2014. április 27., vasárnap

Beszámoló | Blogtalálkozó Katy, Eleni és Reni szervezésében

A tegnapi napomat Katy-nek, Eleninek és Reninek köszönhetően sok további bloggerina társaságában tölhettem. Sokukat nem ismertem, főként azért, mert körmös blogot írnak, én pedig a körömfestés iránti érdeklődésem hiányában ilyeneket nem gyakran olvasok, de kaptam egy listát a jelen levő bloggeriák által képviselt blogokról, így biztosan bővül néhány új névvel is az olvasottak listája :) Éppen azért nem fogok felsorolni mindenkit, akikkel találkoztam, a lányok úgyis megteszik majd helyettem, de ott volt többek közt Dalma és Panni, akiknek nagyon örültem, Pannival amúgy is régen találkoztam és jó volt újra :) Képeket ugyancsak nem igazán csináltam, elég nehéz volt ennyi lány között azzal a dromedár fényképezőgéppel rohangálni, másrészt pedig senkinek sem szeretnék kellemetlen pillanatokat okozni azzal, hogy esetleg előnytelenül néz ki a képeken, vagy hasonló.

A Starbucks-ban indítottuk a napot 9:30-kor, a zuhogó eső ellenére már rengeteg lány ott volt, kicsit meg is voltam illetődve, de ez szerencsére gyorsan tova szállt. Sok-sok kép készült instagramra, amint megkaptam a kávém, szokás szerint nekem is rögtön le kellett fotóznom. Délre volt foglalásunk a közeli Anker Klubban, de Reni felhívta őket, hogy nem mehetnénk-e oda előbb. Szerencsére minden rendben ment, így a már alig csöpögő esőben átsétáltunk az utca másik oldalára és már meg is érkeztünk.

Mindenki tanulmányozza az étlapot, Katy fotóz
Nagyon megfogott a hely stílusa
Lepakolás után szinte rögtön kipakoltuk egy helyre a csereberés holmikat, ennyi körömlakkot én még életemben nem láttam :) Egy asztal köré tömörülve válogattunk, nézegettünk, véleményeztük a termékeket, valószínűleg bolondnak nézhettek minket a felszolgálók. Közben mindenki megrendelte a maga italát (a legtöbben limonádét) és nem sokkal ezután az ebédet is. Én bagelt rendeltem grillezett sajttal és sült krumplival felesben az egyik lánnyal, de még fél adagtól is sikerült jól laknom, ráadásul nagyon finom is volt.


1 óra körül Katy megkérdezte, hogy megyünk-e a Nailland-be, amire természetesen mindenki igennel válaszolt, úgyhogy csoportosan átmetróztunk az Árkádba, hálistennek időközben elállt az eső és kisütött a nap, végre nem kellett az esernyőinkkkel bíbelődni. A többiek azonnal betámadták a standot, én inkább a Rossmann felé vettem az irányt, valamint a Flormar pultnál nézelődtem, a sminkek iránti nagyobb érdeklődésemből kifolyólag. Miután mindenki bevásárolt, két részre szakadtunk, voltak, akik hazamentek, mi páran pedig elindultunk a The Body Shop és a Starbucks felé ismét, mivel Katy reggel nem ivott kávét. A TBS-ban beleszerettem a málnás testradír illatába, úgyhogy a Joy kuponomat biztosan erre fogom felhasználni. A Starbucks-nál még beszélgettünk egy kicsit a blogolás "szakmai" részéről, tapasztalatot cseréltünk, végighallgattunk egy csomó vicces történetet Reni, Moon Angel és Katy állatairól, utána átzarándokoltunk a Lush-ba, ahol engem teljesen lenyűgözött, hogy az üzlet közepén van egy edény tele jéggel (hát, igen, én az ilyeneknek is örülök), az Ambientében is időztünk egy kicsit a Yankee Candle gyertyáknak köszönhetően, majd lassan a metró felé vettük az irányt, ezúttal hazafelé. 

Íme a csereberés zsákmányaim:

Még hogy én nem érdeklődöm a körömlakkok iránt...
OY - 20
Lovely Baltic Sand - Nr. 3
Manhattan Quick Dry - 46K
Avon Nailwear Pro - Tweed
Essence Marble Mania - 02 Who Is Mr. Brown
Rimmel 60 Seconds - 710 Alaska
Essence Studio Nails Ultra Strong Nail Hardener
Lovely Classic - Nr. 24


Avon Extra Lasting rúzs - vintage pink
Oriflame Pure Colour Floral rúzs - Soft Pink
Avon Plump Pout szájfény - pink pucker
Catrice Coolibri krémes szemhéjfesték - Precious Nectar
Avon Supershock Max szempillaspirál
Dermacol Precise Black filces szemhéjtus
Manhattan szemceruza - Crystal Mint
Avon Supershock géles szemceruza - silver


Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a találkozón, remélem hamarosan ismét lesz ilyen. Sok új, nagyon aranyos lányt (és blogot) ismertem meg, Katy-ék is tündériek voltak, ez a sok új sminkcucc pedig...hát, lesz mit próbálgatnom! :) 

24 megjegyzés:

  1. Szuper nap lehetett :) Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máskor gyere mindenképp, szeretettel várunk! :)

      Törlés
  2. Nagyon jó nap volt! Ja és, szerintem simán kirakhattál volna más képeket is, ahogyan látom, még az én komoly, vizslató énem is normálisnak néz ki a képeken, hála a dromedár fényképezőgépednek! :D
    Amúgy majdnem elhoztam az Avonos spirált, nem tudom miért nem hoztam el végül...de akkor már tudom, hogy jobb helyre került helyettem! ;) Nekem már így is van egy Avonos darabom.
    Amúgy visszanézegettem a bejegyzéseket, és nem értem miért nem ismertem a Te blogodat, eddig????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazság szerint nem is csináltam többet, egy lusta disznó voltam fotózás terén ezúttal...:DD
      Nagyon kíváncsi vagyok rá, Panni is azért hozta csak el mert túl sok spirálja van, úgyhogy szerintem a héten górcső alá is veszem és megnézem hogyan teljesít :) Sosem volt még Avonos spirálom...:D
      Két hónapos körülbelül ez a blog, nem csoda, hogy nem ismerted...Én a tiedet viszont igen, hahaha! :P

      Törlés
    2. De, ugye nem csalódtál bennem? :D Én tökre azt hittem, azt sem tudják sokan ki vagyok....:D

      Törlés
    3. dehogy! :) nekem ismerős voltál az elejétől fogva, csak nem tudtalak összekötni a bloggal, aztán ma reggel olvastam a legújabb elfogytak bejegyzésed és onnantól már megvolt :D

      Törlés
  3. Tényleg szuper nap volt, mindenki olyan kedves és közvetlen volt :) Egyébként örülök, hogy a bloggertalinak köszönhetően rátaláltam a blogodra, mindjárt végig is böngészem, hogy eddig mikről írtál :) Én is inkább sminkes vagyok, bár a körömlakkok is kezdenek megfogni, hála a blogos szféra beszippantásának :P Amúgy az a málnás kollekció valami álomian finom, szerintem a tusit be fogom tőlük szerezni, meg ami még tetszett, az a barackos testvaj, arra is le kell csapnom valamikor :P És remélem tetszeni fog az Avonos szájfény (tőlem származott) - szerettem én is, csak sok hasonló árnyalatom van, gondoltam más hátha örülne neki :) Nálad biztos jó helye lesz ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig örültem, hogy legalább a lakkokon sikerül spórolnom, de lassan kezd megdőlni a teóriám...:P ja igen, te vagy a másik málnás lány! :)) már tegnap kipróbáltam a szájfényt, le is fagyott tőle a szám, ez az egyetlen szájfényem jelenleg, mert azokat sem szeretem egyébként :)

      Törlés
  4. Nagyon jóóó volt! :) Szuperül éreztem magam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is, örülök hogy megismerhettelek titeket! :)

      Törlés
  5. Nagyon szuper nap lehetett, sajnálom, hogy nem tudtam elmenni...:( na majd legközelebb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. legközelebb már muszáj lesz jönnöd, főleg, hogy újra írod a blogot!! :)

      Törlés
  6. Szuper nap lehetett, sajnálom, hogy nem tudtam menni. :( Én is csak most találtam rá a blogodra, de nagyon megtetszett, fel is iratkoztam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :)) Remélem legközelebb többen ráértek majd :)

      Törlés
  7. Örülök, hogy jól érezted magad! A helyet amúgy én hívtam fel, miután Reni a kezembe adta a már tárcsázó mobilját :-D Ezek után én is a kezébe nyomtam, amikor Biát kellett felhívni, szóval jól elvoltunk :-D Remélem, legközelebb is el tudsz majd jönni, örülök, hogy megismerhettelek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is örülök, hogy találkozhattam veletek! :)

      Törlés
  8. Öröm volt olvasni, hogy ilyen jól éreztétek magatokat. :) Kár, hogy most nem tudtam elmenni. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg kár, mivel veled is szívesen újra találkoztam volna! :)

      Törlés
  9. Szuper nap volt! Nagyon köszönöm, hogy eljöttél <3 Tényleg gyere a következőre is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kár, hogy nem jöttél velünk utána az Árkádba, remélem máskor jobb kedved lesz :)) mindenképpen megyek! :)

      Törlés
  10. De jó lehetett, úgy sajnálom hogy nem tudta menni de sajnos már hetekkel előtte be volt tervezve erre a napra egy családi program és nem mondhattam le. Remélem lesz következő alkalom és azt is remélem hogy rá fogok érni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is remélem hogy legközelebb még többen el tudtok majd jönni :)

      Törlés
  11. Én is szuper jól éreztem magam!:)
    Szerintem is nagyon jól sikerült ez a találkozó.
    Remélem legközelebb is lesz ilyen és sokan eljönnek ismét!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is nagyon tetszett, várom már a következőt :)

      Törlés