2014. november 23., vasárnap

Catrice Ultimate Stay rúzs - 08 Passion Red

Ahogy megláttam, hogy behozták a két méteres Catrice állványt és velük együtt a hosszantartó rúzsokat, tudtam, hogy vetnem kell rájuk egy pillantást. Aztán miután Lolly is elkotyogta, hogy az egyik legjobb, amit használt, a Glamour napokon nem is volt kérdés, hogy hazahozok egyet - na jó, szívem szerint akár a színek felét megvettem volna, de ellenálltam a kísértésnek, így csak ez a bordós, őszi árnyalat jött haza velem, ami a Passion Red nevet viseli.


Mit ígér? Intenzív színekkel és szatén-matt finissel. Az erősen pigmentált, hosszan tartó textúra erős lefedettséget ad anélkül, hogy kiszárítaná a száj érzékeny bőrét. (forrás: Krémmánia)

Sikerült belekapnom a kupakkal...
Csomagolás: fekete, matt, fémhatású a külső borítása, ami egy minőségi termék benyomását kelti. Amiben szintén eltér a márka többi rúzsától, hogy sokkal elegánsabb a kialakítása és a termék sem a megszokott rúzs-alakú. A színt és az árnyalat nevét az alján, egy kis matricán látjuk, ez a tároláskor lehet praktikus.

Illat, állag: az illata hasonló, mint az új Beautifying Lip Smoothernek, vaníliás-édes, szerintem isteni, sokak szerint a MAC Cremesheen vonalának rúzsaihoz hasonlít. Az állaga krémes ahhoz képest, hogy matt finishű, nem darabos és egy húzással is nagyon pigmentált.




Hatás: többféleképpen is lehet használni, ugyanis építhető, így ujjal felütögetve épphogy csak egy enyhe bordós színe lesz az ajkunknak, azonban rendesen felvive ütős igazán. Nem szeretek ecsetet használni, de tény, hogy úgy sokkal precízebb dolgozni vele. Kicsit szárít, mint a legtöbb hosszantartó, matt rúzs, ezellen nem lehet mit tenni, ha valaki hajlamos rá, akkor ez van...Komfortos viselet, nem mozdul sehova még kontúrceruza nélkül is, elég kemény az állaga. 

Tartósság: az ajaktermékek nagy része nálam általában a tartósságon szokott elbukni. Úgy vettem észre, hogy az ivást bírja, az evést már kevésbé. Ezek nélkül nagyjából 3-4 órát bír ki, egy világosabb, egy natúrabb árnyalatnál sokkal több ez az időtartam és kevésbé látványos a kopás. 

Ár, elérhetőség, kiszerelés: 1590 forintba kerül a két méteres állvánnyal ellátott Müllerekben (Budapest: Europeum, KÖKI ; Sopron, Kaposvár...) és 3 gramm terméket tartalmaz.

Szívem szerint 3-4 árnyalatot biztosan elhoznék még és nem kizárt, hogy így is lesz...
Ti próbáltátok már? :)

11 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a szín is, az az igazi vörös. (A szalagtűzős rucidhoz nagyon passzol! ;) ) Én egyszerűen imádom a Mauve Your Lips-et, nálam sem kizárt, hogy vásárolok még belőlük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áh, szalagavatóra nem fogok piros rúzst felkenni, láttam tavaly meg tavalyelőtt lányokat úgy és borzasztóan nézett ki, azért nem puccparádé ez :D A Mauve Your Lips is tökéletes, állandóan megdícsérik, félek, hogy túl sok pénzt fogok költeni rúzsokra...:D

      Törlés
  2. Aztamindenit, ez gyönyörű szín! Be kell már szeretnem valamit az új, két méteres állványról!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezeket a rúzsokat nagyon ajánlom!! :) A többi terméket még nem nézegettem meg annyira, nem fájdítom a szívem, amíg nincs pénzem...:D

      Törlés
  3. Áh, ez annyira nem fair, hogy csak három városban kaphatóak ezek a jó cuccok. Miért nem lehet minden nagyobb városba egy ilyen állványt tenni? Mérges vagyok, Sopronba jutott, Győrbe már nem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól tudom, később lesz máshol is, bár azt tényleg nem értem, hogy miért nem egyszerre kerül ki mindenhova akkor már...
      A Rival de Loop is hasonló egyébként a Rossmannokban, itt a kicsiben nincs, negyven percet kéne utazgatnom egy olyanig, ahol van, de az meg hétköznap nem igazán fér bele, szóval még mindig nem sikerült megnéznem az új dolgokat...:(

      Törlés
    2. Logika... :(
      Rival de Loop nálunk szerencsére van, mondjuk sáskamódra lefosztottak mindent, de sikerült vennem pár dolgot, a karácsonyi nyereményjátékomban akad majd a márkától ez meg az :)
      Holo lakkokat szerettem volna venni magamnak, persze azt már nem kaptam. Majd talán next time, ha újratöltik.
      Nem is értem miért nem tesznek minden Rossmannba, most akkora őrület van a márka körül, biztosan megérné nekik.

      Törlés
    3. Én a rosegold highlightert szeretném levadászni, amiért mindenki odavan :)
      Ugyanebben a kicsi Rossmannban az Essence két méteres állványból egyet csináltak, aminek aztán tényleg semmi értelme nem volt...

      Törlés
    4. Arra, nekem is fáj rá a fogam, természetesen nem volt kirakva :D Az biztos, hogy ár-érték arányban verhetetlen a márka azok alapján, amiket eddig próbáltam.

      Törlés
  4. Nagyon szép! Majd egyszer megmutatod magadon? :)

    VálaszTörlés