2015. február 25., szerda

Rimmel Wake Me Up korrektor - 010 Ivory

Odilnál és talán Szandránál is találkoztam már régebben ezzel a termékkel, aminek az alapozóját Zoella és a legtöbb brit beauty vlogger az egekig dicsérte. Mivel hozzánk érthetetlen oknál fogva a korrektort nem hozták be, felkerült a skóciai kívánságlistámra és sikerült is megkaparintanom kint a legvilágosabb árnyalatban. 


Csomagolásában a hozzá tartozó alapozóra hajaz, egy szimpla, applikátoros korrektorról beszélünk. Az állaga folyékony, illata nincs.



A jobb oldalon használtam
A legtöbb fényvisszaverő, ragyogást ígérő kozmetikummal ellentétben ebben nincsenek csillámok, színében is leginkább a szem alatti területre tervezték - én is csak ide használom - mivel az összes árnyalat narancsos tónusú, a csomagoláson mégis az található, hogy tökéletesen eltakarja a bőrhibákat és mindenféle egyenetlenséget is. A fedése erősebb, mint például a L'oreal Lumi Magique-nek, mégis könnyen terül, a karikákat szépen eltünteti, én egy szintetikus ecsettel szeretem eldolgozni. Egész napos viselés után sem ül bele az apróbb ráncokba és nem is szívódik fel nyomtalanul, habár én mindig fixálom púderrel is.
7 ml terméket tartalmaz, itthon megrendelhető az eMag.hu-ról 1690 forintért, vagy az ASOS-ról 10.40 dollárért. 

Összességében szeretem, főleg a színkiegyenlítés miatt, de ha látványos eredményre vágyom, még mindig inkább a L'orealt vetem be. Ettől függetlenül kár, hogy itthon nem kapható.

2 megjegyzés:

  1. Basszus, mennyire sárgának néz már ki :O Brutális. Nekem korrektorként eddig a legjobban az itthon nem kapható Maybelline Fit me vált be, mintha Photoshop lenne, úgy eltünteti a gyönyörűséges lilaságot a szemem alól :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néztem azt is kint, de a legvilágosabb árnyalat is baromi sötétnek tűnt :O

      Törlés