2016. december 5., hétfő

Szerzemények #27 | NYX, DM, Notino...

Szorgalmi időszakban szinte egyáltalán nem megyek boltok közelébe, ami a pénztárcám számára igencsak nagy pozitívum, cserébe viszont ha hetek-hónapok után mégis betévedek valahova, annyi újdonság jön szembe velem hirtelen, hogy a fél vagyonomat képes lennék elkölteni. Mostanában valahogy nem vagyok vásárlós hangulatban, de azért összegyűlt néhány ez-az, amik az elmúlt körülbelül egy hónap szerzeményei. 


Jó régen, november elején, a NYX üzlet megnyitójának hétvégéjén voltam egy kicsit vásárolgatni. Három ajakra való termék jött haza velem onnan, egy Lip Lingerie folyékony rúzst Embellishment árnyalatban, egy Liquid Suede folyékony rúzst Soft Spoken árnyalatban, és egy szájkontúrceruzát, aminek 826 Y2K a színkódja. A DM-ben is jártam, ahol beszereztem két új téli limitált Balea tusfürdőt, a Sweet Wonderland és a Magic Fairytale fantázianevűt, valamint a gyertyákra is elcsábultam, így megvásároltam a Glade Sparking Wonder illatát, és két illatos viaszt az AirWicktől Mulled Wine By The Fire, illetve Summer Delights verzióban. Lehet hozzájuk kapni elektromos párologtatót is, plusz ilyen változatban tért vissza a híres-neves Mum's Baking illat is, úgyhogy érdemes lehet rájuk nézni, én nagyon ajánlom őket. A KiK is tele van csodásabbnál csodásabb ünnepi dolgokkal, én két doboz csillámos dekorgyöngyöt vettem, amiket fotózáshoz tervezek használni.


Leadtam egy rendelést Notinon is, néhány olyan termékkel, amit már régen kinéztem. A Real Techniques alapozószivacsot annyian ajánlották már, hogy úgy éreztem, én sem maradhatok ki a sorsból. Az egyes csomagból már nem volt készleten, ezért a duplát választottam, így ha beválik, lesz utánpótlásom is rögtön. A Tangle Teezer Compact Styler Men't Groomer haj- és bajuszkefe neve megtévesztő lehet, mert bizony az enyém marad, erre pedig mindössze annyi a magyarázat, hogy kinézetre teljes mértékben megegyezik a "női" Compact Styler hajkefével, csak éppen ezüst színű. A táskámban fogom hordani a kialakítása miatt egyébként. Ugyan már megtaláltam a kedvencem, a Caudalie ajakbalzsamára mégis kíváncsi lettem, Krémmánián is szinte tökéletesre értékelték, és ha beválik, jó lesz táskába szintén. Újravettem a Maybelline Fit Me korrektort, ráadásul a Black Friday akciók miatt még olcsóbban jutottam hozzá, ebből sosem árt a tartalék. A Batiste szárazsamponok közül egy újat vettem most, ami a Sweetie névre hallgat, és lassan tényleg végigpróbálom már a készletet. Végül pedig két parfümminta kipróbálásra, mert egyiket sem szagoltam még, a Kenzo L'Eau Par Kenzo és a Dolce & Gabbana Light Blue.

Ezek közül a legtöbb termékről szépen sorjában érkezik majd teszt, úgyhogy érdemes lehet figyelni, ha valami felkeltette az érdeklődéseteket :)

6 megjegyzés:

  1. A viaszokra lettem most nagyon kíváncsi, kerestem is már, de még nem találtam. A Nyx teszteket is várom, nem is kérdés. Meg remélem, majd a szivacsokról is lesz valami. Izgiségeket vásároltál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz-lesz mindenről, de olyan lusta vagyok amúgy, a NYX kencék közül is még csak egyet próbáltam ki :DDDDD De legalább a szivacsot már használatba vettem :D

      Törlés
  2. A Fit me korrektort drogériában vetted? én sehol se találom pedig annyira ki szeretném próbálni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, Notinoról rendeltem, de a Mammut Rossmannban elvileg lehet kapni.

      Törlés
  3. a fit me korrektor melyik árnyalatát használod? :)

    VálaszTörlés