2015. február 9., hétfő

Paese Smoothing Make-Up Base

Katy nyereményjátéka révén került hozzám, még sosem használtam semmit a Paese márkától, de sok jót hallottam a termékeikről. Főleg szeretek az utóbbi időben primerekkel kísérletezni, volt, ami bejött, de olyan is, ami nem igazán. Vajon ez beváltotta a hozzá fűzött reményeimet? Mindjárt kiderül :)



Elsősorban száraz és normál bőrre készült, E-vitamin és makadámdió olaj tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt, a finishe mégis matt. Amikor megkaptam a csomagot, meglepődtem, hogy ilyen picike, képek alapján sokkal nagyobbnak tűnt az üveg, amiben érkezik. A pumpája nem a megszokott, de a legjobb, amit eddig láttam, pont elegendő mennyiséget adagol és nagyon masszív.



A krém maga fehér színű, ami eldolgozva természetesen átlátszóvá válik a bőrön, az állagára leginkább a zselés jelzőt használnám és egyáltalán nem érezni azt a szilikonos érzetet, amit gondolom mindenki ismer, ha használ hasonló terméket. Tényleg szinte olyan, mint egy mattító hidratáló, akármilyen paradoxonnak hangzik is, azonban ne számítsatok semmiféle pórusösszehúzásra, nem instant Photoshop, arra ott a Garnier. Illata nincs, egészen addig, amíg nem szagolsz bele direkt, akkor lehet érezni valami abszolút minimálisat.


Az összes primerem közül erre lehet a legszebben dolgozni, az összes alapozóm csodásan mutat rajta és végre visszatértem a MAC Blot púder használatához, amit sokáig nem használtam a gyors átfényesedés miatt.Mindig szkeptikus voltam a primer használata és a smink tartósságának összefüggésével kapcsolatban - idáig.
Az összetevői között van nem egy piros és sárga pöttyös, mégis a tesztelés alatt körülbelül egy hónapig naponta használtam és semmi problémát vagy irritációt nem tapasztaltam.

Water / Aqua  ,  Cyclopentasiloxane eo I szil  ,  Dimethicone Crosspolymer szil  ,  Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer szil  , Dimethiconol eo I h I szil  ,  Nylon-12  ,  Glycerin h  0 0 ,  Polyacrylamide  ,  C13-14 Isoparaffin eo  ,  Laureth-7 ti I eu  ,  Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil eo  ,  Tocopheryl Acetate a I v  0 0 ,  Parfum / Fragrance i  ,  Benzyl Salicylate i  ,  Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde i  ,  Butylphenyl Methylpropional i  ,  Linalool i  ,  Citronellol i  ,  Hexyl Cinnamal i  ,  Limonene i  ,  Alpha-Isomethyl Ionone i  ,  Phenoxyethanol ta  ,  Methylparaben ta I par  0 0 ,  Ethylparaben ta I par  ,  Butylparaben ta I par  ,  Propylparaben ta Ipar  0 0 ,  Isobutylparaben ta I par  (forrás: Krémmánia)

Online rendelhető a Make Up Plazaról (2690 Ft) vagy az iparfumeria.hu-ról (3550 Ft), van belőle matt és fényt adó formula is, 15 ml terméket tartalmaz.

Nagyon jó választás lehet és szívből ajánlom annak, aki jó primert keres, ezek után szeretnék több terméket kipróbálni majd a márkától :)

6 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    A blogom kapott egy díjat, amit tovább kell adnom és Rád gondoltam! :)
    Részleteket itt találsz: http://norahsweetthings.blogspot.hu/2015/02/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  2. Hallottam de csak keveset erről a márkáról, de a teszted alapján meggyőzőek. Eddig valahogy hanyagoltam a primert mert végül is, nincs olyan nagy szükségem rá de egyszer azért majd kipróbálom egyet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tartozik a legfőbb sminktermékek közé, mindennapra felesleges is, de nem árt :))

      Törlés
  3. Örülök, hogy Neked is bevált, és szerintem a többi termékükben sem fogsz csalódni :-)

    VálaszTörlés