2014. július 13., vasárnap

BarryM Lash Vegas szempillaspirál

Még régebben Lolly egyik szempillaspirál-összehasonlítós bejegyzésében olvastam erről a spirálról, nem sokkal utána mentem is Londonba, ahol drogériában lehet kapni BarryM termékeket. Megvétel után sokáig nem bontottam fel, mert nem szeretem halmozni a spirálokat, lefóliázva pihent a fiókban, pár hónapja azonban elkezdtem használni, lássuk, mit gondolok róla.


Mit ígér? Lash Vegas szempillaspirál újgenerációs kefekialakítással, melyet kifejezetten arra alakítottak ki, hogy a legkisebb, legrövidebb, legegyenesebb pillákat is elérje, maradéktalanul befedje festékkel és azt maximálisan megnövelje, meghosszabbítsa, megvastagítsa. A speciális kefe a pillatövektől befedi a pillahegyig a szálakat. Tartós, nem morzsolódik. Fekete színben kapható. Professzionális felhasználásra is javasoljuk. (forrás: Makeuplaza)

Csomagolás: sima, fekete műanyag csomagolás, lila és ezüst betűkkel. Infó a termékről nem nagyon van magán a tubuson, csak a fólián. Angliában a legtöbb termék becsomagolva kapható ezért gondolom, ha rendeli az ember, akkor is így kapja meg. Ahogy a képeken is látszik, a ragasztónyomok és az ujjlenyomatok eléggé meglátszanak rajta.

Állag: nem túl híg, de nem is száraz a festék, nekem nincs vele bajom, a színe is erős fekete.

Illat: nincs az a tipikus szúrós, kellemetlen szaga, mint általában a spiráloknak, de azért nem is áraszt magából virágillatot.

Kefe: sima, nem műanyag, engem a formája egy rakétára emlékeztet. :D A szálai majdnem mindenhol egyforma hosszúak, nem látom a forradalmi újítást.

Így fest, amikor kihúzzuk a tubusból
Felesleg nélkül
Hatás: én mindenképpen csak úgy használom, hogy letörlöm előtte a felesleget, ami pazarlásnak tűnik ugyan, de a tubus száján nem tudom maradéktalanul lehúzni, gondolom ez a probléma megoldódik majd, ahogy fogy a termék. 


Hajlamos spirálozás közben feltapadni a festék a felső vízvonalamra, ezt más szempillaspirálnál még nem tapasztaltam, de nem túl kellemes érzés. Ha nem törlöm le a felesleget, inkább dúsít, de nem szépen, a pillák tövénél megmarad a festék, ha viszont igen, akkor inkább a hosszabbítás érvényesül. Szerintem egy rétegben a legszebb a hatása, már úgy is elég keménnyé teszi a szempillákat, én nem szívesen tennék rá egy második réteget. Lemosni valamivel macerásabb, mint a többi nem vízálló spirálomat, de egyáltalán nem vészes.

Szempillaspirál nélkül
Egy rétegben a kefe letörlése nélkül
Egy rétegben a kefe letörlése után
Ár, elérhetőség, kiszerelés: Angliában Ł6.49 (~2200 Ft), a Makeuplaza honlapján 2450 forintba kerül (+ szállítás), ezért 12 ml terméket kapunk.

Összességében nem tartom a legjobb spirálomnak, de azért használgatom, lehet, hogy valakit nem zavar a túl sok festék a kefén, mert igazából vállalható szempillákat csinál úgy is, én sem vagyok a természetes pillák híve, de inkább építgetem a rétegeket, ha műszempillahatást szeretnék elérni.

6 megjegyzés:

  1. Nekem a letörlés nélküli képen tetszik a legjobban, imádom a dús, hosszú, fekete pillákat, de lusta vagyok építgetni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nekem úgy olyan, mintha összekentem volna magam valamivel és még a szemgolyóm is festékes utána :D

      Törlés
  2. Tényleg ronda úgy, hogy teli van festékkel! Földet rá...Szerintem jobban járna sok spirál gyártó, ha egy jobban lehúzható kefét csinálna, vagy kevesebb anyaggal, olcsóbbal adná a spirált, mert így rengeteg anyag kárba vész. Ami nem csak pénztárca, de környezetvédelmi szempontból sem okos húzás. Legyen szó az előállításról pl., vagy arról hogy tényleg hányan is dobják ki festékesen (vagy még jobban festékesen) a papírlapot, papírzsebkendőt...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megpróbáltam a tubus szélén lehúzogatni, de egyszerűen nincs annyi hely rajta, hogy minden oldalról, szépen milliméterenként leszedjem a festéket, elmenne vele a fél nap...:/

      Törlés
  3. Szerintem olyan szép a szempillád, hogy spirál nélkül is teljesen jó, sokat spórolhatsz is rajta :D :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nem is panaszkodom, egyébként szerintem a nagy részét az Alverde koffeines szempillaápoló bigyójának köszönhetem, de azért elkél a turbózás :D Amúgy van rossz oldala is, megesik, hogy szó szerint beleáll a szemembe, na, az annyira nem jó érzés :D

      Törlés