2014. május 5., hétfő

Elfogytak #5

Ismét elfogyott termékes bejegyzéssel érkezem, megmondom őszintén, borzasztóan örültem, amikor összegeztem, hogy mennyi mindent sikerült elhasználnom. Nem is pazarolnám tovább a szót, lássuk a felhozatalt! 


Garnier Fructis Oil Repair 3 balzsam: az egyik kedvenc balzsamom, a hajápolós postomban bővebben írtam róla, ahogyan az alábbi termékek egy részéről is. 
Újravenném? Nem kérdés, hogy igen. 

Dove Intense Repair balzsam (mini): a DM dekor dobozban volt, körülbelül három hajmosás után fogyott el. Szilikonos, amit én mint tudjátok, nem annyira preferálok, de ha már itt volt, gondoltam kipróbálom. Az illatát szerettem, használat után elég puha és fényes volt a hajam, de ennyi, nem tapasztaltam semmi extrát. Lapul még egy itthon, mivel az első doboz után egy másikat is kiváltottam, szerintem utazáskor fogom befogni. 
Újravenném? Nem.

Yves Rocher dúsító sampon: nagyon sok pozitív dolgot olvastam róla Krémmánián, egy ideig nyargaltam is utána, mert az egyik üzletben azt mondták, hogy már nem lehet kapni, utána viszont mégis rátaláltam. Az illata - mint az Yves Rocher samponok többségének - elég növényes, ami annyira nem nyerte el a tetszésemet, valamint egy picit mintha szárított is volna, ami persze az összetevői alapján nem meglepő. Amúgy egy teljesen átlátszó, elég folyós állagú sampon, elég jól habzik és "csikorgósra" tisztít. Sokat vártam tőle, de nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Újravenném? Nem.

Artist Intensive Repair sampon (mini): ez a termék a Müller saját "professzionális" vonalának tagja, szintén vélemények alapján vettem meg, de nem mertem rögtön a nagy kiszereléssel indítani, így utazó méretben került a kosaramba. Három-négy hajmosásig volt elég, jól habzott, az illatát nagyon szerettem, teljesen átlagos sampon.
Újravenném? Nem.

Dove szárazsampon: szintén a hajápolós postban olvashattok róla bővebben, a kedvenc szárazsamponom, az illata egyszerűen mesés, az árával van némi problémám, de a Rossmannban viszonylag rendszeres időközönként akciósak a Dove hajápolási termékek, érdemes akkor vásárolni belőle. 
Újravenném? Igen.

L'oreal Ever Rich balzsam: erről is írtam már, ez a balzsam egy csoda. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ugyan árban húzós (2700 forint) és csak a Müllerben lehet kapni, de legszívesebben nem is használnék mást. Nagyon jól táplál, amire az én hajamnak különösen szüksége van és ugyan még nem sikerült rájönnöm, hogy mégis mitől, de sokkal tovább egyenes marad tőle a hajam. 
Újravenném? Már meg is van az utánpótlás.


MAC Fix+: körülbelül két éve használom, azóta már kapható belőle kisebb flakonban is. Fixálásra nekem nem jött be, nem éreztem, hogy sokkal tovább tartott volna a sminkem, de sminkelés előtt, ha nem akarunk az arckrémmel bajlódni, jó megoldás ezzel átfújni az arcot. Lehet használni még ecsetek benedvesítésére, ha mondjuk pigmentet akarunk felvinni, sőt, hajra is jó állítólag, igaz, én így nem próbáltam. Kamilla (haha), uborka és zöld tea kivonat van benne, az illata pedig tipikus MAC.
Újravenném? Lehet. 

Bioderma Sensibio H2O micellás víz: az arcápolási rutinom állandó tagja, nem is részletezem, hogy mennyire imádom.
Újravenném? Igen.

Balea Dunkle Flecken Aufheller arckrém (?): azt ígéri, hogy halványítja a foltokat és kiegyenlíti a bőrtónust, mindezt C-vitamin, E-vitamin és panthenol segítségével. Számomra az illata picit fura volt, és úgy összességében eléggé hadilábon állok magával a termékkel, mert nem tudom, hogy mit gondoljak róla. Én úgy vettem észre, hogy nem csinált semmi különöset, de nem merem állítani, hogy haszontalan termék.
Újravenném? Nem.

Nivea Pure & Natural arclemosó: ideje volt már, hogy elfogyjon, mivel borzasztó régen vettem, azt hiszem, pont egy olyan időszakban amikor még sajnáltam a pénzt a Biodermára és szerettem volna mellé valamit, hogy ne azt használjam reggel és este is. A szemkörnyékre semmiképpen sem használnám, az arcomról viszont jól lehozta a sminket.
Újravenném? Nem. 

Bioderma Sensibio AR arkcrém (mini): próbaképp kapta anya, amikor a Bioderma duopackot vette néhány hete, nem vettem észre, hogy gátolta volna a kipirosodást és nem is voltam elégedett a hirdatálással. Végül a kezemre használtam el.
Újravenném? Nem. 

Vichy micellás víz (mini): valamelyik Pixiboxban volt, ezt is csak az arcomra használtam. Hagyott maga után egy furcsa ragacsos réteget, ami egy idő után megszűnt, engem mégis zavart és úgy vettem észre, hogy nem is szerette annyira a bőröm.
Újravenném? Nem.


Colgate Max White One Active fogkrém: szerintem eléggé drága és habár sokan mondják, hogy fehérít, én nem láttam különbséget. Az íze jó, nem nagyon erős és vicces, hogy élénk kék színű.
Újravenném? Nem.

Balea Guave tusfürdő: ugyanazt tudom róla elmondani, mint a többi Balea tusfürdőről, jó áron nagy mennyiséget kapunk, ennek az illatát ráadásul különösen szeretem, bár még életemben nem láttam/kóstoltam/szagoltam guavát.
Újravenném? Igen. 

altapharma kovaföld-biotin-kalcium-magnézium kapszula: hatalmas kiszerelés (150 db/1600 forint), én napi egy-két szemet vettem be belőle és éreztem a hatását, jól megerősítette a hajam és szépen is nőtt tőle. E
Újravenném? Igen, szerintem lassan újra el is kezdem szedni. 

MAC Select Moisturecover korrektor - NW20: ez is megvan már pár éve, a színe nekem szerintem borzasztó sárga, még szem alá használva is (pedig az sminkes lány választotta a színt...) bár felkenés után pár perccel idomul a bőrömhöz, mégsem szerettem. Egy pici még van az alján, de fura illata lett, így nem szívesen használom tovább. 
Újravenném? Nem. 

Suiskin I2PL Clinique BB krém: a márciusi kedvenceim között említettem, ahogyan azt is, hogy próbálom elhasználni, itt is az eredmény.
Újravenném? Talán, de már nem kapható.

Essence szemöldökceruza: még pár használatra elég lenne, de akkora, hogy nem áll kézre és nem tudok vele szépen dolgozni. Ár/érték arányban számomra a Catrice jobban megéri, ez eléggé puha és kicsit túl krémes, de semmiképpen sem rossz.
Újravenném? Talán. 

Look by BIPA szemceruza - fekete: Bécsben vettem több színben, ezt használtam a legtöbbet. Nagyon puha, már-már zselés állagú, gyorsan is fogyott, viszont cserébe vízálló és erős színű volt, apró csillámokkal. Ajánlom ezeket a ceruzákat, ha valaki Ausztriában jár, főleg a színes verzióit, 1-2 euróba kerülnek.
Újravenném? Igen. 

Rimmel Scandaleyes filces szemhéjtus: Miától szereztem a cserebere keretein belül a YouTube találkozón, csak pár használatra volt elég, mert utána kifogyott, de nem győzött meg, főleg abból kifolyólag, hogy csak és kizárólag vízálló szemhéjtusokat használok. A "tudásához" képest szerintem elég drágán is árulják.
Újravenném? Nem.

Catrice Longlasting szemceruza - 080 These Blues Are Made For Walking: kifutó termék volt valamikor tavaly, nagyon szeretem ebből a fajta ceruzából a feketét, ezzel viszont eléggé megjártam. Kemény az állaga, kicsit a zsírkrétához hasonlítanám, vízvonalon egyáltalán nem is fogott, nem tudom, hogy csak ezzel az egy árnyalattal volt-e így, de számomra a végére már használhatatlanná vált.
Újravenném? Ezt az árnyalatot biztosan nem.

10 megjegyzés:

  1. Uhh az Oil repair 3 nálam is topon van most :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy feltankoltam belőle, mint semmi másból, még a tégelyes pakolást is megvettem a Glamour napokkor :D

      Törlés
  2. Most kaptam én is néhány Bioderma miniterméket a gyógyszertárban a "felfedő csomagért" mentem de sehol sem kapni :(,Még nem próbáltam ezt a márkát, kíváncsi leszek rá bár sokat nem várok tőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk itt a környéken nincs is olyan gyógyszertár, ahol meg volt hirdetve, pedig én is szerettem volna venni :( Nekem a micellás víz nagyon bejött, a habzó arclemosójuk is jó, összességében sokkal jobban tetszik mint a többi "egészséges" márka, mint például a Vichy vagy a Clinique.

      Törlés
  3. Ez a Dove szárazsampon tényleg jó. remélem hamarosan akciós lesz, mert kezdek kifogyni belőle. A Balea Guava tusfürdő is nagy kedvencem volt tavaly nyáron. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hálistennek a Glamour napokkor pont akciósak voltak a Dove cuccok abban a Rossmannban, ahova mentem, úgyhogy gondolkodás nélkül lekaptam a polcról egyet ebből :D
      Én most az új nyári Balea illatokból vettem kettőt, azokat fogom használni, csak sajnos a mangós mindig mindenhol készlethiányos, de akkor is levadászom!

      Törlés
  4. Még egy kiemelkedő ajánlás a Dove száraz samponjára...kénytelen leszek záros határidőn belül megvennem... :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beleviszünk itt a rosszba...:P De hát ha egyszer valami jó...:D

      Törlés
  5. Na, akkor azt a L'Oréal hajpakolást meg fogom venni, mert a hajfestékhez járót amúgy is nagyon szeretem, és hátha ez hasonló... És éljen a Bioderma :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is feltankolok belőle a Müller kuponnal holnap :)
      Hát igen, a Bioderma fogyóeszköz, mint a hullámcsatok :D

      Törlés