2014. június 13., péntek

Pakolósdi | Mi van a neszeszeremben, ha fesztiválozni megyek? - Fishing on Orfű 2014

Szerdán, a szülinapomon Pécsre, onnan pedig Orfűre utazom, ugyanis a Kispál összeáll a Fishing on Orfű "kedvéért" egy estére. November óta várom ezt a napot, már decemberben megvolt rá a jegyem úgyhogy remélem, hogy nagyon-nagyon jó lesz :) Mivel idén nyáron viszonylag sokat fogok fesztiválozni, gondoltam összeszedem Nektek, mit pakolok be, hogyha messzebbre utazom. Az egyik ismerősünk nyaralójában fogom tölteni az éjszakát a szomszéd faluban, csak egy napra megyek, nem igazán vonz ez a kempingezős dolog.

Arc-, haj- és testápolás


Mivel lesz rendes zuhanyzó és meleg víz, ezért viszek egy kis flakonban tusfürdőt. Arclemosót külön nem viszek, csak ezt a mini kiszerelésű Bioderma micellás vizet, hidratáló gyanánt pedig a Dr. Scheller jojobaolajas és édesgyökér kivonatos szérumot, valamint a Vichy termálvizét pakolom be, ez utóbbit szerintem majd a fesztivál területére is magammal fogom vinni. Rexona Maximum Protection, nem kell kifejtenem hogy mire való, a Carmexet este fogom használni, ahogy mindig. Viszek még egy kis kiszerelésű naptejet, amit a táskamutogatós bejegyzésben már említettem, a hajamat az indulás előtti nap fogom megmosni, ezért a hazautazás napjára berakok egy Dove szárazsampont, napközbenre pedig egy Gliss Kur Million Gloss fújós balzsamot és egy Balea tengeri sós texturáló spray-t, valószínűleg be fogom fonni a hajamat, hogy ne kelljen bajlódni a vasalással. A kézfertőtlenítőt egyébként gyűlölöm, de ilyenkor talán jól jöhet. A parfümöt még nem döntöttem el - ezért nincs is a képen - de valószínűleg a Mexx Summer Edition parfümje lesz a befutó, amit Mea nyereményjátékán nyertem és az utóbbi időben sokat használok.
A micellás vízhez természetesen elpakolok néhány vattakorongot, valamint viszem a fogkrémemet és a fogkefemet is, de ezeket nem hiszem, hogy túl izgalmas lenne megmutogatni :)

Smink



A sminkben főleg a tartósságra törekszem, valamint arra hogy ne kelljen állandóan azt figyelnem, hogy a helyén van-e még minden, ezért sem bb krémet, sem alapozót nem fogok használni. Helyette a Bioderma Sébium Pore Refiner primerét viszem, ami nagyon jól mattít, a bőrhibákra a Catrice Camouflage Cream korrektor tökéletes lesz, a szemem alá pedig a Catrice Re-Touch Light-Reflecting korrektor kerül. A szemöldökömre a helytakarékosság miatt a Catrice szemöldökceruzája kerül a neszesszerembe a márka színezett szemöldökzseléjével egyetemben. A szemsminkem mindössze egy tusvonalból fog állni, ennek meghúzására tökéletes az Essence fekete zselés szemhéjtusa, mivel vízálló és még soha nem hagyott cserben. Szempillaspirálként a jelenlegi kedvencemet, a L'oreal Miss Mangát választottam és hozzá a Catrice vízálló fedőspirálját a maximális tartósság érdekében. Az arcomra még a Lioele krémes pirosítóját pakolom el, ez is ellenáll a melegnek és van egy kevés fénye ezért highlighter helyett is megfelelő, valamint kontúrozásra a NYC Smooth Skin bronzosítóját is elviszem, amit egy ferde ecsettel viszek fel. A számra még nem tudom, mit fogok tenni - lehet hogy semmit - de a biztonság kedvéért berakom az Essence Longlasting rúzsai közül a Coral Calling árnyalatot, plusz egy szintén korallos színű Max Factor ajakfilcet, ami a 07-es kódot viseli. Persze a púder sem maradhat ki a sorból, ami természetesen a Catrice Prime & Fine púdere lesz.

Természetesen nem a fesztiválon fogok sminkelgetni, hanem előtte és csütörtök reggel, amikor hazajövök :)

Remélem, hogy jól fog telni ez az egy-másfél nap amit lent töltök - annak ellenére hogy lassan harmadik hete pár napos szünetekkel valószínűleg izomgyulladás van a vállamban - az eső sem fog esni, nem öntenek rám sem sört, sem egyéb dolgokat az este folyamán és sikerül majd lőnöm néhány képet a zenekarról, hiszen nem is én lennék, ha nem vinnék magammal fényképezőgépet. 

10 megjegyzés:

  1. Jó szórakozást! Majd pár hangulatfokozó képet mutathatnál...:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! :) Ha sikerül normális képeket alkotnom akkor fogok is :D

      Törlés
  2. Jó szórakozást és előre is Boldog Szülinapot! :)) Emellett jobbulást a válladnak ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!!:) Mondtam is neki, hogy szerda-csütörtökön légyszi ne fájjon, ha mindenképpen szeretne, akkor maximum péntektől :D

      Törlés
  3. Szerintem szuperül megoldottad a dolgokat :) A Liolele pirosítóját megkérdezhetem, hogy honnan rendelted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, bár én most így visszagondolva kicsit soknak érzem amit bepakoltam :D Magditól szereztem a Blogger Shopping Day-en de eBay-en is láttam már, igaz, hogy csak 1-2 színben, nem tudom van-e belőle több, pedig én is szeretnék még rendelni ha van.

      Törlés
  4. Jó szórakozást!
    Én május elején voltam Kispál koncerten, sajnos nem telt annyira jól,mint amennyire vártam. Kevés számomra ismert számot játszottak.
    Irigyellek,hogy te már fesztiválozhatsz. Én 6 hét múlva megyek, de addig még a jövő héten vizsgáim vannak, illetve még két hétig dolgozom:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor te azon a Borfesztiválos koncerten voltál valahol a határon kívül, nem? Barátnőm is volt ott :) Én azután szerettem meg a Kispált, miután feloszlottak, úgyhogy már csak az élmény miatt is várom :D
      Nekem ez az utolsó "szabad" nyaram, jövőre már az érettségi, felvételi para, készülés az egyetemre, úgyhogy próbálom kihasználni :) Hova mész fesztiválozni?

      Törlés
  5. Életem a Kispál, amire mi vásárlásig jutottunk, az Orfűs jegyek elfogytak :D Mi a szlovákiai borfesztiválon voltam (május elején több koncert is volt egyébként), de így 10 év koncertkísérés után mondhatom, hogy az a koncert zsenális volt, alig akarták abbahagyni, megvolt a régi lendület, egy rossz szavam nem lehet rá (és a szakvéleménynek se volt). Remélem szerdán is ilyen szuper lesz, jó ünneplést rá és előre is boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon durva egyébként, február elején nem voltak már, csak négy napos jegyek :O Én mondjuk hálistennek jó előre lecsaptam rá, de a barátnőmnek úgy kellett még most körbekérdezgetni a fél Facebookot.
      Köszönöm, remélem normális közönség lesz és nem lesz mindenki s*ggrészeg már addigra...:)

      Törlés