2016. december 17., szombat

Teszt | Maybelline Lash Sensational Luscious szempillaspirál

Az évek során eljutottam oda, hogy szempillaspirálok terén igyekszem kevesebbet kísérletezni, és mostmár inkább a jól bevált márkákat és típusokat vásárolom újra. Az egyik ilyen a Maybelline Lash Sensational, amivel maradéktalanul elégedett vagyok, ám amikor az őszi Glamour napok alkalmával megláttam, hogy kijöttek belőle egy új verzióval, félve ugyan, de a kosaramba tettem és hazahoztam.


A csomagolással kilóra megvettek, odavagyok ezért a matt fekete csomagolásért. A színeket felcserélték, de ettől függetlenül külsőre szinte teljesen megegyezik az eredetivel. A legnagyobb különbséget kinyitva látjuk, hiszen kefe kialakítása eltérő, nem hajlított kialakítású, hanem kifelé keskenyedő. Méretre egyáltalán nem vészes, kifejezetten kicsi a feje, és az apró sörték ezesetben is gumiból vannak, ami számomra nem jelent problémát.


Az egyetlen fekete pont, ami sokak számára használhatatlanná teszi az, hogy a kefe rengeteg festéket vesz fel, amit még több, mint két hónap rendszeres használat után is szinte teljesen le kell húznom róla papírzsepivel, hogy működjön. A festék állaga nagyon híg, és úgy tapasztaltam, hogy az idő múlásával sem sűrűsödik be. Mindez valószínűleg az olajokkal dúsított formulának köszönhető, és bár nálam egyébként sem jellemző, hogy egy szempillaspiráltól hullanának a szempilláim, ennél sem tapasztaltam ilyesmit.

Natúr szempillák


Fontos, hogy tényleg szinte tisztára töröljük a kefét, mert különben nagyon könnyen teljesen összetapaszthatja a pillákat. Ahogy a képeken látjátok, valamennyire még így is tapaszt, főleg a töveknél, ezért érdemes nem egy vastag rétegben felkenni, hanem finom cikkcakk mozdulatokkal dolgozni, remélem, értitek, mire gondolok. Fel lehet vinni úgy is, hogy ennél drámaibb hatást eredményezzen, nekem azonban sosem sikerül szépre, valószínűleg azért, mert sűrű és gubancolódásra hajlamos szempilláim vannak. Fontos megjegyeznem, hogy száradás után már lehetetlen rétegezni, de szerencsére nem köt meg azonnal. Inkább dúsít, mint hosszabbít, és én mindig göndörítek előtte, mert önmagában nem ível. Nem vízálló, viszont annyira tartós, hogy csak kétfázisú szemfestéklemosóval tudom maradéktalanul eltávolítani, ebből kifolyólag napközben nem pereg, nem kenődik, reggeltől estig hibátlanul a helyén marad.
9,5 ml terméket tartalmaz, és nagyjából 2000-2500 forint körüli áron vásárolható meg drogériától függően, ha jól tudom, a DM-ben a legolcsóbb.

Összességében én a sima változatot még mindig jobban szeretem, elsősorban a könnyebb használat miatt, de nem bántam meg, hogy megvettem és kipróbáltam. Elsősorban azoknak ajánlanám, akiknek egyébként is különálló pilláik vannak, vagy akik nem riadnak vissza a póklábhatástól. 

6 megjegyzés:

  1. A sima társa nagy kedvenc. Viszont azt is mindig úgy használom, hogy miután megvettem 3-4-szer kinyitom és hagyom állni egy 2-3 hétig. Utána annyira szép pillákat csinál minden spirál nekem :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam egyébként is van, hogy pár hónapra elfeledkezem egy szempillaspirálról...:D

      Törlés
  2. Hát nekem ez hátborzongató. A hatása se annyira győzött meg, viszont ez a csomagolás... gyönyörű. :D Szerintem eddig ez a legszebb a Maybelline-nél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttad volna, amikor teljes valójában kentem fel először, na az valóban hátborzongató volt :D Szerintem is, nagyon szép, pedig nem is szeretem a lilát :D

      Törlés
  3. Egy hónapja küzdünk, megőrjít, hogy ennyire lemoshatatlan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átérzem, én alapból olajos kétfázisú lemosó + micellás víz kombóval nyitottam minden sminklemosáskor, cserébe viszont sírhattam benne legalább bátran :D

      Törlés