2024. szeptember 7., szombat

Kívánságlista #28 | Catrice és Essence újdonságok 2024 ősz/tél

Az üzletekben már zajlik a Catrice és az Essence szokásos nyár végi kiárusítása, a Notino webshopban és Pink Pandán pedig már el is érhetők a Catrice újdonságai, úgyhogy én is megmutatom, mik keltették fel leginkább az érdeklődésem a friss szortimentből. 


A drogériás márkák kicsit lemaradva, de elkezdték felfedezni a Milk Makeup Hydro Grip primert (mondjuk nem hibáztatom őket érte, mert én is imádom), a Catrice Aqua Splash Grip Primer is arra hajaz. Az Essence tovább bővíti a stick formátumú termékeinek sorát, lesznek benne új pirosítók, bronzosító, de ami még érdekesebb, egy Baby Got Holo Glow fantázianévre keresztelt highlighter is, ami a képek alapján egy narancsos-pinkes duokróm szín, kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz látványos élőben. A szivacsos végű pirosítók után Baby Got Bronzer néven ugyanolyan kiszerelésű bronzosítók is érkeznek, én ezt a formátumot annyira nem szeretem, viszont marketingfotók alapján lesz közöttük néhány kifejezetten hideg tónusú árnyalat is. 

A Catrice Space Glam folyékony szemfestékek szintén duokrómnak, vagy minimum irizálónak tűnnek a képek alapján, az aranyos zöld változat különösen érdekel közülük. Az Essence Colour It szemhéjtusok közül igazán különlegesnek tűnik a pasztell lila, remélem, hogy megfelelően pigmentált és szépen fel lehet vinni, mert akkor biztosan lecsapok rá. Színes tus kategóriában ugyancsak eléggé izgalmasnak tűnik a Catrice Calligraph Artist matt tusok új, pirosas árnyalata, van egy nagyon régi L'Oréal bordó tusom, amit már nem lehet kapni, és régóta vadászok egy hasonlóra. Legnagyobb örömömre a színes szempillaspirálok térhódítása sem ér véget, az Essence I Love Extreme spirálnak is lesz egy királykék verziója, képek alapján ez is ígéretes. 

Az ajakra való termékek közül nem túl sok fogott meg, de említettem már, hogy mennyire imádom a Colourpop Twilight kollekció fekete ajakolaját, és a Catrice Max It Up Lip Booster Extreme szájfény 060 Good Girl Gone Bad árnyalata hasonló hatást nyújt, bár sajnos ez is a chili kivonatos, "ajakdúsító" típusú történet, amiért nem vagyok oda.