtt, de gondolkodom rajta, hogy legközelebb az előbb említett pakolásba fogom keverni. Könnyű kiöblíteni, nem ragad, az illata is alig érezhető. Állítólag arcápoláshoz is használható, én így még nem próbáltam.

Balea Vérnarancs és Moringa színvédő sampon: Krémmánián olvastam róla jó dolgokat, 350 forint körüli áron muszáj volt kipróbálnom, főleg az illata miatt, ami rettenetesen finom narancsos. Csak úgy, mint a többi Balea sampon, ennek is elég szép összetevői vannak, szilikonmentes és jól tisztít. Első alkalommal simán ki tudtam tolni a hajmosást egy-másfél nappal úgy, hogy nem szárította agyon a hajam, sőt, mintha még táplálta volna is, amit eddig még egy terméknél sem tapasztaltam. Másodszorra már nem működött így, igazából mostmár egyre inkább fogalmam sincs, hogy mitől függ, hogy meddig bírja a hajam, de próbálkozom vele tovább, aztán majd meglátjuk. A színvédő hatásában egyik samponnak sem hiszek, ez nem is befolyásolt a megvételében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése