2016. május 16., hétfő

Szerzemények #22 | Joy napok - 2016 tavasz

Valószínűleg ez lesz életem legrövidebb szerzeményes bejegyzése, mert most nem is terveztem, hogy túl sokat fogok költeni, de pont a múlt héten, a Joy napok kezdetekor lett vége a félévnek, ami életem egyik legfárasztóbb két és fél hónapja volt, így úgy éreztem, megérdemlem. Sajnáltam, hogy idén nem erre a hétvégére tették a Müller szombatot, de sebaj, így csak két drogériát kellett megjárnom, és szerencsére tömeg sem volt. 


Szerdán a DM-ben kezdtem két óra között a szaktársaimmal, mert csakúgy, mint a Glamour napok alkalmával, itt már aznap fel lehetett használni a legtöbb kupont. A Dove DermaSpa Summer Revived önbarnítós testápolót már hetekkel ezelőtt elterveztem, hogy meg fogom venni az 50%-os kuponnal. Megmondom őszintén, túl lusta vagyok az önbarnítózáshoz, és remélem, hogy ezzel majd megkönnyítem a dolgom, ha éppen egy kis barnaságra vágyom - mert ezt megvalósítani számomra természetes módon lehetetlen. A Garnier Ambre Solaire arcra való fényvédő is féláron jött velem, és bár található benne denaturált alkohol, nem az összetevőlista legelején. Remélem, hogy valóban olyan könnyed állagú lesz, mint ahogy ígéri, mert pont ezért vásároltam meg ezt. A Pantene Intensive Repair balzsam tudjátok, hogy nagy kedvencem, és bár a Pantene termékekre csak 25% kedvezmény volt, alap áron sem túl drága. Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter matt kollekciójának 027 Elegant Nude árnyalatát pénteken vettem, ugyanis erre nem volt érvényes a 0. napi akció. Már régóta kinéztem, mert a másik két árnyalatot, ami megvan, nagyon szeretem, és rengeteget használom.  
A Rossmannban nem használtam fel kupont, mert végül minden kinézett dologról lebeszéltem magam, a Rexona Maximum Protection dezodorok viszont 899 forintra voltak leárazva, ennyiért pedig még kuponnal sem jut hozzá az ember - most nem is volt rá -, így vettem még egyet tartalékba. Az Isana Hello Spring tusfürdő csak úgy megtetszett, a nyárra hangolódva, barack és dinnye illatú egyébként. Az Altapharma cukorkák kilógnak a sorból, de a szaktársam kínált meg egyszer vele, és mondta, hogy mennyi különleges ízkombinációban kapható. Tényleg nagyon finomak, mind az epres-mentás, mind a mangós-lime-os.

Ti voltatok Joy napozni? :)

4 megjegyzés:

  1. Én is épp most írtam egy drogériás szerzeményes bejegyzést :) Dekorkozmetikai terméket viszont alig vettem, úgy látszik, már a kuponos napokon is a legjobban a kedvezményes mosószernek örülök.. :D
    Annak az Astor rúzsnak a színére nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam, hogy tusfürdőtesók vagyunk! :)) Én az akciós dezodornak meg fogkrémnek, itt is van baj :DD
      Teszt szerintem nem lesz róla, mert én hülye húztam vele egy csíkot a kezemre, és így már nem nézne ki túl jól képeken :D De majd vagy sminkben vagy kedvencekben akkor mutatok róla swatchot is :)

      Törlés
  2. Klassz dolgokat szereztél be. :)
    Én csak a H&M-ről rendeltem, illetve a kuponnal hajfestéket meg mosóport vettem csak. Ennyi volt a Joy Napok, dolgoztam végig a hétvégén. De nem is hiányzott, inkább majd a nyári leárazásokon költekezem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem jóóóó messzire el kell azokat kerülni, mert utána Berlin, ahol szerintem a fél vagyonom elköltöm majd :D

      Törlés