2014. szeptember 18., csütörtök

Szerzemények #8 | iHerb, Müller, Szépségtrend, nyereményjáték...

Az elmúlt időszakban megpróbáltam minél több akciót kihasználni a drogériákban, voltak termékek, amik elfogytak és kellett az utánpótlás, valamint Zitu nyereményjátékán is nyertem, így gondoltam, hogy egyben mutatom meg az elmúlt néhány hétben vásárolt dolgaimat.


Már régóta nézegettük a barátnőmmel a Mane 'n Tail sampont, az iHerben elég jó áron sikerült hozzájutnunk az egy literes kiszereléshez, amit elfeleztünk, cserébe augusztus végéig kellett várnunk, mire végre feltöltötték a készletet - hozzáteszem, hogy azóta már megint elfogyott. Sok jót hallottam már a J.R. Liggett's samponszappanokról és a Sierra Bees ajakápolóiról is, így ezekből is került egy-egy a virtuális bevásárlókosaramba.


Szükségem volt hővédőre is, egy Tresemme-t már kinéztem ezelőtt, de különböző okok miatt nem került hozzám, így megrendeltem a Szépségtrend webáruházból ezt a Lisap darabot, amit Dalma is használ és Krémmánián is maximum pontszámmal büszkélkedik. Nem volt túl olcsó, 250 ml került 2200 forintba személyes átvétellel, de inkább kiadok több pénzt érte, ha jó. Használom már egy ideje, véleményt nem szeretnék még mondani, az illatáról ugyanakkor már az első használatkor megállapítottam, hogy isteni!



A Müllerben két akciót is kihasználtam, az egyik a legutóbbi Müller szombat, amikor is 15% kedvezménnyel vásárolhattunk. Beszereztem az utánpótlást a Catrice szemöldökceruzából, vettem körömlakklemosót, végre rászántam magam az Essence BTGN fedőlakk megvételére is, plusz sikerült megkaparintanom a Catrice legújabb hidratáló szájfényét, amiről tervezek egy külön bejegyzést, elöljáróban annyit, hogy én is, mint sokan mások, imádom! Megnéztem az új Essence szortimentet, vannak ígéretes termékek, de egyelőre nem éreztem semmivel kapcsolatban sem azt, hogy azonnal kell, cserébe beújítottam két szájkontúrceruzát (08 Red Blush, 06 Satin Mauce), egy fekete géles szemceruzát, amivel nagyon meg voltam elégedve és egy plusz darabot a Blender Brush-ból. Amin nagyon meglepődtem, hogy bizony drágult a Müllerben az Essence, legalábbis néhány biztosan 100-200 forinttal, ez nem tudom, minek tudható be...valaki? 
Régebben használtam a John Frieda 3-Day Straight hajegyenesítő spray-t, a termékpaletta frissítése után már nem láttam, most azonban majdnem fél áron találtam belőle, gondolom még a régi raktárkészletből hozhatták elő. Régóta nézegettem a Frizz Ease Wunderkur pakolást is, a 3000 forintos ára elrettentett, de most úgy gondoltam, adok neki egy esélyt, úgyis fogyóban vannak a balzsamjaim. A szeptemberi Cosmopolitanhoz egy kártya járt, amivel több L'oreal sminket lehetett megvásárolni féláron szeptember 4. és 7. között a Müllerekben, én ezt két olyan dologra használtam fel, amik nagyon beváltak, az egyik a Miss Manga szempillaspirál, a másik pedig a Lumi Magique korrektor, amiről tesztet itt olvashattok.


A nyereményjátékos csomagom érkezett meg legkésőbb a csodás budafoki postának köszönhetően, viszont annál izgatottabb voltam, amikor végre hozzám került. Zitu csupa olyan dolgot válogatott ki, amit még nem próbáltam vagy már régóta kíváncsi voltam rá: Barry M Summer Love paletta, Moyra körömlakkok (sand effect - 853, gel look - 107), Lovely Pump Up szempillaspirál, Bomb Cosmetics Love Cloud szappan és What a Melon! ajakbalzsam, Yankee Candle tartok ( White Gardenia, French Lavender, Margarita Time), valamint egy kis jegyzetfüzetet és egy tábla Heidi Summer Venture mandarinos-mandulás-maracujás csokit is belerejtett a csomagba, ami isteni finom!



Próbáltátok már ezek közül valamelyiket? :) Ti miket vettetek mostanában?

10 megjegyzés:

  1. úú nagyon jó dolgokat vettél, ki sem tudnám választani a kedvencem, és a nyeremények is nagyon izgalmasnak tűnnek. :) A Catrice ajakápoló-szájfényére én is egyre kíváncsibb vagyok, de eddig akárhány drogériában néztem, a maradék termékek már mind ki voltak próbálva... ennél meg különösen lehangoló hogy tiszta maszatos a szivacs... Sok termék drágul most - nem csak essence, és nem csak smink- az árfolyamváltozásoknak, a forint gyengülésének köszönhetően - sajna... :(

    A BTGN-t remélem szeretni fogod, nekem a kedvenc fedőlakkom, a SV sem tudta kiütni őt az első helyről ^^ pont most fog elfogyni nekem is, még megpróbálom az olcsóbb árán beszerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is ez volt, a fél várost bejártam, mire találtam érintetlen darabot...
      A BTGN-t már használtam azóta párszor és nagyon bejött szerencsére! :)

      Törlés
  2. Nagyon sok szép dolgot sikerült beszerezned, annak pedig külön örülök, hogy végül találtál egy érintetlen darabot a Catrice ajakápolójából. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amennyit koslattam érte, mostmár ideje volt :P

      Törlés
  3. Mennyi jó dolog! Régóta nézegetem az iHerbet, alig várom, hogy eljöjjön az idő, amikor tudok egyszerre egy nagyobb adagot rendelni. Erről a Mane 'n Tail samponról mindig az jut eszembe, Jennifer Aniston is ezzel most hajat (berögződik a sok fontos infó a magazinokból) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha először rendelsz az oldalról, fel tudsz használni egy kódot, amivel 40 dollár alatt 5 dollár kedvezményt, fölötte 10-et kapsz, az enyém QLQ950, de másét is használhatod :) Gondoltam megemlítem, bár már biztos hallottál róla, de hátha nem:D
      Én rengeteg külföldi youtubeos lánynál láttam a Mane 'n Tailt, ácsingóztam érte már egy-másfél éve, az tuti :D

      Törlés
  4. Az a Catrice szájfény nagyon kéne nekem is - mikor húznak már fel egy nyomorult Rossmann-t Szigetszentmiklós központjába? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Camponában is volt egy évig, baromi boldog voltam, erre nem bezárták?!

      Törlés
  5. A Catrice szemöldökceruzával már többször voltam úgy, hogy fél óráig álltam az állvány előtt, de mindig lebeszéltem magam, mert sosem vált még be egyetlen egy ceruza sem szemöldökre, pedig már egyre kíváncsibb vagyok rá, annyian mondják, hogy mennyire jó.

    A Catrice szájfényt viszont én is imádom, a gyümölcsös lakklemosóval pedig szintén szemeztem, de pont előtte vettem másikat, úgy hogy kihagytam. Finom illata van? :D
    A Moyra Sand Effect kollekciója szerintem jól sikerült, nekem egy másik árnyalat van meg. A Bomb dinnyés ajakápoló, a Lovely spirál és néhány JC tart pedig már egy ideje kívánságlistás. (Szóval szuper nyereményeket kaptál :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Catrice szemöldökceruzát az elején például nem is szerettem, aztán rájöttem a csínjára és azóta semmi problémám vele :D
      Igen, nagyon jó illatú :)

      Törlés