2016. július 9., szombat

Teszt | Freedom Makeup Pro 12 Audacious Mattes paletta

Régóta hanyagolom a palettavásárlást, mert az évek során sikerült annyi különféle szemhéjpúdert összegyűjtenem, hogy valószínűleg életem végéig kitartanak majd, és egyébként sem szoktam gyakran kísérletezgetni a különböző szemfestésekkel. Amióta azonban itthon is kapható a Makeup Revolution, illetve kistestvére, a Freedom Makeup márka, egyre többször nézegetek palettákat, és tavasszal jutottam el odáig, hogy beneveztem egy teljesen matt, natúr változatra, ami az Audacious Mattes nevet viseli.



A csomagolás egyszerű, mégis strapabírónak tűnik és jól zár. A teteje átlátszó, ehelyett mondjuk praktikusabb lett volna egy tükröt is beletenni, de engem nem különösebben zavar a hiánya.



12 színt tartalmaz, amikből főleg a világosabb színek eléggé egyformának tűnnek, és úgy összességében a többi között is inkább csak árnyalatbeli eltérések vannak. A festékek kicsit porolnak, ecsettel felvive legalábbis, ezért én gyakran használom őket ujjal, úgy semmi ilyesmi problémát nem tapasztaltam. Szépen satírozhatók, és megfelelően pigmentáltak - főként a sötétebbek, de ahhoz képest, hogy matt paletta, a világosak is teljesen használhatók. Szemhéjalappal a nap végén ugyanúgy fest a sminkem, mint amikor feltettem, anélkül pedig sosem használok szemhéjpúdert, így nem tudok nyilatkozni róla.




12 gramm terméket tartalmaz, tehát a színek egyenként 1 grammosak. Én Iparfümériáról rendeltem 2500 forint körüli áron, de Pink Pandán is kapható.

Amióta megvan, szinte csak ezt használom, és gondolkodom rajta, hogy másfajtát is beszerzek majd, mert nagyon szépek vannak :) Csak ajánlani tudom, ha egy univerzális matt palettát kerestek.

3 megjegyzés:

  1. Jó kis paletta ez. :) Remélem a Pepcoba is behozzák ezeket a termékeket, mert lényegesen olcsóbbak ott mint PP-n. Tegnap 3 matt rúzst vettem 360Ft/db áron. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen, én is néztem őket, tényleg lehetne nagyobb választék, mondjuk egy egész pult...:D

      Törlés
    2. Na akkor a pénztárcám szörnyet is halna! :D

      Törlés