2023. február 7., kedd

Decemberi és januári kedvencek | 2022-2023

Decemberben nem gyűlt össze annyi új kedvenc, hogy értelmét láttam volna külön posztban megmutatni, így összevonva a januári adaggal láthatjátok őket most.

A két, újnak számító Geek & Gorgeous 101 hidratáló közül nekem egyértelműen a Happier Barrier jött be jobban, pedig a leírás és állag alapján azt gondoltam, hogy a Hydration Station inkább a nekem való. Semmi extra, illatmentes, de nagyon kellemes, bársonyos érzetet hagy maga után, nem ragad, tapad vagy tocsog az arcomon. A L'Oréal True Match Nude Tinted Serum is jó vásárnak bizonyult, mostanában szeretem az ehhez hasonló, vékony fedésű termékeket, mert valami miatt ezen a télen nagyon száraz a bőröm, és a vastagabb alapozók csúnyán kiemelik a hámló részeket, ezzel viszont nincs ilyen problémám. A fedését nagyjából a MAC Face & Body alapozóéhoz tudom hasonlítani, tényleg minimális, de korrektorral kiegészítve tuti páros. 

A Maybelline Color Tattoo 24H krémes szemfestéket Socialite árnyalatban sokszor vetettem be olyankor mostanában, amikor nem szerettem volna egy teljes sminket készíteni, de azért mégis fel akartam dobni valamit, de egy komplexebb szemsminket is jól ki tud egészíteni. Egyébként néhány hete már majdnem kiselejteztem, mert ritkán nyúltam hozzá eddig, aztán az utolsónak hitt próba meggyőzött, hogy mégis maradjon a kollekciómban. Ugyanez történt a Juvia's Place The Mauves szemhéjpúder palettával is, elgondolkodtam rajta, hogy inkább eladom, aztán végül újra beleszerettem. Szépségápolás kategóriában pedig végül a PUPA Made To Last kétfázisú rúzst említeném meg, aminek 020-as árnyalata pont az a pink(es piros), amit még elviselek magamon, és ígéretéhez képest egy teljes napot kibír szinte igazítás nélkül.

Körülbelül 3 nap alatt néztem végig a Különválás (Severance) első évadát, ami egy olyan munkahelyen játszódik, ahol bizonyos kollégák belépéskor beleegyeznek abba, hogy az agyukat, és ezáltal a személyiségüket szétválasztják egy munkahelyi és egy munkahelyen kívüli énre, akik így semmit sem tudnak egymásról. Nagyon furcsa, nagyon nyomasztó, de zseniális, alig várom a következő évadot, ami sajnos úgy tűnik, hogy még nem mostanában fog jönni. A Little America ezzel szemben egy igazi feel-good sorozat, minden rész egy amerikai bevándorló történetét, karrierútját követi végig, ráadásul megtörtént események alapján. 

Kedvenc dalok:
Mmamt - Meztelen

1 megjegyzés:

  1. A G&G hidratálót én is meg fogom nézni magamnak, a barátnőmnek is nagyon bejött.

    VálaszTörlés