2014. augusztus 22., péntek

Szerzemények #7 | Müller, DM...

A vásárlás apropója volt, hogy napokban elmentem megnézni az új Catrice szortimentet a Müllerben, a szerencsém azonban elhagyott, háromban is voltam és mindhárom helyen hűlt helyét találtam azoknak a termékeknek, amik érdekeltek volna. 


Az epres Balea szárazsampon már a megjelenése óta kívánságlistás volt nálam, ráadásul akciósan jutottam hozzá, ami azt sugallja számomra, hogy lassan megszűnik, úgyhogy ha valaki szereti, még most vegyen belőle! Azért vásárlás előtt megszagoltam, mert fürödtem már be szárazsamponnal, aminek olyan illata volt, hogy végül a kukában landolt, de tényleg eper illatú, megnyugodtam. Szintén limitált kiadású ez a mandarinos-narancsos Balea testradír, mostanában nagyon rákaptam a testradírok használatára, ennek pedig ráadásul isteni citrusos illata van, ami szintén a mániám idén nyáron. A gyümölcsös vonalon maradva beszereztem még egy Garnier Ultra Doux barackos hajbalzsamot, ezt a terméket már használtam régebben is és eléggé szerettem, sokáig megmarad az illata a hajban, nem csodaszer, de működik. Ha már ott voltam, nem hagyhattam ki a tusfürdőket sem, a maracujás Balea tökéletes lesz így nyár végére-ősz elejére, engem teljesen a régi Danone gyerekjoghurt maracujás verziójára emlékeztet az illata. Végül, de nem utolsó sorban a Müllerben az akciós polcon sikerült hozzájutnom ehhez a Catrice Glamazona Liquid Gold Topperhez, amit már anno teljes áron is nézegettem, de aztán mindenki elkapkodta, pedig titkon reménykedtem benne, hogy leárazva még hozzájutok. Az alján arany csillámok vannak valami folyadékban, össze kell rázni, lehet arcra és szemre is használni, szerintem gyönyörű, biztosan fogtok még találkozni vele.

Kicsit offtopic, de van egy dolog, amit már hónapok óta figyelek és most jutottam el odáig hogy egyszerűen nem értem: valaki hónapok óta minden egyes nap rákeres a blog nevére, annyit látok hogy 'behind my makeup' keresőszóról érkezik naponta minimum kétszer. Valaki, aki járatos az ilyen keresőszavas dolgokban, magyarázza el nekem, hogyha egy ember tudja a blog nevét, miért nem lehet utánaírni hogy blogspot.hu? Ez valami trollkodás lehet vagy tényleg ennyire nehéz megjegyezni? :D Van, aki tapasztalt hasonlót?

14 megjegyzés:

  1. Nálam is ez van.:Azrail, Azrail5 és a kedvencem az elírás, pl így: Azaril.
    Bár ezen amúgy még nem gondolkodtam miért nem blogspot.hu
    Arra a Catrice-es cuccra kíváncsi leszek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer oké, hogy rákeres, ha mondjuk nem számít rá, hogy ugyanaz az URL, de hogy minden nap?! :D Vagy ha nem ugyanaz az ember, akkor minden van új olvasóm, azon mondjuk meglepődnék...:D

      Törlés
  2. Az a Balea szárazsampon tényleg jó! És akkor most győztél meg drága Kami, hogy ma toljam be a valagamat az Örsre, hogy megvegyem az utánpótlást ebből a szárazsamponból. Bár én már régóta nem láttam a polcokon ezt, csak a zöldet.Lehet lemaradtam az Árkád és Sugár-beli leakciózásról?! :( Mennyiért láttad akciósan?
    Amúgy ne akadj ki, a blogspotos miatt. Nekem múltkor egy kapcsolattartó írta el a nevemet e-mailben. Na az szerintem még kellemetlenebb! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írtam neked Facebookon a szárazsamponról, ott egyszerűbb :P Nálam a Kamillát is képesek elírni, egy L-lel például...

      Törlés
  3. Nekem is rengeteg van, olyan is volt már hogy "mea nailpolishmaniac".. :D Amúgy jó dolgokat vettél, a radírról írsz majd? *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, kezdek megnyugodni, hogy nem csak velem van így...:D Aha, igyekszem minél előbb, nehogy ezt is kivonják, mielőtt még meg tudná venni valaki :D

      Törlés
  4. Egyszerűen a blog nevére keresnek rá - ennyi :)
    Nekem is van több olyan olvasóm, akik nem iratkoznak fel, de rendszeresen olvasnak. Ez a blogspot dolog inkább csak nekünk, íróknak annyira egyértelmű, egy blogírásban nem annyira járatos olvasónak nem mond semmit. Ő csak megjegyzi a blog nevét és rákeres. Mivel a Chrome-ban sokkal egyszerűbb keresni, én is sokszor csak beírom a blog nevét és úgy nyitom meg, ha még nem vagyok feliratkozva - ilyenkor az ember csak a blog nevét írja be, miért fáradnék a többi sallanggal, ha így is könnyen megtalálom?
    Legalábbis szerintem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, jogos, amit mondasz, nekem főleg az volt furcsa hogy ez tényleg naponta megtörténik :D Én mondjuk mindenkire feliratkozom, aki érdekel és a blogger feed-ből olvasok, ha új bejegyzés van :)

      Törlés
  5. Hm, azt a szárazsampont lehet ki fogom próbálni, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem :) Most Isana-s van, de már kifogyóban, szóval kell az utánpótlás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként a Dove a nagy kedvencem, attól függetlenül, hogy drága, tesztelgetem, aztán kiderül, hogy sikerül-e átvennie a helyét :P

      Törlés
  6. A Balzsamot én nagyon szeretem, bár én a samponnal együtt használom. :)
    A száraz sampon is megvan, azzal is jóban vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én félek, hogy a sampon a mindenféle ápoló hatása miatt zsírosítana, én és a samponmizéria...:D Már megérte megvenni a szárazsampont, ha ennyien szeretitek :)

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Úgy bizony, itt vannak az erkélyen, van paprika is!

      Törlés