2014. június 30., hétfő

Júniusban elfogytak

Ebben a hónapban főleg alap, minden nap használatos dolgokat használtam el, valamint pár olyan terméket, ami már régebb óta állt a polcomon.



Dove szárazsampon: nem is szeretném ragozni, egyértelműen a kedvenc szárazsamponom, amiből már rengeteg flakonnal elhasználtam és a kicsit húzós ára ellenére mindig újravásárolom.

Újravenném? Egyértelmű! :)


Panthenol spray: a nagy hajnövesztős láz közepén vettem, használtam hajmosás előtt pakolásként, balzsamba keverve, balzsam helyett nedves hajra és úgy vettem észre, hogy tényleg használ valamennyit, ha nem is növesztés, de ápolás terén. Régebben csak gyógyszertárban lehetett kapni, de mostmár a DM-ben is láttam, ezerpárszáz forint környékén. Érdekes a használata, ugyanis kifújás után a hab megnő (?) és mire eloszlatom a hajamon, volt-nincs hab, beszívja a hajam, vagy nem tudom.

Újravenném? Igen, de most a Swiss márka panthenol habját szeretném kipróbálni, mivel az nagyobb hatóanyagtartalommal bír. 


St.Yves sárgabarackos arcradír: londoni szerzemény, tehát október óta használom és még csak most fogyott el. A radírozó szemcsék funkcióját barackmag őrlemény látja el, ennek köszönhetően eléggé jól radíroz, én néha még testradírként is bevetettem. Maga a krém elég sűrű, nem habzik fel, tápláló hatású, ezáltal nem szárítja az arcbőrt, ahogy a legtöbb fizikai arcradír. Az illata friss, bár a végére már meguntam. Ez a "blemish fighting" fajta, tehát harcol a bőrhibák ellen, én ezt nem nagyon vettem észre, de ki tudja...Régebben lehetett itthon kapni, de azóta kivonták már.

Újravenném? Talán.


Bioderma Sébium arcradír (minta): a Bioderma felfedező csomagban volt ez kis kiszerelés belőle. Használat közben olyan, mintha homok lenne benne és fel is habzik. Az illata olyan, mint az összes Sébium terméknek, ennél éreztem némi szárító hatást.

Újravenném? Nem.


Egyptian Magic krém (minta): még az egyik Pixiboxban volt belőle egy kis tasakos minta, amit átraktam egy tégelybe és onnan használom. Meglepően nagy mennyiség így is, az állaga olyan, mint egy elég tömény olaj. Az illata leginkább mézes, ami nem meglepő, hiszen méhviasz tartalmú, az arcomat jól hidratálja, viszonylag gyorsan be is szívódik. Sebgyógyításra nagyon bevált, sajnálom, hogy ennyire drága és viszonylag nagy kiszerelésben lehet kapni, pedig szívesen kipróbálnám testre és hajra is.

Újravenném? Az ára miatt nem.




Aveo körömlakklemosó - Berry: mindig ezt veszem, mert nagyon olcsó és jó, nem szenvedek a körömlakk lemosásakor, ez a fajta ráadásul acetonmentes is. Az illata tényleg erdeigyümölcsös, egyáltalán nem érezni azt a tipikus körömlakklemosó szagot. A csillámos lakkokat ez sem fogja egyetlen törléssel lehozni, de ezt ne is várjuk el tőle.

Újravenném? Igen, bár ki szeretném próbálni a Rossmann saját márkás lemosóját is.


Rexona Maximum Protection dezodor - Everyday Fresh: erről is számtalanszor volt már szó, a kedvenc dezodorom, erre is mindig beruházok annak ellenére, hogy drágább az "átlagos" dezodoroknál.

Újravenném? Igen.


Yankee Candle Fireside Treats üveggyertya (kicsi): a kedvenc Yankee Candle illatom, általában tart-okat szoktam venni belőle de karácsony tájékán beruháztam a kis üveggyertyára. Az égésével semmi problémám nem volt, teljesen sikerült leégetni, ami viasz pedig maradt az alján, ki tudtam szedni egy kés segítségével és párologtatóban tovább használni.

Újravenném? Igen, ha nem lenne ilyen drága...

Essence zselés szemhéjtus - 01 midnight in paris: kicsit csalóka, mert nem fogyott el teljesen, egy kevés még van az alján, de mivel több éve használom és fel is volt már keverve, az a kevés beszáradt, így inkább megválok tőle. Sajnálom, hogy kivonták a forgalomból, mert szerintem ez volt az egyik legjobb Essence termék, elég krémes, szinte lerobbanthatatlan és mindössze 900 forint.
Újravenném? Igen, ha lehetne még kapni. 


Iseree vattakorong: a kedvenc vattakorongom a Lidl saját márkás terméke, ennél jobbat még nem találtam. Nem szöszöl, elég masszív és nem is jön szét egykönnyen, mint sok másik. A 120 darabos kiszerelés párszáz forintba kerül, így ha van a környéketeken Lidl és még nem találtátok meg a megfelelőt, nagyon tudom ajánlani.

Újravenném? Természetesen.

4 megjegyzés:

  1. A Rexona dezodor és a Lidl vattakorong nálam is nagy kedvenc! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már nem is tudom, mire mennék enélkül a dezodor nélkül :) De hát ami jó, az jó :)

      Törlés
  2. Ez a zselés tus nekem is szívfájdalmam! :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még szereztem belőle egyet azelőtt, mielőtt kivonták és nem is bontottam ki azóta hálistennek :)

      Törlés