2014. november 3., hétfő

Személyes | Hello Autumn TAG

Nem szoktam tageket kitölteni, de most kedvem volt valami olyasmi bejegyzést írni, ami nem termékteszt, vagy ilyesmi. Néhány kérdést kihagytam, amire úgy gondoltam, hogy nem tudnék válaszolni vagy nagyon hasonlított valamelyik másikra.



1. Sorolj fel három dolgot, amit szeretsz az őszben! Klisének tűnhet, de az illatok, a színek és hogy lehet sálat és bakancsot hordani. Ősszel az egyik kedvenc időtöltésem erdőkben sétálni és fotózni, ráadásul néha már októberben karácsonyi hangulatom van, amit imádok.

2. Melyik az az esemény, amit a legjobban vársz idén ősszel? Mivel már jócskán benne vagyunk az évszakban, így ebből néhány dolog múlt időben értendő, ilyen  az őszi Glamour napok és a szünet, amit pedig jelenleg várok, az egyértelműen Skócia!

3. Szereted a sütőtököt? Nem szeretem, bár anya szerint kiskoromban imádtam...persze, mivel mindig azt csinált. Számomra pont ezért nem is nagy durranás a Pumpkin Spice Latte, amiért mindenki odavan, de esküszöm egyszer megkóstolom mostmár!

4. Ha meghívnának egy Halloween buliba, minek öltöznél? Alapvetően nem vagyok az a beöltözős típus, a farsangot sem szerettem kicsiként, ezért biztosan olyasmit találnék ki, ahol lehet a sminkkel kísérletezni, nem feltétlenül a jelmez a mérvadó. Zombi arcfestést elég jól tudok készíteni szerintem, meg különböző sebeket, úgyhogy valami hasonlóval állnék elő.


5. Melyik a kedvenc ruhadarabod ősszel? Egyértelműen a sál, én a nyári negyven fokban is képes lennék hordani, ha kibírnám. A legújabb kattanásaim még a pulcsik és a kardigánok, igaz, nem vagyok túl színorientált, így főleg sötét árnyalatokban gondolkodom.

6. Csősál vagy sima sál? Csősál, szerintem sokkal jobban áll, a simák sosem néznek annyira jól még érdekesen megkötve sem. Persze van abból is, de ha választani kell, inkább az előbbi.

7. Melyek a kedvenc illataid ősszel? Ez furcsa, mert én alapvetően ősszel is szeretem a gyümölcsös illatokat, a tipikus fahéjas, almás, vaníliás gyertyák és parfümök nem a kedvenceim ebben az időszakban sem. Leginkább Yankee Candle illatokkal tudnám legjobban jellemezni, amit mindig imádok, az a Fireside Treats, de ami tipikusan ezt az időszakot idézi, az a Soft Blanket, a Christmas Cookie és a Candy Corn.

8. Mi a kedvenc őszi ételed? Nem is tudom, hogy van-e olyan étel, amit tipikusan ősszel eszünk, talán a narancs meg a mandarin?! Egész évben arra várok, hogy végre legyen narancs és utána azt eszem tél végéig kilószámra.

9. Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod? Egyértelmű, hogy igen!

10. Van olyan, hogy még ilyenkor is hordasz napszemüveget? Igen és ez azért vicces, mert gyakorlatilag idén nyárig gyűlöltem napszemüveget hordani, inkább megvakultam háromszor, mint hogy magamra vegyem, mostanában meg pont az ellentettje jellemző, vettem is kettőt nemrégiben...

11. Kávé, tea, vagy forrócsoki? A teáért és a forrócsokiért nem rajongok, ezért marad a kávé, de azt is csak módjával.

12. Bakancs vagy UGG csizma? Soha az életben semmiért nem vennék fel UGG csizmát, a bakancsokért ellenben odavagyok, ha lenne annyi pénzem, vennék vagy tizet :D

2 megjegyzés:

  1. A Pumpkin Spice Latte egyáltalán nem nagy durranás, szerintem sokkal jobb a sima karamellás latte, szóval nem érdemes esélyt adni neki :-D Amúgy pedig éljenek a sálak és a napszemüvegek – utóbbiakat én is sokáig hanyagoltam :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nem vagyok szomorú, egyébként másoktól is hallottam, hogy többre számítottak vele kapcsolatban :D

      Törlés