2017. október 3., kedd

Elfogytak #28

Lassan már havi bontásban is írhatnám ezeket a bejegyzéseket, annyira jól megy mostanában az elhasználósdi, aminek személy szerint rettentően örülök, szeretem látni, hogy nem csak gyarapodnak, hanem fogynak is a termékek. Ennek egy egészen nagy része még a nyári adag, így sminktermékekből nincs túl sok, de reménykedem benne, hogy az ősz folyamán sikerül majd elfogyasztanom néhány alapozót, illetve minimum egy rúzst is, az igazi dicsőség lenne. 


Avon Senses California Glow tusfürdő: nyárra nagyon frissítő és kellemes tusi volt, igazi citrusos illattal.
Újravenném? Talán. 

Original Source menta-teafaolaj tusfürdő: a megmentőm a negyven fokokban, ugyanis legalább 30-40 percre fázni lehet tőle fürdés után, ezért szigorúan csak nyáron, és 30 fok felett ajánlom.
Újravenném? Igen.

Balea Melone tusfürdő: mindig Sziget alatt szoktam használni, ezért az illata mostmár abszolút arra az időszakra emlékeztet, remélem nem fogják egyhamar kivonni.
Újravenném? Igen. 

Balea Jamaica Vibes tusfürdő: édes, igazi ananászos gumicukor illata volt, amit szerintem nagyon eltaláltak, vettem is belőle tartalékba.
Újravenném? Igen.

The Body Shop Piñita Colada tusfürdő: odavoltam ezért az illatcsaládért, több ízben említettem itt a blogon, valamint Instagramon is, szerintem nem kell többet mondanom róla.
Újravenném? Igen.

Yves Rocher Plaisirs Nature mandarin-citrom-cédrus testradír: csakis annak ajánlom, aki szereti az olajos alapú testradírokat, mert ez bizony nagyon sűrű és nagyon olajos. Az illata egyébként semleges, kissé fás, kissé citrusos, ennek ellenére ősszel szeretem használni.
Újravenném? Talán, mert mostanában a kicsit könnyedebb állagú radírokat szeretem.

Radox Feel Uplifted folyékony szappan: sajnos már csak tusfürdő változatban kapható a Notinon, de egyébként mint általában a grapefruitos illatok, ez is egy igazi frissítő illat volt, a bazsalikom pedig csak dobott rajta.
Újravenném? Igen. 

Garnier Nēo Shower Clean dezodor: egy ideje már ezt veszem újra, mert szeretem, hogy nincs tolakodó illata, és a Rexona Maximum Protection, illetve a Perspirex dezodorommal kombinálva egész nap véd az izzadságtól. 50%-os Glamour kuponnal nagyon megéri.

Lavozon Fresh Up SPF30 naptej: alkohol és illatanyag ide, vagy oda, én szerettem, hogy spray formátumú volt, nem kellett valami krémet kenegetnem, ennek köszönhetően pedig egészen minimálisan ragadt csak. Egyszer sem égtem le vele, pedig Szigetre is ezt fújtam magamra. Persze örülnék, ha találnék valami minimál összetevőlistás testre való naptejet, de egyszerűen ki nem állhatom a ragacsos formulákat, és eddig még nem találtam olyat, amiben nem volt alkohol, de nem tapadtam tőle mindenhova.
Újravenném? Igen.

Lush Intergalactic fürdőbomba: Instagramon posztoltam videót róla, baromi jól nézett ki a kád utána. Hidratált is, finom illata volt, többet nem igazán tudok mondani róla.
Újravenném? Igen.

Két fürdősó is elfogyott, mindkettőt újravenném.


Green Pharmacy Herbal Elixir hajerősítő spray: igazából nem használtam el, mert semmi különöset nem tapasztaltam vele kapcsolatban, olyan volt, mintha vízzel fújkáltam volna a fejbőröm hajmosás után.
Újravenném? Nem.

Balea Winter Protect sampon: már régen nem lehet kapni, pedig egyébként szerettem, puha, és könnyen kezelhető volt utána a hajam. Ha jól láttam, most jön ebből a változatból egy tégelyes hajbalzsam, azt mindenképpen ki szeretném majd próbálni.
Újravenném? Igen.

Cosmia Extra Gentle sampon (mini): néhányszor használtam a hajamra, de semmi extrát nem tapasztaltam, ezért végül ecsetmosásra használtam el.
Újravenném? Nem.

TIGI Catwalk hővédő spray: Rami ruházta át rám, mert neki nem vált be, én pedig eléggé szeretem-utálom kapcsolatban voltam vele. Nagyon, de tényleg nagyon kell vigyázni, hogy mennyit fúj a hajára az ember, mert olajos formulájú, és könnyen vállalhatatlanul zsíros lesz tőle. Amikor sikerült eltalálnom a mennyiséget, akkor könnyebben tudtam kivasalni a hajam vele, viszont ez az óvatoskodás nem éri meg, ráadásul közel 4000 forintba kerül, ami szerintem rettentő drága érte.

Balea szárazsampon világos hajra: az egyik kedvencem, ezért nem írnék róla többet, rengetegszer említettem már, de mint mindig, most is hangsúlyozom, hogy a sötét hajra való pocsék, csak ezt vegyétek.
Újravenném? Igen. 

COLAB Fresh szárazsampon: szerintem ezt egyedül én szeretem. Ablakmosósan-szúnyogriasztósan citrusos illata van, amit én megmondom őszintén, kedvelek, de lehet, hogy körülöttem az emberek már kevésbé, viszont még soha nem szólt be senki, hogy büdös lennék, amikor ezt használtam. A hatásával meg vagyok elégedve, bár eléggé nehezen dolgozható bele a hajba, viszont az eredmény tartós. Van még három másik illat belőle a Müllerben, inkább azokat vegyétek.

Syoss Color Refresher hajszínfrissítő hab: a vörös hajra valót használom, erről is sokszor volt már szó. Nálam működik, 10-15 percig szoktam a hajamon hagyni, és főleg akkor jön jól, amikor már régóta nem festettem újra a hajam, de szeretnék kicsit élénkebb végeredményt. A flakonon azt írja, hogy csak néhány alkalomra elég, hát az én derékig érő hajamon az a pár alkalom simán van akár 8-10 is, szóval a teljes árát is megéri, féláron kuponnal pedig igazi főnyeremény.
Újravenném? Igen.


The Body Shop málna-gránátalma illatosító spray: imádtam bármelyik évszakban fújkálni a szobában, ha tehetitek, szaglásszátok meg, mert egyszerre fanyar, friss és édes, isteni! 
Újravenném? Igen.

Vichy termálvíz spray (mini): nyáron szeretem fújkálni, és bár igazából semmilyen különösebb hatását nem vettem észre, azért jó néha felfrissíteni vele magam.
Újravenném? Talán.

Rival de Loop Hydro Booster fátyolmaszk: hidratált, puha volt utána a bőröm, de semmi extrát nem tudok említeni.
Újravenném? Talán.

Etude House Face Conditioning Cream: ez a mini, talán 30 ml-s kiszerelés is szó szerint évekig elég volt, bár mondjuk azért nem használtam naponta, és csak helyileg tettem a pattanásokra és foltokra, mert ha az egész arcomat bekentem vele, akkor úgy éreztem, hogy hámlaszt, vagy nem is tudom. Folthalványításra viszont szuper volt, vegyétek!
Újravenném? Igen.

Mizon Ultra Suboon hidratáló krém: nagyon alap, jó összetevőlistával rendelkező, hatásos arckrém, valószínűleg már mindannyian hallottatok róla. Az én kombinált bőrömet megfelelően hidratálja, ráadásul potom pénzbe kerül, ezért mindig van itthon belőle tartalékba - bár most ez pont nem igaz, mert nem rendeltem újra.
Újravenném? Igen.

Essence Instant Matt fixáló spray: egy teljes flakon után sem sikerült kiderítenem, hogy hányadán állok vele, mert negatívumot nem tudok felhozni ellene, és úgy vettem észre, hogy valóban mattított egy kicsit - mindenesetre biztosan jobban mint a Keep It Perfect! párja, ami nem erre való -, de a hatás mégsem volt annyira látványos, hogy azt mondjam, hogy rohanjatok érte, mert ez a legjobb fixáló spray. Ettől függetlenül szerintem nem rossz, ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, nyugodtan vegyétek meg.
Újravenném? Talán.

Maybelline Fit Me korrektor: az egyik kedvencem, ami szerencsére már itthon is kapható, és ez viszont abszolút olyan, amire azt mondom, hogy vegyétek, mert hihetetlenül szuper!
Újravenném? Igen, már meg is tettem.

Maybelline Color Tattoo krémes szemhéjfesték: On and on bronze árnyalatban használtam el, és amennyire egyébként nem voltam oda érte először, annyira megszerettem a végére. Szemhéjalap nélkül is egész nap tart, jól eldolgozható, és rengeteg ideig elég, az enyém is minimum 3 éves volt már.
Újravenném? Talán, mert már rengeteg hasonló termék és árnyalat van a piacon, valami újat próbálnék ki. 

Cosmia XXL Dimension szempillaspirál: kifejezetten jó szempillaspirál volt, pont elég festéket vett fel, leginkább hosszított, de mellette egy picit dúsított is, és igazából semmi rosszat nem tudok ellene felhozni. A Cosmia márkát az Auchanban találjátok egyébként, egy tavasz sajtóreggelijükről beszámolót is írtam, érdemes rá vetni egy pillantást, ha van rá lehetőségetek.
Újravenném? Igen.

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál: örök kedvenc, és mostanában már nem is igazán vásárolok magamnak más szempillaspirált, annyira meg vagyok elégedve vele. Rendesen műszempillahatású pillákat varázsol, csak ajánlani tudom.
Újravenném? Igen.

Ennyi lett volna, gratula, ha végigolvastad! :D

7 megjegyzés:

  1. Huuu mennyi minden.
    Balea szárazsampon a legjobb, a hajszínező habért rohanok a Dm-be. A samponért viszont fáj a szívem, hátha visszahozzák és örülök a balzsamnak is :D.
    A Maybelline CT-t és spirált imádom, viszont szeretnék állatkísérletmentes termékeket használni, úgyhogy lassan elbúcsúzom tőlük. :(

    VálaszTörlés
  2. Sok szemééééééét.<3 Az Original Source tusik mennyire szárítanak és mennyibe kerülnek. Írom a kívánságlistát különben, mit veszek ha megyek... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, és az ott egy kérdés volt, csak elfelejtettem kérdőjelet írni... :D

      Törlés
    2. Engem nem szárított eddig egyik sem, és 499 forint, ha jól tudom :D

      Törlés
  3. Nekem a California Glow nagyon nagy 1-est kapott tőlem. Szerintem annyira mű illata volt, hogy már fáj :D :D

    Most már nekem is ki kell próbálnom egy YR terméket.

    Az Orig. S. tusik isteniek, legutóbb egy banánosat illatoztam meg a Rossmannban és szerelmes lettem. :)

    VálaszTörlés