2017. október 27., péntek

Elfogytak #29

Egy hónapon belül két elfogytak poszt? Hát igen, eléggé belehúztam, remélem nem bánjátok. Szerencsére viszonylag sok smink is van, ennek örülök, mert mostanában vettem egy-két dolgot például a Glamour-napokon is, és elkél a hely, úgyhogy nézzük, mik gyűltek össze az elmúlt hetekben.


Isana Around The World Feuriges Kuba tusfürdő: kellemes, citrusos illata volt, de az a fajta, amit én nem kötnék évszakhoz, ezért is fogyott el az ősz elején. Egyébként semmi különöset nem tudok róla mondani, zselés állaga volt, jól habzott, nem szárított.
Újravenném? Talán. 

Borotalco Fresh tusfürdő: mint már az egyik kedvences posztban is említettem, az illata gyerekkorom egyik babasamponjára emlékeztetett, és tartósan meg is maradt a bőrön, ezért igazán nosztalgikus érzés volt használni. Krémesebb habot képezett, mint általában a tusfürdők.
Újravenném? Igen.

Balea Fruity Passion tusolóhab: nem volt annyira kemény a habja, mint mondjuk a Nivea tusolóhabjainak, viszont jól tisztított, kellemes érzés volt vele a fürdés, bár az illata elég erős, ezért ez sokaknak túlzás lehet. Már azt hiszem, hogy nem kapható.
Újravenném? Talán.

Original Source lime-kókusztej tusfürdő: az illata engem a PEZ cukorkára emlékeztetett, és inkább a lime dominált benne. Eléggé visszafogott, nem tolakodó illat, ezért nyárra tökéletes lehet. Egyetlen negatívuma, hogy nagyon híg az állaga, ezért könnyű pazarolni, és nem habzik túlzottan.
Újravenném? Igen. 

Garnier Oil Beauty testradír: nagy kedvencem, rengetegszer újravettem már, de az utóbbi időben kicsit besokalltam az illatától.
Újravenném? Igen, viszont úgy hallottam, hogy változtattak a formulán, és már nem annyira jó, mint korábban volt, úgyhogy valószínűleg nem fogom.

Cosmia Collections argánolajos folyékony szappan: kézmosásra használtuk, kellemes, kicsit citrusos illata volt, és nem szárított.
Újravenném? Igen.

A fürdősók közül mindet újravenném, a kedvencem a Dresdner Essenz Amazonas volt. 


Batiste Strenght & Shine szárazsampon: nemrég került ki róla a teszt, ez a jelenlegi kedvenc szárazsamponom.
Újravenném? Igen, már meg is tettem.

Balea szárazsampon világos hajra: kell még bármit is mondanom róla? Lassan össze kéne számolnom, hogy ez már hanyadik flakon.
Újravenném? Igen.

L'oreal Extraordinary Oil hajpakolás és olaj a krémben hajápoló: egy kalap alá veszem, mivel egy termékcsaládba tartoznak, és mindkettőt imádom. Isteni az illatuk, ami tartósan meg is marad a hajban, és valóban hatékonyak, mert jól hidratálnak és extra puha lesz tőlük a hajam.
Újravenném? Igen.

Nivea Creme Care arclemosó: ebből is már legalább a harmadik tubussal használom el, nagyon szeretem. Ez kizárólag arctisztító, smink lemosására nem jó.
Újravenném? Igen.

Clinique Moisture Surge hidratáló krém (mini): szintén készült róla külön poszt, és az ára ellenére már többedjére veszem újra.
Újravenném? Igen.

Eucerin Even Brighter hidratáló krém (mini): szeretem ezt a krémet, mert intenzíven hidratál, ugyanakkor nem érzem, hogy elnehezítené a bőröm, és pattanásokat sem okoz, viszont csípi a szemem, úgyhogy vigyáznom kell, hogy használat után alaposan kezet mossak, és ne tapogassam az arcom. 
Újravenném? Igen.

NeoStrata Resurface High Potency Cream AHA 20: rendeléshez kaptam két mintát belőle, és ezt használtam egy ideig AHA hámlasztóként. Meg voltam vele elégedve, bár eléggé ragadt, és a teljes ára elég drága, úgyhogy váltottam.
Újravenném? Az ára miatt csak talán. 


Etude House Double Lasting alapozó (minta): ZSENIÁLIS ez az alapozó, már megrendeltem belőle a nagy kiszerelést is, úgyhogy mindenképp lesz róla teszt :) Hihetetlenül jól fed, mégsem maszkszerű, tartós, és csodásan mutat a bőrön. 
Újravenném? Igen.

Catrice Even Skin Tone alapozó: már nem kapható, én is kiárusításon vettem, pedig egyébként jó kis termék volt, szerettem.
Újravenném? Ha még lehetne kapni, akkor igen. 

Erborian BB krém (mini): szintén rendeléshez kaptam, és azt kell mondjam, hogy nem volt rossz, viszont ez is viszonylag drága, és szívesebben használok alapozót, mint BB krémet. 
Újravenném? Talán. 

Rimmel Lasting Finish 25h púderalapozó: készült róla teszt is, érdemes kipróbálni, ha tartós púdert kerestek, aminek van némi fedése is.
Újravenném? Igen, már meg is tettem. 

Rival de Loop Young Shade & Shine mattító primer: elhasználgattam, és bár volt benne alkohol, szerencsére nem irritált és nem is szárított, viszont különösebb hatását nem vettem észre - így jártam egyébként a trendkiadás fixáló spray-jével is.
Újravenném? Nem, és már nem is lehet kapni. 

Essence vízálló szemöldökformázó zselé: sajnálom, hogy kivonták, és már sehol sem találtam belőle, hogy feltankoljak, mert szerettem, egész nap úgy nézett ki tőle a szemöldököm, mint ahogy reggel megcsináltam, valamint valóban vízálló volt. 
Újravenném? Igen. 

Essence kajal szemceruza: nem fogyott el, mert eltört benne a betét, és hegyezhetetlenné vált. Vízvonalra nem tudtam használni, mert ahhoz nem elég krémes az állaga, hanem inkább morzsolódik, úgyhogy leginkább a felső szempillatőbe húztam vele vonalat, viszont az automata Longlasting ceruzákat sokkal jobban ajánlom a márkától.
Újravenném? Nem. 

Catrice Slim'matic Ultra Precise szemöldökceruza: annak ellenére kettesével-hármasával vásárolom, hogy nagyon gyorsan fogy, számomra ezen kívül minden tekintetben tökéletes. Tesztet ide kattintva olvashattok róla. 
Újravenném? Igen.

Yanqina 36h filces szemhéjtus: annak ellenére, hogy egy kb. 300 forintos termékről van szó, meg vagyok vele elégedve, mert erős fekete színe van, szépen lehet vele dolgozni, és az egész napot kibírja rajtam maszatolódás nélkül. 
Újravenném? Igen. 

Moschino I Love Love parfüm: a kedvenc parfümöm, tesztet is olvashattok róla, a legjobb citrusos illatkombináció, amit valaha szagoltam.
Újravenném? Igen, már meg is rendeltem belőle a 100 ml-s teszter kiszerelést. 

Ennyi lett volna, és el sem hiszem, hogy ez már lassan a harmincadik ilyen poszt, úgyhogy remélem, nem unjátok, mert lesz még bőven! 

7 megjegyzés:

  1. Alig várom a tesztet az Etude House alapozóról! Már nagyon régóta gondolkozom rajta, hogy ki kéne próbálni. Tök jó, hogy lehet belőle mintát is rendelni, így könnyebb megtalálni a megfelelő árnyalatot. :) Meg várom azért majd a poosztot róla utánn rendelem majd meg.:) A Yanqina tust én is szeretem, olcsó, jó és szerencsére semmiféle irritációt nem okozott. :)
    Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megkockáztatom, hogy még az Estée Lauder Double Wear-nél is jobb, pedig amióta kaptam abból mintát, odavoltam érte :D

      Törlés
    2. Na, most csak még jobban felcsigáztál! :)

      Törlés
  2. Le a kalappal milyen szorgalmasan használod el a termékeid :D neked nem zavaró a Balea szárazsamponjának az illata? Felváltva használom got2b-s szárazsamponnal, és egyre nehezebben viselem el a Baleás szagát :/ szerencsére gyorsan elillan az illata.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem nem zavar, de azért mondjuk a Batiste-é jobb :D

      Törlés
  3. Nem, nem unom ezeket az "elfogytak" posztokat, szeretem őket, hasznosak. :)
    A Clinique Moisture Surge nálam is nagy kedvenc, hihetetlenül jól hidratál, megéri rá beruházni.
    A Rimmel Lasting finisht ismerem még, de én valahogy nem tudok vele mit kezdeni. Nedves szivaccsal, alapozó gyanánt nem szeretem, és púderként sem igazán vált be, arra a célra más termékeket használok. Most jobb sors híján az irodámban csücsül, amolyan vészhelyzeti mindenesént, de bevallom, leginkább a tükröt használom belőle :)
    Az Etude House-ra én is kíváncsi lennék, ha lehet egy megbízható beszerzési lehetőséggel együtt (kevés koreai kencéimet is inkább a bbkrem.hu-ról rendelem).

    Viszont ma nagy felfedezést tettem! A Müllerben mentem két sor állvány között, amikor a szemem sarkába bevillant a GOSH felirat. Odanéztem, és nem érzéki csalódás volt, hanem tényleg egy GOSH állvány, teljes életnagyságban, fullra feltöltve :)
    Nem tudtam megállni, és vettem egy csodás színösszeállítású 9 shades szemhéjpalettát (New York), és alapozó cseppeket. Bevallom, ez utóbbit leginkább kíváncsiságból, hogy mégis milyen lehet, másrészt mert gyorsan az államra tettem a legvilágosabból, és a férjem szerint passzol a szín.
    A kettő együtt kb. 11ezer volt, nem éppen olcsó, de őszintén szólva teljesen bezsongtam az állvány láttán :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mondjuk púderként is nedves szivaccsal használom a Rimmelt, csak alapozó fölé, nem önmagában. Az Etude House alapozót ebayről rendeltem, ettől az eladótól, szuper gyorsan megérkezett, minden rendben volt: https://www.ebay.com/itm/ETUDE-HOUSE-Double-Lasting-Foundation-SPF34-PA-9-Color-30g-BEST-/311986914419?var=&hash=item8e346867db

      Igen-igen, én is láttam, azt hiszem, még Instagramra is kitettem a Glamour-napok alatt. Volt egy-két Gosh termékem még Ausztriából pár éve, azokat szerettem, de most semmi sem csigázott fel annyira, aztán majd ki tudja később...:D

      Törlés