2022. április 2., szombat

Márciusi kedvencek | 2022

Ebben a bejegyzésben nagyrészt újra felfedezett régi kedvencekről lesz szó, mert néha ilyen is kell. Szerencsére egy terméken kívül még mindent lehet kapni ezek közül, úgyhogy nem is arról van szó, hogy csak a szíveteket fájdítom. 


A Lee Stafford szárazsamponjával kicsit se veled, se nélküled kapcsolatban vagyunk már nagyon régóta, alapvetően nem szeretem a márka termékeinek az illatát, mert túl intenzív, a hatása viszont rendben van. A L'Oréal Elseve Color Vive 8 Second Wonder Water hajápoló hasonló a Dream Long termékcsalád tagjához, ennek egy kicsit enyhébb az illata és valahogy többet kell belőle használnom egyszerre. Az eredeti MAC Fix+ visszatérő termék a blogon és az életemben is, bár rendszerint nem sminkfixálóként használom, hanem tavasszal és nyáron hidratáló krém helyett és a bőr felfrissítésére. Ahogy kitavaszodott, elő is vettem, és még mindig nagyon sajnálom, hogy nem gyártanak belőle parfümöt.
A Compeed vízhólyag elleni stifthez hasonlóm volt régebben az AVON Footworks termékcsaládjából és nagyon szerettem, de úgy elpakoltam a lakásban, hogy jó pár hét keresés után végül feladtam és rendeltem volna egy újat, de már nem kapható. Ezzel csak patikában találkoztam, kicsit drágább is, de van olyan jó, mint az avonos, vannak cipőim, amiket egyáltalán nem tudnék hordani nélküle. 


A Catrice Sunclusive SPF30 primert már nem lehet kapni, azt hiszem, hogy 2020-as nyári limitált kollekció része volt, ezért szeretném elhasználni. A sima fényvédő fölé használom pluszban, nincs utána fehér réteg, szépen terül rajta az alapozó. Bár pórusfinomító hatást is ígér, de én ezt nem tapasztalom. A Colourpop Pretty Fresh színezett hidratáló engem eléggé emlékeztet a MAC Face & Body alapozójához, bár annál egy kicsit szilikonosabb állagú, minimális fedéssel. Nem tudtam rájönni, hogy mitől, de eléggé kiszáradt a bőröm mostanában, és olyankor minden borzasztóan néz ki az arcomon, ez az egyetlen termék, ami nem emeli ki brutális módon a száraz részeket. 
Év elején kiszortíroztam a rúzsaimat, és ha a körülmények is engedik, akkor idén szeretnék minél többet (el)használni belőlük. Márciusban több állásinterjúm is volt, ahova leggyakrabban a NYX Soft Matte Lip Cream Budapest árnyalatát és a Colourpop Ultra Blotted Lip Zuma árnyalatát használtam, utóbbi szerintem a tökéletes nude árnyalat számomra, bár már kezd beszáradni. A Fenty Beauty Killawatt Highlighter Sand Castle árnyalatát az arcomra nem igazán tudom használni, ezért átraktam a szemhéjpúderek közé, és azóta többször is megkérdezték ismerősök, hogy mi van a szememen. Mint megtudtam, a márka hivatalos webshopjából Magyarországra is lehet már rendelni, nekem eddig minden Fenty sminkem a Glambotról van, de lehet, hogy el fogok csábulni a közeljövőben néhány termékre.

Kedvenc dalok: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése