2017. október 8., vasárnap

Kívánságlista #7 | Glamour-napok 2017 ősz

A tavaszi Glamour-napi kívánságlistám a statisztikák szerint nagy sikert aratott, ezért az őszi kuponos napokra is összegyűjtöttem néhány olyan terméket, amiket szerintem érdemes lehet kedvezményesen megvásárolni a jövő hét folyamán, és az én érdeklődésem is felkeltették. Ne feledjétek, a DM és Rossmann üzletekben idén is a "hivatalos" kezdés előtt egy nappal, már szerdától beválthatjátok a kuponokat, és ha van lehetőségetek, ezt használjátok is ki, mert pro tipp: ne egy nap alatt akarjatok letudni mindent. Tapasztalatból beszélek.


Testápolási termékek tekintetében nagyon kíváncsi vagyok a svéd Barnängen márkára, ami nem régóta kapható nálunk, én viszont mindenre kíváncsi vagyok, ami skandináv, úgyhogy a Müllerbe szóló 20 + 20%-os kupont valószínűleg be fogom váltani egy (vagy több) termékükre. A 20%-os Marionnaud kupon sem marad kihasználatlanul, mivel Zoella termékeket mindenképpen szeretnék venni, valamint a fürdőtermékek között is körbenézek majd, mert legutóbb láttam egy-két ígéretes dolgot arrafelé. Hajápolási termékekre most nem igazán van szükségem, mert nyáron eléggé bevásároltam, de amit biztosan újraveszek, az a L'oreal Extraordinary Oil-in-Cream hajápoló, ugyanis imádom, féláron meg szinte ajándék. Remélhetőleg kint lesznek már a drogériákban az új Maybelline termékek, ugyanis rögtön három dolog is kívánságlistás az újdonságok közül: a The Burgundy Bar paletta, a Brow Precise Micro szemöldökceruza, valamint a Superstay Matte Ink folyékony rúzsok. Ezutóbbiból már van egy lila árnyalatom, de remélem, hogy a sötétebb, bordós színeket hozzánk is behozzák, és itthon egyébként csak a Rossmannban lesznek elérhetők. Legnagyobb örömömre idén a NYX-be is van 20%-os kupon, ahol rengeteg mindent szeretnék venni, de leginkább a Super Cliquey rúzsok érdekelnek, jó véleményeket hallottam róluk. Végezetül pedig mégegy ajakra való termék, a Rival de Loop Young Stay4ever tartós kétlépéses rúzsa, ami remélhetőleg lesz olyan tartós, mint a Rimmel Provocalips vagy a Max Factor Lipfinity.

Remélem, hogy sikerült némi támpontot adnom, jó vásárlást jövő hétre mindenkinek, aki Glamour-napozik, valamint hatalmas pacsi azoknak, akik a kasszák mögött lesznek majd, kitartást! :)

14 megjegyzés:

  1. A Maybelline szemöldökceruza és a folyékony rúzs nálam is kívánságlistás. A palettát már megrendeltem. :) Bár van egy félelmem, hogy Glam napokig ki sem kerülnek, mert rákérdeztem a Rossmann és DM üzletben is és azt sem tudták, hogy mikor kapnak belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez a gyanúm sajnos :/

      Törlés
    2. A Maybelline Hungary oldalán kérdésre a múlt héten ezt írták:
      "Köszönjük az érdeklődést. Már kaphatóak, viszont lehetséges, hogy egyes üzletekbe még nem érkezett meg. Üdv, a Maybelline csapata"

      Én még nem találtam sehol, de nagyon reménykedem! A Lover és a Dreamer must have! :)

      Törlés
    3. Na, ez bíztató akkor! :)

      Törlés
    4. A Dreamer, Pioneer, Romantic és Voyager árnyalatok lesznek kaphatóak. Pont azok nem, amiket kinéztem. :D

      Törlés
  2. Nálunk eleve akciósan hoz be a DM termékeket, és csak később kapható eredeti áron. Olyan egy-két hete láttam a Maybelline pulton a Burgundy Bar palettát -20%-al. Nálatok nincs ilyen? Csak kérdezem, bár szerintem kint lesz Glamour napokra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár napja még egyáltalán nem láttam kint a palettát, de egyébként azt hiszem itt is úgy van, hogy amikor megérkeznek, akkor akciósak, és általában a Glamour-napos kedvezmény is lejön belőle. Itt néhány Rossmannban dupla Maybelline pult van, szóval talán oda előbb kerül ki, majd kiderül...de jó lenne, ha már kint lenne jövő héten :D

      Törlés
  3. Hoppa, en lemaradtam, miota lehet a Marionnaudban Zoellas termekeket kapni? :O te jo eg, ha ez tenyleg igaz, le fogom tamadni azt az uzletet. Vajon az elso kollekciot lehet csak ott kapni, vagy a tobbit is? Pl. az uj Snow'ella? *-* koszi szepen a valaszodat es a bejegyzest is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Körülbelül egy-másfél hónapja :) Az alap kollekció van kint, meg a Tutti Frutti és a Sweet Inspirations, a Snowellát sajnos nem láttam, és arról sincs információm, hogy lesz-e :/

      Törlés
  4. Ez a paletta nekem is kívánságlistás, bár még sehol sem láttam sajnos. Nekem most egyébként úgy érzem, nem is kellene már semmi, ez a paletta sem, de hát annyira szép, hogy féláron azért megérné :) A Müllerbe valószínűleg elmegyek, mert ott a játékoktól a mosószerig mindenre van a kedvezmény, és nemrég láttam náluk egy új állványt, valami Hypoallergenic Bell márka, és a héten vettem egy körömlakkot, hát az valami csodaszép. Igaz, még csak két napja van a körmömön, de még ma reggel is rácsodálkoztam, hogy milyen gyönyörű fénye van. Tehát, most ezt az állványt jobban meg akarom nézni :)
    Egyébként pedig most csak egy paletta az, amit szeretnék, a Makeup Revolution Soph paletta, ami a képek alapján nagyon tetszik. Remélem, lesz majd a Pinkpandánál, vagy a Notinonál.
    https://www.tambeauty.com/en/Makeup-Revolution-Soph-Eyeshadow-Palette/m-5155.aspx
    Azt viszont sajnálom, hogy a DM-ben a Trend it Up kimaradt a kuponok közül. Jó, tudom, egyébként sem drága, de akkor is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, azt a márkát én is láttam, nézelődtem is az állványnál, de egyelőre még semmi sem fogott meg annyira, hogy azonnal megvegyem, de majd most körbenézek jobban :)
      A Revolution paletta tényleg csodaszép :O Jaj, de nem kéne több palettát vennem, sosem fogom elhasználni őket...:D
      Na igen, én is örültem volna mondjuk egy 25%-os Trend It Up kuponnak, bár most volt ugye az 50%-os leárazás, plusz még júniusról megőriztem a 10%-os végösszegi szülinapi kedvezményt, csak hát, na, mégis :D

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Most néztem a novemberi Joy kuponokat, abban már lesz Trend It Up kupon 1 db - 50% :)
    Amúgy bementem három Rossmannba, azzal az elképzeléssel, hogy ahol lesz Maybelline Burgundy Bar paletta, vagy Rimmel Provocalips, vagy Makeup Revolution Flawless paletta (esetleg mindhárom), ott fogok vásárolni. Végül az egyik üzletben volt ez utóbbi, azt megvettem, és úgy felhúztam magam, semmi sminkcuccot nem vettem többet :) Igaz, egy L'oreal spirált nézegettem, de aztán vagy nem volt kivágva a hozzá való kupon, vagy nem is volt, ezt már nem tudom, de végül visszatettem. Aztán vállon veregettem magam, mert van is otthon 4 Clinique spirál, amiből kettő még bontatlan (reptéri 3-as packot vettem).
    Amúgy DM-ben is voltam, ott sem volt, sem paletta, sem rúzs. Müllerbe majd holnap megyek. Remélem, a Nyxbe és a Pupába még eljutok a hétvégén, de ha nem, hát az sem tragédia :)
    Bár az az igazság, hogy gyakorlatilag nekem most mindenem van. Sőt, mindenből sok, sokkal több, mint kéne. Ráadásul arcápolási cuccot már nem veszek drogériából, max micellás vizet, de abból még van egy bontatlan üveg Garnierem. Most inkább a The Ordinary-Hylamide-Paula Choice-Benton-Cosrx vonalon mozgok, és azóta sokkal szebb a bőröm. Gondolom, mert a pénzemért nem csak szép csomagolást, és reklámot kapok, hanem hatóanyagot is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem amilyen nagy pofám volt, hogy innentől nem kell nekem más szempillaspirál, csak a Maybelline Lash Sensational, olyan gyorsasággal vettem kettő másikat most...:D Arcápolás terén én is kezdek átállni szinte teljesen a The Ordinary cuccokra, egyedül arckrémek terén kísérletezem, de abból is teljesen elégedett vagyok a Clinique Moisture Surge-dzsel.

      Törlés