2016. augusztus 29., hétfő

Teszt | Maybelline Instant Anti-Age Effekt / Age Rewind korrektor

Körülbelül egy éve mindenhol csak erről a korrektorról lehetett hallani, szinte már a legjobbnak tüntették fel a különböző videókban és blogokon, de hozzánk sajnos azóta sem hozták be. Egészen idén nyárig vártam a beszerzésével, és Berlinben ez volt az első, amit az egyik DM utam során megvásároltam. (Angol nyelvterületen egyébként Age Rewindnak hívják, ezért tüntettem fel a címben azt is, hátha valaki úgy keresné.) A sok pozitív vélemény után természetesen hatalmas elvárásokkal indultam neki a kipróbálásnak, lassan két hónap rendszeres használat után az érzéseim viszont meglehetősen vegyesek, de ne szaladjunk ennyire előre: olvassatok tovább, és mindent elmesélek.


A csomagolása elég megosztó, ugyanis sokak szerint a szivacsos applikátor nem a leghigiénikusabb. Én úgy vagyok vele, hogy mivel mindig megtisztított bőrre sminkelek, és csak magamon használom, nem lehet belőle gond. Tekerve adagolható, és másoknál úgy láttam, hogy szinte az utolsó cseppig kinyerhető így a termék, ami elég gazdaságos ahhoz képest, hogy az applikátoros korrektorok alján vagy oldalán mindig marad még számtalan használatra való adag. Illata egyáltalán nincs, és az összetevők között sem látok parfümöt.



Két színben láttam a kinti drogériákban, az enyém a világosabb, ami a 01 Light nevet viseli. Sárgás tónusú, pont illeszkedik a bőrömhöz, de mivel leginkább szem alá ajánlják, szerintem elfért volna még 1-2 világosabb árnyalat is a kínálatban. A fedése viszonylag gyenge, és bár rétegezhető, e tulajdonsága és gyér színválaszték azt eredményezi, hogy annyira nem érzem nélkülözhetetlennek, mondhatni semmi extra. Az állaga könnyű, már-már habos, nedves szivaccsal eldolgozva szinte észrevehetetlen, a ráncokba nem ül be, és egész nap tökéletes marad - púderrel fixálva -, szóval a tartósságára és a formulájára nem lehet panaszom.

Korrektor nélkül
Korrektorral
A tartalma 6.8 ml, tehát egy átlag mennyiség, és 8.94 euróba került, ami átszámolva nagyjából 2800 forint. Az árát sokallom, mert olcsóbban is találni jó korrektorokat a drogériában. Magyarországra rendelhető például a Feelunique-ról vagy a Lookfantastic-ról - ráadásul jobb áron, mint amennyiért én vettem.

Nem mondom, hogy rossz, mert a képen is láthatjátok, hogy nagyon természetes és szép a finishe, de van, amiért többet nyúlok. Valószínűleg belejátszik, hogy mekkora felhajtás volt körülötte, és ezért túlságosan sokat vártam tőle, ugyanakkor örülök, hogy végül megvettem és kipróbáltam, biztosan el fog fogyni. 

6 megjegyzés:

  1. Ú tök jó, hogy megírtad ezt a posztot! :) Őszintén, nem dobtam akkora hátast tőle, mint amire számítottam. Lehet egyszer rámegyek, mert még mindig kipróbálnám. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy segíthettem :) Én is ilyen vagyok, hiába olvasom valahol, hogy mégsem olyan extra, azért hátha nekem bejön :DDD

      Törlés
  2. Szia, esetleg azt meg tudod írni, hogy milyen púderrel fixálod? Köszi szépen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Többfélém is van, de legjobban a Rimmel Lasting Finish-t és az Essence Stay All Day-t szeretem.

      Törlés
  3. Szia.Gondolkodom,hogy megvegyem.Sminkelem magam. Korrektort,púdert,szemöldök festeket es szempillaspirált használok. Ezér nekem igen fontos a korrektor minosege. Picit sötétebb bőröm van. Szerinted vegyem meg vagy inkabb ajánlanál valami mást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg még a szintén Maybelline Fit Me-t nézd meg, de ajámlom ezt is :)

      Törlés