2024. május 24., péntek

Zsákbamacska | Mi volt a 2. Krémmánia Primőr Beauty Boxban?

Egy ideje már nem sikerült lecsapnom a Krémmánia Beauty Boxokra, most, a 2. Primőr monoboxnál viszont résen voltam és megrendeltem. A doboz a leírás szerint az eddigi legtartalmasabb, összesen 23 termékkel, amelyből 15 teljes kiszerelés, 8 pedig utazó méret vagy minta. 


Kibontva látszik, hogy alaposan meg van pakolva, jó nehéz is volt, amikor átvettem.



Egy képre fel se fért minden, úgyhogy elsőként a mindenféle ápolókat és a parfümöket mutatom. Aminek talán a legjobban örülök - és kicsit reménykedtem is, hogy ezek lesznek benne -, az a Revox Plex Bond Repairing hajápoló olaj és az igencsak nagy népszerűségnek örvendő Revox Just Daily Sun Shield SPF50 fényvédő. Mindkettőt nagyon szeretem, az olajból számtalan üveggel elhasználtam már, és remélem, hogy ezáltal másoknak is a kedvencévé válik. A Dr. Irena Eris márkát nem ismerem, de egy 50 ml-s Clinic Way Extra Firming éjszakai dermo-maszk került tőlük a dobozba. A Revolution Rehab Cococut Restore sminkfixáló spray ebben az adagban kakukktojás, mert ez technikailag egy sminktermék, ráadásul 90 ml, ami még drogériás viszonylatban is bőkezű. A Fekkai Apple Cider Triple Cleanse samponnak örülök, mert kíváncsi vagyok a márkára, de a termékek ára teljes kiszerelésben meglehetősen borsos, ez pedig pont egy akkora méret, ami alapján bőven kiderül, hogy megéri-e újravenni. 

A többi termék ebben a kategóriában mintának minősül (azt nem tudom, hogy minden dobozba ugyanazok kerültek-e, vagy van több variáció), lapul közöttük Palmer's kakaóvajas striák elleni masszázs testápoló, Nina Ricci Nina Illusion parfüm teszter, a többit viszont inkább mondanám utazó kiszerelésnek. Különösen érdekel a Bondi Sands Daydream Whipped hidratáló és a Lancaster Sun Perfect SPF50 Sun Illuminating Cream fényvédő, és a Revolution Timeless EDT is érdekes, mert nem is tudtam, hogy a márkának vannak parfümjei is. 


Sminktermékből is érkezett egy kisebb válogatás, az Catrice, Essence és Revolution szortimentjéből. Sosem gondoltam volna, hogy a Catrice Dear Universe Instant Manicure öntapadós műkörmök valaha felkeltik az érdeklődésem, magamtól biztos nem vettem volna ilyesmit, de mivel már évek óta nem festem a körmeimet, megnöveszteni pedig pláne nem tudnám és nem is akarom, lehet, hogy egyszer el fogok velük szórakozni. A Catrice Pro Desert Romance Slim szemhéjpúder paletta ahogy a nevéből is sejthető, meleg tónusú, natúr színeket tartalmaz, ez annyira nem az én összeállításom. A szemkörnyék hidratálására is gondoltak az Essence Hydro Hero Under Eye Stick-kel, az Essence Sensitive But Wow Volume szempillaspirál pedig azt ígéri, hogy az érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is bátran használhatják. Egy tusecset is helyet kapott a csomagban, az Essence The Lion King limitált kollekciójából.

Ajakápolás fronton kaptunk egy Essence Lip Care Booster éjszakai ajakmaszkot, valamint két rúzst, amelyek közül mindkettő vörös, a Revolution Pro Satin Matte Lip rúzs Stiletto árnyalatban és az Essence Stay 8H Matte folyékony rúzs 08 színben, ami talán annyira nem szerencsés, lehetett volna legalább az egyik egy visszafogottabb, nude szín. A Catrice Holiday Skin Luminous bronzosítóról Krémmánián csupa pozitív vélemény van, a dobozba került 02-es verzió nekem szerintem túl sötét, de aki nem ennyire hófehér, az jól ki fogja tudni használni. 

Összességében örülök, hogy megrendeltem a második Primőr monoboxot, annak ellenére is, hogy a sminkeket kevésbé fogom tudni kihasználni, de az arcápolók és a hajápolók miatt már önmagában is megérte nekem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése