2015. október 19., hétfő

Internetes pénzkeresés #3 | Piackutatási kérdőívek #2

Az előző ilyen témájú bejegyzésben ígértem, hogyha újabb oldalakra bukkanok, mindenképpen tájékoztatlak benneteket. Ezúttal nagyon röviden csak egyet mutatok be, ahova már régebben regisztráltam, de csak az utóbbi néhány hónapban "aktivizálták magukat". 


JTNPanel: Bulgáriában bejegyzett cég, de létezik magyar nyelvű "aloldala". Kezdetben nem igazán küldtek kérdőíveket, mostanában viszont már rendszeresen kapok. Általában 5-50 pontot lehet szerezni velük, átlagos hosszúságúak, de persze ez is egyénfüggő. Itt is, csakúgy mint a GlobalTestMarket esetében, minimum 1000 pontot kell elérni, egy pont értéke 7,6 forint, így végül 7600 forint kérhető ki. Külön kell kérvényezni az oldalon a kifizetést, az összeg pedig PayPal-ra érkezik két héten belül, ez elég nagy pozitívum. Negatívum, hogy viszonylag lassú folyamat összegyűjteni 1000 pontot, viszont minden meghívott, majd regisztrált felhasználó után, amint kitöltötte az első kérdőívet, plusz 10 pontot kapunk. Amikor én regisztráltam, akkor még csak meghívóval működött, nem tudom, változtattak-e ezen, mindenesetre ha szeretnétek meghívót, írjátok le kommentben az e-maileteket, és küldök :)

Remélem aki legutóbb kedvet kapott a kérdőívezgetéshez ezt is kipróbálja majd, és meséljetek, ha van már tapasztalatotok az eddig ajánlott oldalakkal :)

25 megjegyzés :

 1. Ez tök jó. :) Szívesen kipróbálnám. :)

  Ms.Stargate@vipmail.hu

  Köszi, hogy írtál róla. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem szerencsével jársz te is, küldöm a meghívót :)

   Törlés
 2. A mobrogról már megjött az első kis lóvém.... :) Ipsosos felmérés kimaraft egy pár későn értem haza és már hiába töltöttem ki. Nekem is küldj meghìvót: eveartdesign@gmail.com köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is van olyan, hogy hazaérve már nem aktuális a felmérés, elég bosszantó :(

   Törlés
  2. Köszönöm megérkezett! :)

   Törlés
  3. A marketagent is elküldte az első lét, és hihetetlen rövid idő alatt, mert az volt odaírva, hogy a 80 pontos kitöltés 3 hét, amíg jóvá írják.... Nem vettem észre, kikértem a lóvét, erre ma meg is jött. :D
   Ma kaptam ráadásul egy JTN-es kérdőívet 50 pontosat! :))

   Törlés
  4. Nekem mindig ülnek rajta három hetet Marketagenték...:D

   Törlés
 3. A múltkori bejegyzésed alapján regisztráltam pár oldalra, kipróbálnám ezt is, ha küldesz nekem is meghívót: sz.barbara0429@gmail.com

  Köszi :)

  VálaszTörlés
 4. Romániából is jelentkezhetek vajon? Szívesen kipróbálnám :)
  bokorbogi93@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom, elküldöm a meghívót és próbáld meg :)

   Törlés
  2. Sajnos nem működik, magyarországi postacímet kér. Azért köszönöm szépen. Másik két ilyen céghez viszont be tudtam regisztrálni. :)

   Törlés
  3. Találtam román oldalt, hátha ezzel működik :)
   http://ro.jtnpanel.com/communities/Default.aspx?p=p700144603&n=700099738

   Törlés
 5. Kipróbálnám :)
  nora.nyiri1@gmail.com

  VálaszTörlés
 6. Szia, a GlobalTestMarketen lassacskán, de gyűlnek a pontok, ezt is kipróbálnám, kérlek küldj nekem is meghívót: k.doria09@gmail.com, köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A legidegesítőbb, amikor már csak néhány pont kell az ezerhez, és folyamatosan kirostál minden kérdőívnél...:D

   Törlés
 7. Szia:)engem is érdekelne:)
  karsaikitti@freemail.hu

  VálaszTörlés
 8. A JTN dögivel küldi a teszteket, gyűlnek is szépen a pontjaim, viszont az Fb oldalukon kiírták, hogy 45 nap a paypalra a kifizetés. Nem elég hogy kitöltjük még várjunk is rá... Azt írták dolgoznak rajta, de ebben én nem hiszek. :D
  A Daedalus online befuccsolt úgy néz ki, és a marketagent se produkálja nagyon magát. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Globaltestmarketnél is 1 hónap, amíg megérkezik a csekk postán, utána még kb 30-40 nap, mire a bank átutalja, úgyhogy elég jó :D JTN is lassan 800 pont fölött lesz, mostmár összegyűlhetne végre :D
   A Marketagent nálam elég jó, meg a Mobrog is :D

   Törlés
  2. Ja akkor ne nyavajogjak mi? :D 665-nél vagyok jtn-en.

   Törlés
  3. Én 799, úgyhogy egész jó helyen vagy :D

   Törlés
 9. Ha van még lehetőség: ibolya.janko@gmail.com

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...